Ove noć je bila u stilu MW2, al sa nekim novim misijama...imam dobre ideje za developere za MW3.
@LorlonWarrior: Umro sam, čisti mindfuck :rotfl: :pray:
edit: pročitao po drugi put, sad se valjam po podu mamuti :rotfl: A tek stil pisanja :pray:
Printable View
Ove noć je bila u stilu MW2, al sa nekim novim misijama...imam dobre ideje za developere za MW3.
@LorlonWarrior: Umro sam, čisti mindfuck :rotfl: :pray:
edit: pročitao po drugi put, sad se valjam po podu mamuti :rotfl: A tek stil pisanja :pray:
@LorlonWarrior
Prije mi se nije dalo čitat, ali sad sam pročitao cijeli. :pray: :pray: :pray:
Zamislite Psychonauts u Lorlonovoj glavi.
Evo odlučio sam početi voditi dream journal. I bome svaki dan imam pun k za pisati. Kopirati iz njega neću jer je on napravljen strogo za mene i moju dušu tako da tamo sve u full detalje pišem i spominjem imena osoba koje sretnem u snu tako da vamo nebi imalo ni smisla. Nisu mi svi snovi onako :pray: :pray: :pray: ko ove koje stavljam vamo. Al eto odlučio sam da vamo samo pišem nanovo one koje smatram da su mindfuck ili slični. Tako da već od 50 kilobajta teksta i 10 dana razmaka i 15-ak snova (sanjam više u danu), imam 2 kul sna al ovaj drugi je tako dugađak i kopliciran da ću napisat ovog samo jednog i to ću probat što kraće
Znači počelo je da sam bio u sobi s bratom i bakom. Nekako sam znao da je Predator došo na zemlju i da me oće ubit. Bio je otvoren prozor i brat je stavio neki alarm da znamo kad se neko približi 100 metara prozoru ali nismo mogli vidjeti ko/šta je to jer je bila plava zavjesa na prozoru. I tako mi dežuramo kad ono zapišti alarm. Mi stisnemo šake i pripemimo se (da, mi smo šakama očekivali tući Predatora zajedno s bakom :( ). Očekujemo da uleti predator kad ono u sobu kroz prozor uleti Blastoise (pokemon). Ja sam ga se tako uplašio da sam ga refleksno šutnio desnim koljenom u glavu. Tu se brat tako odvalio smijat i počeo mi objašnjavat kako je presmješnio bilo kako sam ga nokautiro koljenom u glavušu. Inače taj Blastojs je bio oko 70 cm visok, taman da ga fino klepiš koljenom. Ok nakon tog prvog susreta, Balstojs je negjde nesto a mi smo dalje nastavili dežurat. Bilo je oko 3 sata ujutro.
I sad odjednom dok dežuramo i čekamo Predatora, mene baka uvati, stavi me njoj u krilo (ko bebu) i malo mi prigovori jer sam težak. E sad kako sam ja njoj u krilu bio ona mi počne pjevat neke dječje pjesme i počne me onako tresti i pušta zvukove kao da jašem konja. Bokte. Ja očekujem da mi dođe Predator i da ga tučem, malorpije mi Blastojs uletio kroz prozor a ti meni bako pjevaš neke dječje pjesme i pružaš simulaciju jahanja konja jebemu mislim stvarno nisi normalna. Tu sam se ja njoj nekako istrgnuo iz krila i opet smo čuli alarm. Znač neko je bio u blizi on 100 metara. Opet se nabrijemo ja i brat za fajt kad ono uleti neka mačka u sobu...
Tu je već svanulo i kontali smo da Predator po danu neće ni doći. Tu sam si ja konto da zapravo Predator uopće ne postoji i da sam glup što sam se bezveze bojo tako da me sav onaj strah odjednom prošo. Izašo sam van na ulicu i vidio neku žensku kako drži neki željezni cilindar koji ima neke srebrne tragove na sebi i proućava ga. Pitam je šta koji k radi i kaže kao da je na toj cijevi našla tragove nekog metala (rekla mi je i formulu i naziv al se ne sjećam) koji su podrijetlom iz neke druge galaksije. također mi kaže da je vjerojtano otpalo s broda s kojim je Predator došo na Zemlju. Tu mi se vrati sav onaj strah i aj u ku*c žensko, sad me opet strah svega.
Opet je pala noć i odlučili smo ja, brat i baka pitat tu žensku da nam se pridruži da dežura s nama pa da dočekamo Predatora i ownamo ga. Pristala je. I sad opet ona ista situacija, mi u sobi, alarm se pali, ja očekujem da mi opet neki pokemon ili životinja uleti kad ono uleti ni više ni manje nego Predator himself. Kako je uletio, odma je neki kombo napravio s prozora, zaletio se na tu žensku, prvo joj je jednju onu kljovu zabijo u prsa a drugu u usta. Bome bio je brutalan prizor. Onda ju je podigo na zid i zakuco nekako na zid. Izvadio joj je ovu kljovu iz usta i nekako šakam počeo rastvarat glavu koja se već bila rasvjetala i bilo je jako gadno. Taman završi sa sakaćenjem nje, okrene se prema meni i pogleda me nekim nevinim pogledom. Ja si kontam a u kura*, oću bježat ljevo il desno kad ono on se odvali smijat i kaže nešta tipa kao "a de neću vas zajebavat" i uzme i namontira nazat facu toj ženskoj i vratu je sve normalno kako je bila.
Od onda je Predator posto naš prijatelj i mi ga bili pozvali u neku šetnju. Išli smo na neko brdo u nekoj šumi gdje je dole bila cesta. E sad kako smo se penjali, neko je slučajno lupio Predya ili mu opsovo nešta ugl on je poludio i počeo se vrtit ko Barbarian iz Diabla 2 (Whirlwind) i sve nas ponovo klat.
Et, i tu se ja probudim
A što se tiče drugog sna, možda ga i budem zapiso ali je stvarno predugačak. Sad mi se nikako neda :D
Al neć ga zaboravit no voriz, imam zapisano sve sada ^^
EDIT: Evo lupam sada enter da bude ugodnije oku čitat :D
Sanjo sam dow2 i kako idem zubaru a tramvaju neki...neznam ni ja šta al su slinili i grizli...no more playing till 3.30 ughhh
@LorlonWarrior: A u prozor, ti si lud :rotfl: :pray: Piši obavezno sve kaj sanjaš :D
Nego, sanjao sam da je Konzum prvi dobio shipment Starcrafta2 ispred svih u cijelom svijetu, i ono dođem ja tam a gle fakat, onaj normalni i onaj drugi s onom većom kutijom. Ekipa gleda, svi se dive, ja brzo zgrabim svoj primjerak, koštao je 420kn, jurim doma, slikam kutiju i brzo postam sliku na pcplay forum da ownam sve. I onda mi je zvonio sat u 6h :(
Ajde evo ovako
Nisam posto jako dugo ali se navatalo snova. Vodim i zapisujem sve u svoj Dream Journal. Budući da mi se neda prepisivati sve ponovo jer ima stvarno gigantskih snova, uzet ću samo i kopirati i izmjeniti detalje koji vas ne zanimaju (imena i prezimena osoba koje sanjam)
I još jedna napomena, budući da ovo pišem čisto za sebe, stil pisanja nije baš najkomičniji jer sam se najviše usredotočio na radnju
Aj pa da počnem s nekima:
Znači. Ja sam bio sa svojom ženom u centru grada i ona je išla kući. Zanimljivo da je išla šinobusom (kojeg inaće nema u centru). Ušla je u šinobus koji je kreto za par minuta tako da sam osto s njom na vratima. Ona je tu skinula čarape i počela ići nogama na moju facu. Imala je one ostatke od čarapa među noktima. I naravno, ja sam pokušo izbjeći taj kontakt jer iskreno, ne privlači me baš da trljam lice o nečije papke...
I sad kad sam onak više manje odbio ponudu, ona je se nadurila i odjednom se pokraj nje stvorio neki lik. Ona je onda njemu dala noge da joj vadi te ostatke od čarapa iz noktiju i pustila da ju pipka po nogama jer kao, ko ti kriv ako ti nećeš, onda će neko drugi. Taman kad sam izbacio čvalje do poda i složio facu tipa D:, šinobus krene i ja gledam kako taj lik nju mazi po nogama dok ona uživa (FFFFFFFUUUUUU-). Kontam da mogu stići šinobus i počnem trčati za njim. Pruga je išla u polukrug na početku tako da sam mogo presjeći prugu i probati stići šinobus što sam i probo ali nisam uspio kme. Tu se stvorio frend iz razreda s kojim sam popričo o tom problemu ali ne znam šta točno.
Tu mi se izgubi scena i odjednom se stvorim u ludnici. Tamo su svi bili jebeni retardusi socijalni. Prvo me je neki doktor pregledavo. Kad me je pregledo, ja sam se otišo pogledati u ogledalo dok je druge pregledavo. Skonto sam da mi je nos nateko i da imam kljuku. Stalno sam se gledo iz profila i nevjerovo kako mi kljukast nos loše stoji. Tu sam se izbediro i išo okolo do svih i pokazivo im to.
Tu se odjednom i stvorio neki ogromni pas kojem sam moro puštati glazbu koju on voli ili bi me napo u suprotnom. Tu mi je to dopizdilo nakon nekog vremena to tako da sam mu namjerno pustio krivu glazbu i suprotstavio mu se. Tu mi je došo i unio se u facu i počeo režat dok mi je njuškom diro moj otekli nos.
Odjednom dođe onaj doktor i kaže da će pregledati neku luđakinju a da se mi za to vrijeme igramo. Stavili su nas iza zavjesa i pustili glazbu. Tu bi neko viknuo neka 2 imena i to dvoje bi moralo izaći iz tih zavjesa i plesati pred svima. Zavjese su bile možda do visine koljena i bilo ih je više. Ja sam bio iza jedne te zavjese s nekom drugom luđakinjom. Kontam ja foru kao pošto nam vide samo noge da ja nju podignem pa da misle samo da sam ja ispod (ne znam stvarno čemu to). Kad sam ju podigo, bila mi je preteška pa sam se zanio i srušio neki ormar koji me ogrebo po ljevoj ruci.
Tu je napokon prošlo to sranje s plesom i doktor je pregledo onu prvu luđakinju koju je pregledavo. Tu se odjednom stvorila profa iz vjeronauka koja je imala rengensku sliku njene maternice na kojoj je bila bijela fleka. To je značilo da je trudna. Svi smo bili zapanjeni vau, luđakinja koja je zatrudnila bez seksa. Seksi jbte. Ugl iduća scena je ta da smo mi svi luđaci na hrpi i uspjeli smo prokrijumčarit neku drogu koja je bila plava tekućina u nekim špricama. Svi smo bili sretni i na hrpi i baš složna ekipa (jedno 10-ak nas) i djelili bi okolo te šprice i rokali se tim plavim. Ja sam roknuo 12 komada u sebe dok su drugi po 9. Znam da mi se odjednom počelo spavat od tog ali ovima ostalima se odjednom bježalo van iz te ludnice.
Među njima je bio i [Jedan Frend]. Svi smo pobjegli van ali ja sam zapravo odjednom bio pušten jer je meni isteko rok koji sam trebo bit u toj ludnici. I tako mi bježimo i odjednom se ispred nas stvore 2 stražara i ova sva hrpa pobjegne nazat. Ja ostanem a jedan stražar onak mahne mi pendrekom i kaže kao "ajde za njima nazat". Ja mu pokažem taj karton na kojem piše da sam slobodan i on se izbedira jer sam ga owno i pusti me kući. Bio sam gol i na sebi sam furo samo neku plavu deku. Ludilo jbte
EDIT: Opsrbljivat ću vas još kako mi se bude dalo, imam preko 100kb teksta samo trebam kopirati i izmjeniti imena likova u "moj frend"
Ne zelim znati. Standardni lorlon snovi.
Ja sam kao klinac stalno sanjao da svemirci dolaze. :scared:
Sad kad neki pametnjaković uleti: To nije bio san, oni su te oteli. :rotfl:
To nije san oni su te oteli :wink:
Fali ti "bio"= Citat =:
Izvorno postao Strmi
EDIT: I zarez
EDIT 2: I točka
[quote="LorlonWarrior"Tu mi se izgubi scena i odjednom se stvorim u ludnici.[/quote]
Bogami, tu bi i trebao biti :)
Sanjo sam da sam u pečenjarnici od đavla,lik se stalno smijo i prico sa mušterijama ali se svako trebo držati za pult jer ponekad iz zajebancije povuče nekog naglo nevidljivom silom prema fritezama..meni je skurio bradu
O ogromnim, brzim paucima koji se mogu kamuflirati :scared:
Imao sam dosta čudne snove sinoć, buđenje svako malo nije pomoglo, san je bio neka čudna kombinacija prijašnjih snova, nekakve katastrofe, stalkera i splinter cella, u jednom trenutku se jasno sijećam ulaska u menu spašavanja sna, da bi zatim nastavio sa drugim snom i poslije se vratio na taj.Također se sjećam jedne slatke plavuše sa naočalama, i nekakvog dječijeg igrališta koje je više ličilo na kavez za hrčka sa tonom onih prozirnih cijevi, bježanje od nekoga kroz dosta čudnu zgradu u kojoj sam morao prolaziti kroz različite stanove, balkone, čudna vrata, barikade i ostale gluposti.
A što si ti igrao tu noć
Ništa, možda Titan Quest ali to je bilo više sati prije nego što sam otišao spavati
Opet čudan san, ovaju put sam par sati zakunjao, pred nekom random kladionicom sam sreo dosta ljudi koje znam, s kojima sam prije ili ternutno idem u školu.Pričam s jednim likom s kojim baš i nisam bio u najboljim odnosima, iza te kladionice je stara napola izgrađena kuća, pričamo o tome kako smo se prije mogli penjati tuda bez problema ali smo ostarili.Nešto se desi u sada sam sa dosta prijatelja i ljudi koje ne znam(ima par likova iz Scrubs) na putu za nekakav zabavni park ili odmor, sve je u tome parku od čokolade, tu sam spavao valjda dok su drugi radili gluposti, i spomenuli rollercoaster od čokolade, imam nekakvu igračku od čokolade, počinjem je jesti i tada me probudi vriska jer su Njemci dali gol :(
Ok ovo što sam ja sanao je bilo totalni mindfuck :shock:
Sanjao sam da sam s prijateljima bio oko Dioklecijanove palače. Penjali smo s epo njoj i zezali. Kad je bilo vrijeme za ić ja sam se jedva dovukao do vrata, znate ono ne možete hodat i vrti vam se. Kad sam uspio, našli smo se u nekom hodniku sa stepenicama. Spustili smo se i na dnu ugledali neku djecu kako igraju Magic. Prošli smo pokraj njih a oni su nama počeli govoriti uvrede. Ja sam im pokazao srednji prst i odjednom se nađem u nekom uredu na Rivi. Tu su me počeli ispitivati zbog srednjeg prsta. Bio je i moj otac. Odjednom se tu stvorila pizza. Ja je pojeo i pustili me dalje. E ovdje postaje čudno. Na televiziji sam gledao neki dokumentarac o nekom spin offu Isusa Krista. Uopče mu nije sličio. Nalazio se u nekom gradu gdje su neke tamo razapinjali. Nitko ga nije primječivao dok on nije krenuo otići. Uhvatio ga je neki vojnik i počeo se derat zašto nije rekao slava Bogu ni jedan put. On je šutio. I tako su ga razapeli. Tu je bila njegova cura koja mu je iz nekog razloga kopala rane. On se derao kao lud i tu sam ja izgasio televizor. U to nas je zvao neki moj rođak (koji ne postoji) da su mu dali tjelo onoga s križa da ga zakopa, ali nam nije rekao gdje. Mi smo se odjednom našli u Đakovu u moje prabake. Ispalo je da je tu zakopano tjelo. Ja sam se tu gadio biti a svi su se čudili. Poslje smo mi s tim rođacima otišli orat njivu. Tu smo razgovarali o tom tipu. Kad smo se počeli vračat kući, ja sam se probudio.
Objašnjenje porfavor
Manje Tokio Hotela
:P
Dajte ljudi prešao sam na Slipknot
AUKURAC :pray: :pray:
[quote="Strmi"... o nekom spin offu Isusa Krista. Uopče mu nije sličio.[/quote]
A ti si vidio original Isusa, jeli? :)
Inače, kakvo objašnjenje?
Svaki san je bar u nekom djelu čudan.
Ako misliš da su tvoji čudni, odskrolaj malo nazad i pročitaj one od gospodina LorLona :)
Ja često imam snove koji sadrže elemente iz neke igre,ako sam ju igrao 4/5 sati prije spavanja,to zna biti ludilo.
Prije nekoliko dana sam tako igrao Battlefield 1942...tu večer su svi u snu imali napisana imena plavom bojom iznad glave :rotfl:
ne sanjam. ja spavam
Ona furka kad ne mozes vristati u snu a neko te goni itd.. Svezani smo ja neki lik u nekom wc-u, lik, koji za razliku od mene moze da vristi,i tako poce debata izmedju nas dvojice zasto je to tako dok obojica nismo skontali da sanjamo :D
...Ili kada bježiš od nekog bića,a nemožeš trčat, nego si veoma usporen.
Yup, to su dvije najčešće dogodovštine :)
Znam :) il sprintas a klizis... jos samo da sanjam nesto urnebesno smijesno a ne mogu se smijati :)
baš to...uvik te neki kurac vata a ja uspaničen ka u slowmotion-u se vučen= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
EDIT:zašto ne piše kuracc nego prozor
To je cenzura, nać ćeš je kod još nekih riječi...
Ma nije to samo nama, to je inače tako.