AMD GAMING FUSION UTILITY V1.0
link za download
Ak imate amd procesor na amd čipsetu sa amd grafom ovaj bi vam program trebo ubrzati izvođenje samih igri na Visti ili XP-u tako što gasi određene nepotrebne servise.
Printable View
AMD GAMING FUSION UTILITY V1.0
link za download
Ak imate amd procesor na amd čipsetu sa amd grafom ovaj bi vam program trebo ubrzati izvođenje samih igri na Visti ili XP-u tako što gasi određene nepotrebne servise.
i? jesi probao? valja čemu? imam amd CPU i VGA ali nForce čipset... :(= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
fora stvar...nisam još probao u igrama ali istvika hrpu toga
http://www.imagesforme.com/out.php/i...nforGaming.jpg
Ja bih probao, ali nemam instaliran ni GTA IV, ni Saints Row 2, niti išta drugo što je bilo prekoviše zahtjevno u skorije vrijeme.
Ista situacija...odigrao i maknuo GTA IV a ostalo mi tak i tak sve leti pa sumnjam da ću skužiti neku razliku .Ali stvar definitivno funkcionira.Zgasi mi 16 servisa , antivirus,oslobodi nešto memorije a tko želi može mu prepustiti klokanje proca i grafe koje je pod prismotrom tj. kontrolirano .
Jao ništa saznao ono što sam trebao.Čini se da je ovaj AMD GAMING FUSION UTILITY V1.0 zakon(odo vidjet kako šljaka).
Feniks je na web stavio banner za nove razerove proizvode.
Znatiželjan i temeljit u poslu, odmah sam ih nazvao da pitam što je s time.
Da citiram čovjeka, ukoliko ćemo optimistično pričati, Mamba i Lycosa Mirror su u prodaji već kroz tjedan-dva. Cijenu mi nije znao reći.
aje gwine ti isprobaj taj fusion pa javi, buduci da ti furas poprilicno mocnu spider platformu... :wink:
baš sam sinoć mozgao o tome.. skidam..
deinstalirao fusion..
ruši mi sistem. digne amd overdrive, clocka proc, ali ne mogu vidjet šta TOČNO clocka..
jer pri dizanju fusiona zgasi sve aplikacije.. uključujući cpuz, everest i amd overdrive. nakon toga digne amd-overdrive i ati-overdrive u backgroundu i promijeni postavke onaj tren kad pokreneš igru..
komp umire nakon tri minute.. a ja nemam mogućnost vidjet šta ga je srušilo..a u tih 3 minute nisam vidio neki masivni skok u performansama..
tak da mi se čini pametnije clockat komp samostalno, a ne to prepustit nekom komadu softwarea
a da li onda ovi Phenomi II idu uopće na AM3 matične? ili se pojavljuju novi procesori za am3?
jer ako su ova 3 nova sve od amd-a onda je razlika između am3 i am2+ samo ddr3 i ddr2 šta je stvarno bezveze,odnosno marketinški trik
inače meni se čini da amd sa phenom II nije zaprijetio čak ni intelovim quad a kamoli i7 procesorima
pročitaj si kaj sam ti napisal na drugoj temi i nemoj c/p postove u više tema...= Citat =:
Izvorno postao Jack v3.0
gigabyte zna nešta šta mi ne znamo= Citat =:
Izvorno postao Jack v3.0
http://www.imagesforme.com/out.php/i...3procesori.jpg
a MORA postojat nešta šta čak ni gigabyte ne zna..
brutalno mi dobro izgledaju ovi X3 phenomi ako je sudit po izgledu i ako cjena nebude visa od 1000-1100kn apsolutno ce se isplatit
ako kupim recimo phenom II 925 2.8ghz i kloknem ga na 3.0 (phenom II 945) oce li davat iste rezultate kao doticni proc?
jer bezze mi dat recimo 300kn gore za 200mhz ^^
hoće..
al nećeš imat garanciju a nema veće razlike za +200 mhz
A na koju oni foru skuže dali si ti klokao proc?
kad ga doneseš skurenog :D,
iskreno ne znam.. možda ostane koja informacija u cpu memoriji??
Oni ne mogu skužiti na kojoj je frekvenciji i voltaži radio proc, jedino ako nisu vidljiva fizička oštećenja.
Zanimljivo je da su postojale glasine za Intelove core 2 duo procesore (za AMD ne znam) da imaju u sebi "crnu kutiju" koja otkriva u kojim je tehničkim uvjetima procesor radio , ali to se pokazalo neistinitim.
http://www.techradar.com/news/computing ... ips-147960
ma kakva mrtva crna kutija... samo ti kupi jeftiniji i klokni ga, kao prvo sa OCom od 200 MHz ga sigurno nećeš spaliti, a kao drugo taman da ga i spališ, vjerojatnost da to skuze teži ka nuli...
nisam ni mislio samo za 200mhz...vec sam pito informativno, jer glupo je stavit tolku razliku u cijeni :\
ma drzo bi se stabilno na 3.3 bar vald...kolko su ga oni dizali ovo je jos ok...
nemaš kaj skurit ako si oprezan, dobro pročitaš par guideova i paziš sa naponima i temp...
a i ako nisi previše oprezan, poprilično je teško to napravit, s obzirom da će ti nove ploče restartat pc ako je temperatura previsoka
iiiiiiiiiiiii odosmo u offtopic. Ovo su novosti...
party pooper... :(
OMG kakvo kurenje procesora :(
Pa u 2009 godini, a i 2008 obicna maticna za 500kn nece dignut sistem ako nije dobro OC procesor...tak da je ono, NEMOGUCE SKURIT PROCESOR!!!
moja sexy 5 god stara mbo od gigabyte-a vrati default clock kad sam pretjero sa OC-om
bolje je solucija kupit ovaj jači phenom 2 na 3.00GHz koji ima otključan množitelj