Rađe bi kupio 9600xt ali kad to niko ne prodaje pa moram uzer 9600pro= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Printable View
Rađe bi kupio 9600xt ali kad to niko ne prodaje pa moram uzer 9600pro= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
otvorio sam temu ali su je zakljucali.dakle pitam opet ovdje:
idem ja u oblivionu sa novim likom, lvl 5 obavljat main kvest.razgovaram malo s onim popom koji kaze di je martin i nakon toga- strentgh mi je oko 7000 i svi drugi atributi nerealno veliki, svi su zeleni, osim luck i inteligence, onaj teret mi je oko 3 milijuna il milijarde i health i sve mi je veliko...a prije to niej bilo, odem ja na stari sejv tog lika i isto tako sve...odem na sejv drugog lika a njemu sve dobro.iskljucio sam sve modove, i ne varam.kako da to iskljucim?
edit: prigodna slikica: http://img512.imageshack.us/img512/6843/kajitrb2.jpg
Corruptani save-ovi... nemožeš baš puno napraviti.
Mislim da je jedino pravo riješenje reinstalirati igru,izbrisati sve saveove,početi ispočetka bez ikakvih modova.Nisi baš toliko daleko niti došao,zar ne?= Citat =:
Izvorno postao cropir
Istina, ali ti OldOblivion totalno makne ono ponekad odlično osvjetljenje i zamijeni ga sa običnim linearnim.
Ovo ultra low izgleda katastrofa= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Evo kak meni izleda sa radeon 9550 128 MB VGA
http://img522.imageshack.us/my.php?imag ... ot5jh6.jpg
čak i nje toliko loše...radi dosta lijepo, ali i dosta lijepo izleda :)
Sasvim pristojno izgleda, još bolje ak se vrti na tak slabijem kompu i tak izgleda!
Ja još nisam igrao igru na novom kompu, samo sam je instalirao i izašao van iz zatvora u prirodu i ostao :shock: :pray: Imao sam sve postavke na MAX i nije nikaj trzalo! A nisam je igrao jer čekam kraj godine na faxu pa da si ubodem mrcinu od monitora, tak da još više uživam :D
Ev kak izgledaju teksture iz bližega na građevini u imperial cityu...meni se sviđa kak to izgleda (medium teksture) :D
http://img510.imageshack.us/img510/3...hot8ve5.th.jpg
Da, dobre su na MEDIUM. :wink:
Ali vidite, problem je u tome što je Bethesda stvarno nepotrebnoSišla na visoke rezolucije tekstura (recimo odjeća; visoka rezolucija ali ima nekih stvarno ogavnih dizajnerskih pogrešaka dok na drugu stranu vrata izgledaju kao da je teksturu radilo dijete od 10 godina.. i to vodenim bojama) pa sve do bolne neoptimiziranosti samih mesheva (kompleksnost modela je stvarno idiotska; pogledajte samo kamenje i koliko facesa ima? Za plakati.) i ako se itko sjeća onih problema sa Oblivion Gates-ima na starijim grafama (prije patch-a) zbog neoptimiziranosti particle efekata, a najgore je što se Bethesda nije baš žurila sa izdavanjem igre pa se ne mogu izvući na to da su se morali požuriti.
cek nisam razumio, jel to tako lijepo izgledalo sa oldblivionom???= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pa s obzirom na kojem kompu igraš (mislim na Hellboya), izgleda odlično! Barem ovako preko ScreenShotova! Trebao si možda rađe staviti SS negdje vani na suncu, pa nekog neprijatelja slikati i vodu naprimjer! Onda bi se bolje vidjelo! Ali ova tamnica i kanalizacija izgleda sasvim OK! Bolje neg ona slika sa UltraLow detaljima!
Nisu se žutili, ali su i ranije izdali igru, svako malo procitam kolko su questova srezali, i ovog i onog...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Probao sam oldblivion na ultra low detaljima. Presmiješno, ali ako netko tko ima gf3 sa tim programom MOŽE VRTJETI OBLIVION, onda svaka im čast!
moze li tko provjeriti na Oblivionu na Readme dali igra podrzava ove graficke
-Powercolor Radeon X1300Pro AGP, 256MB
-ati radeon 9800
-Powercolor Radeon X1650 AGP, 256MB
i dali mi se isplati kupit koju od tih ili da uzmem 9600 pro/xt
ja sam pogledao na kutiji od igre i nema ni jedna od tih...= Citat =:
Izvorno postao Zica
Gle, ak ju ja mogu upogonit na radeonki 9550 onda će ići i na tim karticama.
može na obje, 100% samo nek stavi najnovije drivere i dx= Citat =:
Izvorno postao cropir
Poslusajte me, za Oblivion imajte bolju graficku, vise RAM-a, i brzinu iznad 3ghz inace, bar meni steka ko ludo, a imam 3ghz, ASUS Radeon 9550 i 512 mb RAM-a. :kill:
mda a na koje si detalje satvio.... :rotfl:
Tebi je prvo grafička pre slaba, pa tek onda memorija! Igra se može igrati sa 512Mb rama ali je nužan restart kompa svakih jedan do dva sata tak da se memorija "osvježi" iliti "pročisti"!= Citat =:
Izvorno postao Žokva
Inaće, trza ti isključivo zbog grafičke kartice!
Mislim da je leak sređen sa patchevima, a i sa modovima.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ljudi, imam problem!!!
Znate ono u Alyed ruins kad često morate stisnuti block (mislim na gumb, a ne na štit) da vam se neka vrata otvore??? E, pa ja stisnem block, ali ništa se ne otvori. Imam patch sa PC Play DVD-a i Oscuro's Oblivion Overhaul (isto s PC Playevog DVD-a) i još uvijek mi se događa isti problem!!! Sad sam zaglavio na onoj misiji za thieves guild "The ultimate heist" kad moram stisnuti 2 blocka u 2 različite prostorije. Ja ih stisnem i ništa se ne događa!!! (a trebali su se pomaknuti neki zidovi) Bethesda stvarno nema pojma o triggerima :-x
Sjećam se tog problema, ispizdio sam zbog toga! Uglavnom, meni je proradilo nakon par pokušaja (load - pa pokušaj ponovno)! Kad ti uspije, pomakla buju ti se 2 ogromna zida kaj koče put do točke s koje gađaš brijem u usta nekom kipu sa ključ/strelom!
Loadam, gasim, restartam komp, ništa ne pomaže.
Inače, mislim da treba gađat u dupe
Onda fakat ne znam, provjeri dali radiš nekaj krivo! Ako nikaj drugo, probaj sa nekom šifrom (ak postoji) za letenje ili nekaj takvoga tak da dođeš do te točke...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Meni je uspjelo nakon valjda petog pokušaja i pol sata istraživanja dal radim kaj krivo :D
Uspio sam!!! Sve radi!!!11!!!1111
:)
Nakon desetog pokušaja je uspjelo!!!
sereš sve u deset= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Imam istu specifikaciju(iako imam 2.8ghz,ali dobro) i mogu igrati oblivion na između low i moderat,10 sati bez prestanka,
I know,I Try
EDIT.ne trza i bez patcheva
HAHAH kako ti sereš
Daj se goni
kako se zoveš i koji razred ideš u titušu ili koja si škola ako si iz shpaolina
ja sam igru igrao na 1 gb rama 2 Ghz athlona 3000+ i 6600 256 mb RAM-a i na low 640 * 480 mi je igra znala zastati koji put ali nisam irao na toj rezi jel mi je bilo swejedno jel igram na 1024 768 medium ili na owaoj low opet bi brejkalo ; sranje optimizacija igre
Gle rrazlika je između Celerona i athlona 2.8 Ghz i to Ogromna
Da idem u školu žohara kojih usput ima ih tisuća,onaj ****** vidmar stavlja klime i nove kasliće(maleni i metalni :)) a ne može te kukce poslati u vječnost= Citat =:
Izvorno postao NiX4tHeG@M3R
PS.Ne serem,i ja se tomu čudim kako ide
Prvi put kada sam igrao je štekala na low huge,a sada ovako zna ono 1 u tjedan
: hehe idemo u istu školu :D
baš je sada invazija žohara mi ih pikamo sa minama i bacmo na cure :;;;:))))))))
Čudno tebi radi PC :)