Isprobaj sve klase prvo da ustanoviš koja ti najviše leži. I nauči se čim prije mijenjati klasu ovisno o potrebi.= Citat =:
Izvorno postao keko
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Printable View
Isprobaj sve klase prvo da ustanoviš koja ti najviše leži. I nauči se čim prije mijenjati klasu ovisno o potrebi.= Citat =:
Izvorno postao keko
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Na kojem se vi serveru sastajete?
Uskočimo nekom.
Saću vas ja dodat.
Edit: Dajte vi mene ipak, valjda 2 osobe imaju isti nick ko na forumu.
*medik hajf fajv*= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja nikad ne igram medika jer mi je dosadan. Come at me bro!
Dropao mi phlogistinator danas. Probao 20 minuta i bezveze mi, ne mogu igrat pyra bez airblasta. Osjećam se... ranjivo :cry:
Na kraju sam ga prodao na tf2wh jer zbog nekog razloga još uvijek ima visoku cijenu tamo iako se od zadnjeg patcha može craftat
TF2 na xboxu...
I see easy targets. :)
And that's why we can't have nice things.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Medik rula, tko vam diže health kad umirete i uber charga sunce vam vaše
Medic je najvredniji član ekipe, ali ga je užasno igrat ako ti tim saka
Danas nije moj dan. Definitivno ne za isprobavati klase s kojima sakam.
Jebemu, al nucleus kao RED je bio odvratan. 4-5 spya, 2 snipera, 10 igraca. Specam, nema sanse da cu tako igrat.
A jos da su dobri spysi. Idu direkt prema tebi, i jos sa tvojim imenom. :(
Pohvale soniku, izveli dvaput odlican medik+soldier/heavy kombo, a da bude jos bolje kao soldier sam tocno na kraju ubera napunio buff banner, pa jos malo rampaeg. See.
Spawnrape ftw.
Infestacija špijuna danas. 5 puta vidim sonic moronice kako trče prema meni, gg.
Prestigo me kroati.
Hej, ti barem nisi morao igrat 2 runde sa njima.
P.S.
Jesi skuzio da mi je kod onog heavy ubera ponestalo metaka na polovici? :)
Meni je baš dobro došlo. Sedam dominacija sam imao i od toga valjda pet na istom špijunu koji stalno koristi dead ringer. A i spawnrejpanje sa soldatom i krtiz medikom je neprocjenivo iskustvo. Ova zadnja runda je bila totalno derptastična. Plavi tim nije pojma imao šta radi. Uhvatio sam replay pa ga možda uploadam negdje.
Da ne listam temu, nemojte se ljutiti ako je netko pitao već, da li je moguće da mi netko kupi item i ja postanem premium? Ili bilo što drugo ili si moram sama? (da, znam, lolajte slobodno)
Da, peh.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Dobio sam lajk 15 achievementa u zadnjih par rundi lol.
Sama moraš.To jest netko s tvog accounta mora kupit item.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ne znam, ali pretpostavljam da trebaš sama kupiti nešto da ti se registrira račun kao platišni.
Inače, bokte što su ljudi nekad nesposobni. Četiri lika grupirana, dvojicu poskidao jedan spy i još uletio pyro na kraju. Zadnji živi lik (sniper) nije ni bio svjestan da se nešto uopće dogodilo dok ga nije vatra dokrajčila. WTF?
http://cloud.steampowered.com/ugc/61...9A028E79389C3/
Da stvari budu bolje ubio me prije sappanja, ali to ovog snipera ne dira previše.
Spycicle.
Al neki ljudi mora da su gluhi, glupi ili oboje.
Spy-cicle treba nerfati čim prije, ono sa tihim backstabbovima je totalno OP.
Oružije koju uspije nanervirat pyra? Treba ga buffat.
Može, samo mu oduzmi tišinu.
Moraš potrošiti 1€ u mann co. shopu, it is... the only way.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Kakav je ovo patch od 8 gigabajta? xD
Pa i mislih si, al' morala sam provjeriti. A ništa, transfer of money it is. Šta da radim kad mi nije sjela plaja :D
Igra je 10giga, ako si skinio preko toga onda nešta nije u redu.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Steam se blesira, slično se dogodilo i sa fantomskim 2GB updejtom za NWN2 koji su neki počeli skidati.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog