ovako,ne od navedenih samo,dajte mi preporucite vi jednu jako dobru igru,npr,poslao sam starog da mi ode kupiti u split gears of war...
Printable View
ovako,ne od navedenih samo,dajte mi preporucite vi jednu jako dobru igru,npr,poslao sam starog da mi ode kupiti u split gears of war...
to igram na mobu na wc-u, a za komp nema nist takvog, bar ne na reflexive arcade...= Citat =:
Izvorno postao BLOODdemon
house of dead 3 i alien shooter vegenance,obje bezumne pucačine
The Witcher kazes,ha??A ja reko starom da mi uzme gears of war,argh!!! :-x
Kratka, ali igra koja razvaljuje dinamičnošću i epskom glazbom... a i ono, komandos si. :D
Rekao bih da je to najbolja SW igra (uz Kotor i DF, pa i SW:EaW u svom zanru)= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
mislim da sam ga vidio u algoritmu.skini s neta 1 i 2,mislim da su sad abandeon ware= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
bump= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Diablo 2, DS 2 i ne znam više
Splinter Cell: Chaos Theory, coop mode owna samo kad radi. Vrijedi probati.
Aliens vs Predator 2 sa modom koj dodaje mogucnost igranja SP misija sa ljudima, neznam kak se zove taj mod, coop nesto ...
Meni treba igra Rign n Roll.I pokusavam je nabavit vec nekoliko mjeseci ali ne uspjevam.
Moyda nije izasla ili slicno...uglavnom dali moyda ynate kako doci do nje!
meni jednostavo nije jasno zašto tako malo igara podržava Coop način igranja. To uopće nije neš novo, sječam se još za vrijeme DOOMa i đuke da se coop igro na veliko...
ok, trazim igru koju sam jos u davne dane gledao brata kako igra... :D znaci, negdje pred 5-8 godina... bilu su maleni autici (kamioncici, kako god...), onakve kakve mozete danas nac na placu za 20-50 kn, na daljinsko upravljanje... tada mi je grafa bas super izgledala... ta igra mi je ostala u sjecanju, nevjerovatno nesta...
ajde pls ak se neko sjeca...
Probaj u Oldies but goldies podforumu.Imaju temu za one koji traže stare igre.
k, ty... :wink:= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
A Rign n Roll jel znate di ima????
Dali postoji 24 The GameSza PC?
Molim vas odgovirite!!! Unaprijed fala.
Mislim da sam o vec negdi pitao al sam zaboravio diS8)
http://en.wikipedia.org/wiki/24_the_game
kako vidiš postoji sam ps2 verzija
Glupi SONY-evci bas moraju biti kurvini sinovi. :twisted:
Dođe mi da kupim PS. :nonono:
Psovke su suvišne u svakom kontekstu...
trazim neki mmorpg koji maxsimalno trosi 500mb mjesecno eventualno 600!!!!s obzirom da cu ga u prosjeku igrat 12-13 sati tjedno znaci malo manje od 2 sata na dan!!1!! :pray:
neznam jeli to istina ali jedna prijateljica mi je rekla da ona igra woyage century online i da drzi cijelo vrijeme upaljenu igru da lik sam trenira i da joj dode oko 700mb mjesecno!!!jeli to moguce???? :shock:
istina je da ti lik sam trenira u igri... ali je VCO plagijatorsko smece... btw ta trazenje mmorpgova se obrati na za to predvideni podforum... MMOG... ko bi reko da i to postoji?? ... mda... tamo imas i thread za trazenje mmorpgova...
Dali mi netko moze odgovoriti za taj jebeni rign n roll.
Hvala!
simcity 4, simcity societies(možda)
live for speed= Citat =:
ma moze i tipkovnicom bez problema, ja sam igro, al s volanom je veci gust :rotfl:= Citat =:
EDIT: imas jos i TOCA Race Driver ili Urban Jungle :D
mislim da postoji ...... cini mi se il posoji igra sa slicinim naslovom D:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
mislim da postoji ...... cini mi se il posoji igra sa slicinim naslovom D:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
ima za ps 2 samo 24 h ako se dobro sjecam
trazim neku igru koja ce radit na ovoj konfi na medium i rezi 1024-xxx
amd 3000+ 1800@
1,5 gb ddram2
gforce 7300gs 256 mb
nije vazno da su nove, mogu tipa morrowind, mafia itd