Ja padam na to, a opet mi je Berserk zanimljiv, OH NOES!!11!1 :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Ja padam na to, a opet mi je Berserk zanimljiv, OH NOES!!11!1 :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
pa SPOILER
Ne nije umrla samo je pustila da joj otkinu rogove da bi mogla zivjeti normalno..procitaj mangu
pa i nije baš na kraju živjela normalno XD= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ah zapleti :D
elfen lied odgledan,prelazi se na hellsinga...
gledaj ove , serija je bezveze= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
ne razumijem te baš...
Hellsing ima običnih 13 serija i, za sada, 4 OVA nastavka... preporučam sve jer ne prate istu radnju (OVA prati mangu).
pogledao prve 3 epizode hellsinga,ok,ali pomalo dosadno...
kažem ti... ostavi se toga i pogledaj ove= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Epizoda 24? Stvarno? Ja sam baš mislio kako je dosta loša, posebno kad se pogleda da je predzadnja - ono, previše je akcije posvećeno borbi Framesa koje zapravo nemaju smisla (jer su u biti samo jednostavni i kratki 1 vs 1 standoffsi bez ikakve svrhe osim da se riješe likova), a premalo stvarnog napretka radnje (u epizodi je možda bilo... 2-3 važne stvari za radnju, sve ostalo je otišlo na nepotrebnu "filersku" akciju). Ali Schneizel je dobro dobio, premda nisam to očekivao. I uopće nije bilo ničega epskog, čak je i ono trenutka zaustavlja FLEJE, koji je kao trebao biti WTF trenutak, sveden na praktički ništa.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Jel gledao tko to?= Citat =:
A three-hour animated Death Note Rewrite: The Visualizing God' (DEATH NOTEリライト・幻視する神 Desu Nōto Riraito: Genshisuru kami?) TV special aired on Nippon Television in Japan on August 31, 2007, at 8:03 PM. It is a recap which takes place after the series end, where a Shinigami approaches Ryuk in the Shinigami realm in order to learn more about the human world. Instead, Ryuk tells him of all the events leading up to the Mello/Near arc, about Light Yagami and his rival L. Originally, this special was advertised as a retelling told from Ryuk's point of view, but it doesn't give a different point of view than what was originally told. However, it contains updated dialog, as well as a few new scenes, including an alternate ending.
U zadnje vrime sam pogleda blassreiter, death note, berserk, elven lied, gungrave, hellsing i hellsing ove. Blassreiter daleko na prvom mistu, potom hellsing, gungrave, death note, berserk i brutalni elven lied na zadnjem mistu. Prijedlozi za dalje?
opisi malo Blassreiter a da ne spojlas nista, prvi put cujem a ne mogu da vjerujem da ista moze biti ikome bolje od death notea...
Ukratko. Evolucija. Znanstvenici su otkrili puža u završnim stadijima evolucije sa željeznim oklopom i uz pomoc njega stvorili nanobote koji mogu ubrzati ljudsku evoluciju. Rezultati su apokalipticni :)
odustao od hellsing animea,prešao na hellsing mange...
= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
uglavnom natjecanje... moj k....(mech) je veći od tvoga
gledao sam samo death note movie , last name i directors cut al idem sada nabaviti ovo thnx :D= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
edit: vidio upravo da ima i drugi dio rewritea "Director's Cut Complete Conclusion Rewrite 2: L's Successors"
= Citat =:
Izvorno postao unknown
Mechovi su u ovom animeu k... naspram evoluiranih pojedinaca. Uglavnom meni je ovo najbolji anime :)
Koliko si animeea gledao?= Citat =:
Izvorno postao whiskey
ikakav, znaci ikakav, mech anime se ne moze, ponavljam, ne moze, porediti sa epičnošču death nota i hellsinga, znaci to je jednostavno tako... malo mozda jesam kratak na argumentima ali svako ko je gledao pomenute bi se trebao donekle sloziti...
edit. i ono, on je gledao znaci najkrvavije i najdemonistije animeje koje svijet pruza i od svih mu je najbolji mech anime...
Blassreiter je meni daleko najbolji anime. Nevidim razlog zašto bi to nekog tribalo opterecivati :)
Mene je u death note-u najviše oduševila napetost, skroz si uzbuđen da vidiš kaj će se slijedeće desit, jednostavno pre odlično.= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
citav mentalitet likova, pogotovu Yagamia me jednostavo zapanio. a onda sama ideja necega poput death notea me drzi hypeanog i dan danas :D... a napetost i da ne spominjem, epizode su u takvim momentima zavrsavane da te jednostavno vuce da gledas dalje iako znas da si prekoracio limit za jedan gigabajt vec :(
Zapravo, Yagami Light je vjerojatno jedan od najtipičnijih stereotipa kod likova - osoba koja pronalazi nekakvu moć i ima ideje da je iskoristi za svoju viziju pravde, ali negdje na putu postane opsjednut njome i odluči raditi što želi, a na kraju više ne može bez nje (razlog zašto Light onako poludi na kraju; jednostavno nije mogao vjerovati da je netko osujetio njegov plan, budući je držao da je on svemoguć i nezaustavljiv jer se previše oslanjao na Death Note i stvarno je vjerovao da je postao bog).
Ono što mene fascinira kod DN je transparentno odvijanje radnje koja se stvarno može donekle i pratiti (inače sam ljubitelj solikvija i monologa kod likova), a ne baca ti u facu WTF događaje kojima na jeftini način napreduje priču (kao na primjer Code Geass R2).... i ono, čitava radnja čovjeka koji ubija sa knjižicom (razmislite malo o apsurdnosti) je prikazana na epski i dramatičan način.
jedino ,i je bilo glupo... ono japan 128 milliona ljudi i L nađe lika koji s knjižicom ubija.... -.-
Moram priznat, do smrti L-a Death Note je bija fenomenalan, posli je postalo zaaamorno.
Nisi kratak na argumentima, nemaš ih.= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
Potpuno se slažem. Kad su došli Mello i near postalo mi je manje više bzvz, a i kraj mi je nekak slab.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
kad je L umro suze su mi potekle :(
meni je kraj odličan a alternativni kraj je prejeben