-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
[quote=Human m0nst3r]
= Citat =:
Izvorno postao "Ivan_87":3aixeg3z
aha moš mislit ni T od tehnologie moj primjer golf 4 kupio novog novcatog promjenio vec skoro cjeli motor nema toga što nije otišlo zadnji je bio mjenjač
tvoj izbor .. ja još malo pa prodat golfa i dignut manjuu kredu za polovnog wranglera to je sve što mi treba u životu :)
naravno ako je neko škoda fan da mu je škoda sve
al kad bi napravio octavia vs lancer anketu neznam ko bi dobio više glasova .. lancer je staro kvalitetno ime za sportski auto
Najlakse je dat primjer na jednom autu jel tako?[/quote:3aixeg3z]
da jer sam preš sa golfa 3 na golf 4 u godinu dana ništa nakon godine dana drugu godinu bar 800eur treću ponovno i tako dalje
nakraju su mi nudili novog polota pred 2 i pol godine za golfa na što nisam htio prisatat
ne kažem ja da su smetlište njemački auti su super bili nekad neki su i danas no ljudi pljuju po japancima i korejcima bez razloga a da nebi sad počeo nabrajat kolko japanca i korejca imaju ljudi oko mene i kolko godina nisu ništa promjenili za razliku od mene
ako si zadovoljan škodom super ,nitko nije spomenuo da nevalja
-
Ja ti samo kazem. Ima puno faktora.
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
@ Bartuc : Pri 160km/h sa cipom na 245ks/360Nm auto trosi 8L :)))
To ova RS-ica :shock: Ili onaj model koji si odabrao?
Pre dobro, moj Toledo troši 9 litri sa svojih 75 konja :D A ako upalim klimu, kao da Mustanga vozim po gradu :D
PS: Ali Toledo je benzinac.
-
Govorim o benzincu :))) RS-ica jelte.
-
Ehh, jednoga dana kada ću imati para... :D
Od Škode mi se oduvijek samo sviđala Octavia, bilo RS ili običan model. Auto je stvarno odličan za te novce, a i izgleda odlično. Ali ako bi išao kupovati auto za cca 200'000 kuna, nebi kupio Octaviu, definitivno bi išao na Kia Sorento. Ima ga za kupiti već od 177'000 kuna pa na dalje, a auto je pojava na cesti. Nije da imam malog pimpeka pa mi treba veliki auto, ali Sorento mi se posebno sviđa, pogotovo u crnoj boji.
http://www.atlanticrentacar.net/atla...ll_SORENTO.jpg
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ehh, jednoga dana kada ću imati para... :D
Od Škode mi se oduvijek samo sviđala Octavia, bilo RS ili običan model. Auto je stvarno odličan za te novce, a i izgleda odlično. Ali ako bi išao kupovati auto za cca 200'000 kuna, nebi kupio Octaviu, definitivno bi išao na Kia Sorento. Ima ga za kupiti već od 177'000 kuna pa na dalje, a auto je pojava na cesti. Nije da imam malog pimpeka pa mi treba veliki auto, ali Sorento mi se posebno sviđa, pogotovo u crnoj boji.
http://www.atlanticrentacar.net/atla...ll_SORENTO.jpg
za 30 000kn imaš wranglera koji je dosta moćniji kad si izvan ceste a možeš preko ljeta skinut krov i vrata :)
http://celladorious.files.wordpress....p-wrangler.jpg
možda je kia mrvicu udobnija i ima više mjesta otraga naspram wrangleru sa 3 vrata koji je i skuplji od modela s 5 vrata još mi nije jasno zašto :)
-
To čudo je tako jeftino :o Pa svog Toleda prodam za 15-20 kilokuna. Inače mi je taj Wrangler jeben auto, jedan od rijetkih terenaca za koji možeš reći da je terenac. Za tih 30'000 kuna se isplati malo proučiti auto, Gwin ima komp koji je skuplji od njega :D
-
Za 200.000 kuna bi kupio mazdu 6 karavan i osjećao se kao da vozim Voyager jebeni :D
-
Meh, pokraj Sorenta izgleda kao bačva dreka :D
-
Ne izgleda kao bačva dreka, ali imam auto za prijevoz, ako treba, i omanje ciganske obitelji koji može dobro potegnuti, a udoban je kao krevet od kraljice majke :)
-
Nova Mazda 6 mi izgleda savršeno. Baš fino pogođen omjer između sportskog i elegantnog dizajna.
Inače, evo liste auta koji mene osobno naviše privlače, redoslijed je random i nema veze sa rangiranjem:
1) Mazda 6
2) Honda Acord Sport
3) Kia Sorento
4) Kia ProCeed
5) Peugeot 407
6) Škoda Octavia
Od svih mi je Peugeot 407 najbolji što se komfora tiče. Nikada neću zaboraviti osjećaj kada su mi noge utonile u pod auta kada sam sjedao u njega. Udoban je za popizditi. Jedino što mi je ružno na njemu su prednji kotači, malo su pre daleko od njuške :(
I da, u listu nisam ubrojao one aute koji nisu za nas smrtnike - Audi A4, A5 i S5. PRE PRE PRE SEXY, ali budimo realni... :cry:
-
Heh, meni je starija linija puno lijepša, ali da mi padne u dvorište... Ne bi se ljutio ^^
-
Dečki, dok vam se ne ukaže perla bijela Opel Insignia s mat crnim felgama od 19 cola i niskoprofilnim gumama niste vidjeli ništa. Rola se po Zagrebu, a vozi ju neki balonja tatin sinek. Auto izgleda prebrutalno. Žao mi je što ga nisam stigao uslikat. Čista perfekcija na 4 točka.
-
= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
19 cola i niskoprofilnim gumama
Fala, ja bi ipak nešto što se može koliko- toliko voziti po Hrvatskoj.
-
da imam para sad bi uzeo Hondu Accord ili Civic, prezeeeban mi auto
-
Ja bi sa svoje Alfe 145 rado prešao na MiTo, prejeben autić :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To čudo je tako jeftino :o Pa svog Toleda prodam za 15-20 kilokuna. Inače mi je taj Wrangler jeben auto, jedan od rijetkih terenaca za koji možeš reći da je terenac. Za tih 30'000 kuna se isplati malo proučiti auto, Gwin ima komp koji je skuplji od njega :D
:( za 30 000kn više od kie jebem ti điđiteh tipkovnicu i zaborav
kad smo već kod tih velikih kutija ja više volim manje jeepove i manje ajmo reć više sportske automobile
neki dan sused dobio novi polo misliš polo ko polo kad ono izgleda bolje od bilo kojeg drugog auta u tom rangu .. ugodno sam se iznenadio
http://www.motornews.at/cms/upload/b..._polo_09_2.jpg
još sa troja vrata dušu dalo ajde daj ima i motor bar oko nekih cca 100-115ks da se osjeti kad staneš na gas :)
-
Da, da kupis polo ili golf moras se posvadjat s mozgom. Pun q para za kutija dizajn. Radje uzmem fiestu, 207, clia ili bilo sto drugo kaj je ljepse a ima i vise opreme. Naravno, to je samo moje misljenje. Nemogu se pomirit s cinjenicom da jedan golf plus kosta 220k kuna a za te pare kupim auto srednje klase. Zalosno. A inace ovako, nemam nis posebno protiv vw-a :D
-
Slažem se, NIKADA nebi kupio Golfa, auto je odličan, ali je precijenjen. Dizajn je klasično elegantan :D Jedino mi je Golf GTI sexy. A i čujem da Golf još uvijek drži rekord u krađama. Takav auto se uopće ne isplati zaključavati, bezveze ti unište bravu, a tako i onako ti ga ukradu.
@Ivan_87, tak već da, nekako mi je bilo sumnjivo da takav avion košta tako malo :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Slažem se, NIKADA nebi kupio Golfa, auto je odličan, ali je precijenjen. Dizajn je klasično elegantan :D Jedino mi je Golf GTI sexy. A i čujem da Golf još uvijek drži rekord u krađama. Takav auto se uopće ne isplati zaključavati, bezveze ti unište bravu, a tako i onako ti ga ukradu.
@Ivan_87, tak već da, nekako mi je bilo sumnjivo da takav avion košta tako malo :D
istina .. no kad bolje pogledaš svi francuski auti srednje klase skuplji su od vw -a srednje klase .. tako da nisu jedini
najeftiniji novi polo s najmanjom opremom je 79 000kn 75ks motor klima centralno zaključavanje 2 zračna jastuka
ajde mi nađi po toj cjeni peugeot 207 ili tek da negovorim citroen c2 i c3 koji su po meni klasa ispod pola
dobivam auto klub besplatno od t-coma tj t-club bodovi svakih 2 tjedna tako da govorim provjerene informacije
najeftiniji clio 89 000kn , najeftiniji 207 98 000kn , c2 - 89 000kn najslabiji model opreme
-
Ono kaj sam rekao u vezi golfa, sve je super kod tog auta, cak i bolje od toga...al je preskup za svoju cijenu. Al da mogu kupio bi Passat CC, predivan auto.
E sad, kaj se tice malih auta, tipa polo, 207, clio, corsa, fiesta, fabia...neznam kolko su im cijene al usporedno je to tu negdje, ovisno o opremi. Zna se da njemcima moramo nadoplacivat dosta opreme, to je cinjenica. Cijene su dosta blizu, moraju konkurirat a kupci odlucuju.
Ja sam svoju 207-icu platio 120k kuna a motor je tek 1.4 90ks, al zato ima opreme dodatne dosta. Radje klasa manje al da ima vise opreme i da bolje izgleda od nekog auta kompaktne klase npr, sa puno manjom opremom. A i trenutno taj auto je za mene taman, iduci koji bi htio je vise family car, octavia rs karavan, za kojih par godina ak cu imat srece kad vec izadje jos jedan redizajn :D
-
Francuzi mozda jesu udobni, ali stari moj to naginjanje u zavojima dobis morksu bolest. Auto cu ipak u dijelove i kupovat novi.
-
Ma to kak ko voli. Meni ubija tvrdi ovjes kod njemaca iako, osobno, tak mi je svejedno. Nisam birao auto prema ovjesu, nije da imam jurilicu :D
A s autom sretno ;)
-
A nadam se onome sto napisah. Za ovo cu dobit sta dobijem, jbg. Octavia se smijesi za sad.
-
Pa barem ides na veci auto ^^ Da ja sad kojim slucajem predjem na octavio nis se ne bi bunio :D Stari mi je vozi pa ono, onaj ogroman prtljaznik jako dobro dodje hehe.
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
:pray: :rotfl:
Here we go again. Ajde sad lekcija. Kao prvo mislim da je moj sudar dokazao da je auto izuzetno cvrst, narocito sa time da se nijedan komad unutrasnjosti nije spigao. Dalje skoda je vw koncern, znaci svabska tehnologija. Yeti je pomeo sve SUV-ove i konkurira za SUV-a godine. Para nije previse, nemogu shvatit da ljudi ne shvacaju da skoda vise nije krep od auta nego odlican auto, malo kvarljiv, lak za odrzavanje, a da ne pricam da se oprema i kvaliteta materijala iz godine u godinu povecava. Nije da ne volim japance, ali stari moj ne znam nijednog japanca da ima ovoliko opreme za tako malo para. Sve sto sam konfigurirao ispada oko 230 000kn, a za to mogu uzet L&K octaviu i imat opet 10x bolju opremu od nekog japanca po pitanju materijala. Ne kuzim, jesi isprobao kad koju na ne znam koliko km-a da mozes rec tak nes? Ja svoje odnose prema tom autu necu mjenjat, jer se vozim u njemu citav zivot. Auto je dobar, kako su rekli auto magazini za octaviu rs prokleto lijep auto, i sad ti uletis sa japancima. Nadalje njemci imaju sto se tice motora najbolju tehnologiju i to mi nemoze nitko pobit. U zadnjim testiranjima ADAC-a japanci su jako izgubili na kvaliteti motora jer je potraznja za njima porasla, a posto nemaju toliko pogona koliko ostali proizvodaci moraju zurit i dobis fus. Ugl mogao bi svasta tipkat, pisat, al ajd neznam zas stalno jedno te isto ponvaljat. Ovdje su svi test vozaci da nesto mogu potvrdit, ali vjeruj mi probao sam dosta auta, puno probnih voznji i skoda je omjer cjena/oprema prevagnula u svakom smislu.
@ Bartuc : Pri 160km/h sa cipom na 245ks/360Nm auto trosi 8L :)))
da se vratimo na ovo pljuvanje po škodama....
nedavno sam gledo cijene obaveznih servisa pod garancijom i octavia je ispala najjeftinija(govori mo o novom autu ofc, dakle servis u ovlaštenoj mehaničarskoj radnji)
i auti lijepo izgledaju i sve
samo što je meni fabia neudobna pun qurac. sjedala su pretvrda.
i da, prijatelju, imaš sreće što nećeš nikakvu kaznu platit.
moje kolega se prije 6 mjeseci spaćko sa 207-icom 1.4 95ks, razbio ga totalka, bio pijan ko guzica, ugrozio frenda koji je bio s njim u autu, išo 160 a ograničenje 50, auto od staraca i još nije bio do kraja otplaćen+ poslije vozio pijan dok mu je dozvola bila oduzeta
sve skupa= 13k kuna kazna, 1 god bez dozvole, i 8 kaznenih bodova.
kad se ovog sjetim moja kazna za ne paljenje svjetala po mraku je pjesma...
-
Fin poklon starcima...tak im i treba kad daju neodgovornom sinčiću auto u ruke .Dobro su svi skupa i prošli :thumbs1: .
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Fin poklon starcima...tak im i treba kad daju neodgovornom sinčiću auto u ruke .Dobro su svi skupa i prošli :thumbs1: .
Ja bi tog sineka poslao u Njemačku na bauštelu da zaradi i meni i sebi za auto. Nije auto igračka, nego prijevozno sredstvo. Okej, volim da lijepo izgleda, ali brza vožnja na našim cestama nonono. Zato postoji pista ili autocesta...