-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Enemy at the Gates (5/10)S- Tesko je ocekivato da ce film o jednom od najpoznatijih snajperista drugog svijetskog rata biti ovako los, od pocetka do kraja je dojam konstatno padao. Ali nije sve lose, mislim da je gluma bila solidna, dobro je oglumio izgubljenog uralskog seljaka koji zna dobro pucati. Ali film je preamericki, govor ubija u pojam, da su bar na naglasku poradili ako vec moraju pricati englenski, nego svabe, rusi i ameri svi skupa istim naglaskom i jezikom pricaju. On je ruski seljak koji veze nema ni ruski pisat, a prica s njemcem samo tako sve se razumiju, pa mislim stvaro. Onda nepotrebna ljubavna prica koja je tako narusila atmosferu da je to uzas, lose "srceparajuce" scene, sminka koja nikako nije na razini, itd. Sve u svemu, film se isplati pogledati samo radi teme koju obradjuje, iako nacin na koji ju obradjuje je ocajan, ako ocekivate neki povjesno tocan film, odustanite, sve sto dobijete je lose odradjenu americku romanticnu dramu s snajperistima u Staljingradu...
a sad se preseravaš
-
Slažem se s Wizardom... Na kitu mi to ide dok svi eng govore zbog retaja koji titlove ne znaju čitati. (Amere)
-
STALKER - 1979. god, odlican film, obavezno odgledati, igra je djelomično rađena po filmu, što se vidi iz naslova oba djela
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ker_poster.jpg
-
http://lookpic.com/i/783/LBuaGNDL.jpeg
Summer Wars
IMDB
ANN
Film je pobrao nagradu "Animation of The Year" na Tokyo International Anime Fair te još mnogobrojne druge nagrade, u biti prvak je tog izbora.
-
ajmo ljudi brzo preporuke filmova poput mortal kombata ili poput onoga sa van damom i likom koji se zove tong po ili poput onoga kao turniri između zemalja u nekom zabranjenom gradu.... nemam što za gledati, ajmo preporuke
-
The Book of Eli
http://www.yourmoviestuff.com/wp-con...-poste_290.jpg
Vrlo dobar film, neke scene bacaju na krajolike iz Fallout 3. Denzel Washington je ispao podosta badass (osim na kraju filma), a Mili Kunis je dobro pristala uloga, što nisam očekivao. Kraj mi se nije dopao, ali je prihvatljiv.
7,8/10
-
= Citat =:
Izvorno postao unknown
ajmo ljudi brzo preporuke filmova poput mortal kombata ili poput onoga sa van damom i likom koji se zove tong po ili poput onoga kao turniri između zemalja u nekom zabranjenom gradu.... nemam što za gledati, ajmo preporuke
Bloodsport, Americki ninja, neki nastavak Kickboxer-a, neki s Bruce Lee-jem, ekranizacija Dead or Alive-a?
-
http://www.thealmightyguru.com/Revie...BTTF-VHS-2.jpg
Prva polovica filma mi je bila dosadna i bezveze ali kasnije postoje fenomenalan.Sviđa mi se što možemo vidjeti scene iz orginalnog nastavka ali iz drugog kuta :pray:
8/10
-
= Citat =:
Izvorno postao unknown
Prvi Street Fighter za čisti gušt.
Novi Street Fighter i Dead or Alive za smeće.
Battle Royale za najveću boleštinu ikad.
-
Meteor 2009
1/10
Koji kurac?Film traje skoro 3 sata a a ja sam popizdio na 30 minuta filma..jednostavno nisam mogao više,stari se smijao na budalaštinu od filma.Poubijao bih ih nesposobnih....
-
Meteor
Sad baš završil na novoj.
:pray:
Film traje 3 sata i 15 min.
Pogledah ga cijeloga.
Film je američki.
Film je o asteroidima koji bombardiraju *pamparam* SAD.
Na pol filma unište glavni najveći asteroid s raketama ali jedna ženskica skuži da je to zapravo samo polovica. Hura!
Zatim 1 i pol sat besmislenog nateravanja (ljudi koji nemaju apsolutne veze s filmom) i klasični prizori iz američke vojne baze (znate ono hrpa ljudi u jednoj prostoriji, slušalice na ušima, sve znaju, "Hello Mr. President", "Yes, Mr. President"...).
Ok. Ženskica znači ima kod sebe laptop (sa prokleto izdržljivom baterijom) i uspijeva zračunati putanju i sve te gluposti. Naravno, nebre to javiti ovima tupsonima u bazu.
Da skratim, asteroid veličine, ma recimo 1/4 mjeseca ulazi brzinom nekih 30 km/h u atmosferu. Ozbiljno, točno tak izgleda.
Zadnju sekundu (!) ženskica uspijeva kontaktirati bazu i pogodite kak se rješavaju asteroida koji je več 14 put trebal probušiti Zemlju?
Ma naravno, gađaju s raketama ali ovog puta na takakv način da ga rakete u zraku zaustavljaju i odbijaju.
Pazite ovo: ODBIJAJU jebeni asteroid.
Ko da si hitil skočibabu na pod i ona se odbila.
Neznam, trenutno sam pod takvim dojmom da nebrem najti prave riječi za film. Mislim da bi film trebal dobiti nagradu najgoreg filma u povijesti. NE šalim se i potpuno sam ozbiljan.
Ocjena 10/10 samo zbog ODBIJANJA asteroida.
edit: ovo je bil jedan od rijetkih puta da na TV pogledam cijeli film.
-
Ma, već po naslovu vidiš da će bit smeće, još kad sam vidio najavu potrgao sam se od smijeha :pray:
-
Film se isplati gledati samo radi činjenice da vam bude svako malo išlo na smijeh.
E daaaaaaa, sad se sjetil najepik trenutaka:
Kad su padali manji komadi: Pazi padne gromada velićine manje auta u sruši pol kuće.
Ili tip trči kroz dvorište a oko njega na par metara komadi veličine lopte padaju i to bez da na zlu ostave bilo kakav trag.
Naravno da ne spominjem kak su scenu asteroida u svemiru kroz film prikazali, ma ima sigurno 20ak puta samo su nekad promjenili kut gledanja.
Neznam kak si netko ko ide snimat takav film može dopustiti takve scene.
Ne kužim jednostavno. Dijete od 5 - 6 godina vidi da to jednostavno nebre tak biti. Ali s druge strane, možda u Americi ne vrijede zakoni fizike koji su u ostatku svijeta. Ipak oni koriste inče i farenhajte...
-
Stvarno na koju sam totalno poludio je to da cura nikako nije mogla dospjet do jebenog telefona..uvjek neki jebeni problem...I ovo je teski ripoff jednog filma..nemogu se sad sjetit kako se zove....Samo sta je onaj jedn o 39.548 puta bolje napravljen..
-
ili kad je onaj rocket launcherom uništio komet 5 metara iznad zemlje i ništa ne bude dok u stvarnosti kada komet eksplodira par metara iznad zemlje desi se ovo
http://en.wikipedia.org/wiki/Tunguska_event
-
To je bila podzemna eksplozija plina onak.
-
To oni samo zele da tako mislimo
-
Imam feeling da su ovaj film svi gledali :)
-
Svi ste gledali to smeće, a na prvom bio Duel at Diablo. Dobar western.
-
@W3DR4N nije
i
strange wilderness.... jedan od najsmješnijih filmova ikada napravljenih 10/10
http://ultimatepichost.ultimate-caff...gq9noyj9yk.jpg
-
Napoleon Dynamite. Cista genijalnost 10/10.
-
-What are you gonna do today, Napoleon?
-Whatever I feel like I wanna do, GOSH!!!!
...i baci igračku na uzici iz busa :rotfl:
-
Joj kako mi je to prejak film.
Josh Heder je kralj.
-
Meteor- 2/10 je najveća ocjena koju mogu dati ovom filmu. Meteor stalno goni herojski SAD, neovisno o tome je li dan ili noć, stalno pada na isto mjesto, Rusi koji su preglupi da bi mogli pogledati u nebo i skužiti da iznad čitave Rusije nema meteora (zato jer ga magnetski privlači SAD), neke retardne životne sudbine koje se isprepliću kroz čitav film, likovi koji ne znaju procijeniti je li netko živ ili mrtav, scenarij kojeg je pisao neki devetogodišnjak, dijalog teško očajan (pogotovo kod onog zločinca) i potpuno glup kraj.
-
:) :) a to je očito neki trash..ako oces trash preporuke pogledaj:
-Plan 9 from outer space
-Bubba ho tep
-Deep Throat
i naravno najaci evil dead 2
-
Danas je Alien - osmi putnik na hrt1, to se gleda ak ću bit mado.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Danas je Alien - osmi putnik na hrt1, to se gleda ak ću bit mado.
Gledam sigurno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
:) :) a to je očito neki trash...
Hmm, što je najgore, to uopće nije trash nego jednostavno loš film koji čitavo vrijeme pokušava biti ozbiljan. Da je trash zasigurno bi to prepoznao, više uživao u filmu i dao mu višu ocjenu.
-
The Hangover
http://my247.com.au/247venue_images/...20hangover.jpg
Prekul film za pogledati s društvom :)
9,,5/10
-
The Men Who Stare at Goats
http://joerayw.files.wordpress.com/2..._goats_000.jpg
At first I was like, what the hell... and then I was like, what the fuck. :|
Koji jebeni kok je ovaj film, sat i pol totalnih besmislica, nemam blage veze zbog kojeg razloga sam gledao film do kraja, valjda sam mislio da će biti nešto drukčije na kraju, ali ne. Neznam kada sam zadnji put gledao ovoliki shit od filma. Trailer je izgledao donekle zanimljivo, pa sam rekao zašto ne... ali izgleda da su jedini "zanimljivi" dijelovi filma bili u traileru. Nevjerojatno.
0,1/10
Ali koji kurac... ono fakat. Isusati.http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
-
A ja jedva čekam da pogledam film... Bar do sad :(
Kaj stvarno je tak loš? Objektivno?
-
Ne mogu ga objektivno ocijeniti, ali neznam ono, jedan od najgorih filmova koje sam u životu pogledao.
Preporučam da ga ne pogledaš. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
EDIT:
Ovo bi trebala biti komedija, meni se plače od ovolike količine gluposti u filmu. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Ali ono, bar sam očekivao nešto zbog dobrih glumaca...
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
-
Film je vrlo dobar .Svakako pogledati.
-
Sad sam tužan. A dobro počet ću ga gledat pa ako bude shite onda ću prekinut. Tnx for d heads up
-
Neznam, pogledaj ga, tebi se možda i svidi, znaš kako kažu, sto ljudi sto ćudi.
@bezimeni:
Znam ono, ukusi su različiti i sve to. Ali kako ti to može biti vrlo dobar film? :(
-
Zabavan je , dobro odglumljen te je zanimljiv.Ipak nije kompletno iskoristio potencijal koji je imao .Svakako ga vrijedi pogledati jer se izdiže u moru generičkih filmova.
-
A dobro ono, barem se nekome svidio.
Meni je totalno dosadan, nepovezan, random na loš način, etc. Ali kako god, neću se više zamarati. :(
@Death By Sexy:
Nema puno spojlera (jako malo zapravo), pa pročitaj ako želiš je li se isplati pogledati film:
Well, I must say that I was looking forward to this movie - after reading the cast list and hearing a brief overview of the plot I felt that it had good potential. And whoever made the trailer did a very good job of making me want to see it.
Unfortunately, there seemed to me to be a certain amount of confusion about the film - were the directors entirely sure what type of film they were making? There are elements of comedy, satire, drama, action... but without having enough of each of these things to really give the movie a proper feel or direction. It veers close to being funny... and then veers off. It comes close to satirising American military tactics... and then goes off in another direction. I felt that a little more focus was needed overall to bring the film together.
In terms of acting, I think that generally the actors can be pleased with their work - I don't remember any specific cases of over or underacting, and the characters were about as believable as they could be in a film like this. As far as the comedy goes - this film was primarily marketed as a comedy - there are some genuinely funny moments! Overall, however, I felt that some bits needed to be trimmed down - the constant Jedi references were funny the first time but quickly wear thin.
The plot also needed a little bit of work: it started off with a promising storyline, and good editing I might add, but seemed to lose its way towards the end. It seemed as if the film-makers didn't really know where to go next. There were a few scenes that really didn't need to be included either - Robert Patrick's contribution to the film really added nothing, and could easily be removed. It was entirely forgettable and was simply a device to get the characters to the next place that they needed to be.
Overall I'd say this this is a fairly good film, certainly worth seeing. As for buying the DVD, that I'm not so sure about. If you're looking for a way to spend and hour and a half of your evening, while there are better films to see than this there are also considerably worse ones.
-
ma daj molim te koja ocjena 0,1 ?
FIlm je čisto ok. Više nego zabavan za potrošit sat i pol života. Nije nikakvo remek djelo, ali bogami ni nije katastrofa.
-
Meni je isto dosta dobar film, zadnjih 20 minuta se malo uspori i nije tako smiješno više, ali večini se ljudi film svidio ono... dosta je dobar... pogledaj. Meni je bio dobar film. Dora komedija xD .
-
ma meni je bilo legendarno na kraju u onom vojnom kampusu :D