Šuti i skupljaj pamuk.= Citat =:
Izvorno postao fifty_dogg
Printable View
Šuti i skupljaj pamuk.= Citat =:
Izvorno postao fifty_dogg
Macane, nedamise sada flejmati s tobom oko metala i rapa. Stvar ukusa. Ako ne voliš metal, ne komentiraj, ja ne serem tebi po rapu. Hvala.
Nemoj hraniti trola...
Ne kapiram sto se stalno morate dokazivat metal i odgovarat covjeku. Ispadate gluplji od njega.
Metal is serious business .
Damn right nigga.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Mislim uskoro nabavit neki album,uži izbor je pao na:
Dio-Holy Diver
Ozzy Odbourne-Blizzard of Ozz
Judas Priest-Sad Wings of Destiny ili Defenders of the Faith ili Screaming for Vengeance
Pa me zanima koji bi vi preporučili?
Sve poprilično dosadni Heavy Metal, al da moram birat, uzeo bi Holy Diver.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Nego, procurio novi Megadeth. Nije neko svrsavanje, malo iznadprosjecno, ima dobrih pjesama. Jel jos ko sluso? To i novi Behemoth.
Blizzard of Ozz ili screaming for vengeance.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Behemoth mi je dosadan kao i prije, makar sam čuo samo par stvari s novog albuma, ali dovoljno mi je. A Megadeth još nisam, čuo sam samo onu Headcrusher koja mi je solidna, ali Metal mi je u zadnje vrijeme stvarno dosadio, mislim prvenstveno na bendove koji nisu u stanju ponuditi ništa novo, već stalno rade jedno te istu stvar, ili pak kopiraju druge. A to radi, suočimo se s činjenicama, 90 % žanra, a ove -Core isprdke u tom smislu niti ne želim spominjati, to više nema veze s ničim.
Moj co'ek.
Sad smo jazzeri 8)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ne znam, Behemoth je sve ali nije dosadan, ali dobro.
Nismo ništa, ali smo sve :)= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Meni je baš ubojito dosadan, možda je to zbog sterilne produkcije, sviranja potpuno istih stvari zadnjih par albuma, i rekao bih, opće monotonosti ?
http://3.bp.blogspot.com/_XSz34_0r0X...w/s400/gin.jpg
heo dobar bm ovogodišnji.
:pray:
[quote=Duke of Earl]Sve poprilično dosadni Heavy Metal, al da moram birat, uzeo bi Holy Diver.[/quote:avpxi30v]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":avpxi30v
ovo od judasa su remek djela i jedni od najboljih albuma heavy metal scene žanra općenito
Nisam još poslušao, ali očekivanja su velika. Eater Of Birds je bio odličan, a za ovo se priča da je još bolje. I mogao bi ubuduće napisati o kojim se albumima radi, sumnjam da bi netko tko nije čuo za Cobalt samo iz covera uspio iščitati o čemu se tu radi :)= Citat =:
Izvorno postao skitkid
ma piše u linku skoro sve. :D
jel to hemingway na kaveru ?= Citat =:
Izvorno postao skitkid
je
[quote=Duke of Earl]Sve poprilično dosadni Heavy Metal, al da moram birat, uzeo bi Holy Diver.[/quote:10fronko]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":10fronko
Zašto je dosadan?Moeš li mi preporučiti nešto zanimljivije,da to poslušam?
[quote=The Great Duck][quote="Duke of Earl":2f8kx5u2]Sve poprilično dosadni Heavy Metal, al da moram birat, uzeo bi Holy Diver.[/quote:2f8kx5u2]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":2f8kx5u2
Zašto je dosadan?Moeš li mi preporučiti nešto zanimljivije,da to poslušam?[/quote:2f8kx5u2]
Ako je riječ o Heavy Metalu, onda sigurno ne :D Svi Heavy Metal bendovi su puno previše žanrovski (i imageom) ograničeni, stoga neka izvanserijska kvaliteta i nije moguća.
Heavy metal=power metal=glam metal=metalcore=deathcore=melodeath. Jedina razlika je ime pjesme, izvodjaca i albuma.
???= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Što ???. čovjek je u potpunosti u pravu.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
nebi se baš složio da je sve baš isto i generičko ( makar u većini slučajeva i je ), al to ne znači da je loše ;)
Tražim nešto slično Misfitsima, da ima pjesama popu Helena i Dig Up Her Bones? (hvala tajger btw)
Probaj Murderdolls, ali ne očekuj ništa extra nakon Misfitsa.
probaj rane misfitse oni su ti bolji bend lol
bolji su rani misfitsi uistinu :D= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
drugacije ali bolje.
Nadji si Box Set.