Debeli ljudi- najbolji frendovi za sutra.
Printable View
Debeli ljudi- najbolji frendovi za sutra.
Op, op, sutra će biti zabavno. :)
Koji kok je više ta norijada?
Ušao sam u jedan članak, al ništa posebo informativno nisam našao :)
Neka vrsta fešte za maturante, svaki grad to ima, neki imaju ime neki ne, u mostaru se to otprilike svodi na cijelodnevno opijanje, divljanje po gradu i općenito sve što im padne na pamet
See?
To ja zovem odgovorom :)
Bleh ja moram smisliti di sakriti crijevo da poljevamo ljude
U gaće?
Nego, mi smo imali nešto slično u osnovnoj školi, od petog razreda pa nadalje, boce vode, vodeni baloni i slično i od toga bi nastala ogromna makljaža čitav zadnji dan(iako smo samo mi to radili), a sada u srednjoj se samo skupimo uvečer i napijemo ko stoke
Spoznao sam da je Jopax iz zemlje sevdaha, kajmaka i ćevapa, dok sam malo zujao po Metal'ka temi. Također, spoznao sam i to da je "Kick-Ass" naprosto fenomenalan film s odličnim glumcima i da definitivno ulazi u moj Top 5 najekstra filmova ikad!
Ne, ne, ja sam iz onog kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva dijela :P
Iako nemam ništa protiv gore navedenih prehrambenih proizvoda :D
Text based games = immense fun
Satan:
Do you wish to join me?
ja:
No, fuck you
*opis kako me satan ubija*
ja:
I hate you
Satan:
Shut up you are dead!
:rotfl: :rotfl:
Zadnja dva dana se nekako čudno osjećam. Kao da bih morao učit svaki čas, a ne da mi se, a zapravo uopće nemamo nikakve kolokvije ili ništa ovaj tjedan.
Your perception is high, o mighty chameleon. Study, for something bad shall happen next week.
Gledao danas malo sabor... isse, znao sam da je loše, ali da se mnogi ponašaju TOLIKO nekulturno i krajnje djetinjasto mi nije bilo ni na kraj pameti. Kao da gledam klince u pubertetu koji igraju partiju monopola i potajno iz banke poberu par tisućica kada drugi igrač okrene glavu, samo što je u ovom slučaju igraća ploča naša mala država Hrvatska. Ali dobro... s druge strane barem netrebate gledat američke sitcome, već samo prebacite na sjednicu i eto vam komedije. :(
Da sam zaboravio da kupim koju knjigu pred put...
Jednom sam na TV Jadran dok sam bio na orbitreku gledao nešto s vladom, pitaj boga šta...= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ovi digli ruku za nešto, a ova glavna govori da netko fali, pa pokušavali ustanoviti tko fali, dok nisu skužili da ona nije digla ruku :)
Hahaha, ja i prijatelj smo jednom smanjili zvuk na TV-u i oponašali političare. :rotfl:
Danas sam spoznao:
1.Šteka mi South Park Studios, svakih 5 min se mora video bufferirat, proleti net. :twisted:
2.David Villa potpisao za Barcu. :|
"The problem with political jokes is they get elected."= Citat =:
Izvorno postao Raz
Hm...da sutra radim od 3, da imam auto sutra prijepodne samo za sebe i da... idem u šoping...S:D
da je muka pisati maturalni rad sa samo 3 sata sna+super veceri//noci iza sebe
Da sam večeras jedini došao na trening :|
Also, ovo mi užasno privlači pažnju :D
http://www.stress.hr/proizvod.php?id=3906
I da sam danas samo jedanput jeo :o
Kada se otvori Google, može se odigrati igra na google slovima... :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_7f45ba86.jpg
Kako sam tu igru voljela kao klinka xD
Spoznah da su Američanci uspjeli stvoriti prvu živuću stanicu u laboratoriju, yey, idemo se opet igrat Boga dok nam se ne obije u glavu. :roll:
...Mislis ono 'hajdemo se igrati svetske policije protiv komunizma i davati oruzije nekim dobrim arapima,koje cemo napasti par godina posle,a oni ce to isto oruzije koristiti protiv nas !'Sounds good'
Između ostalog, da.
Da citiram Billa Hicksa: ''We're virus with shoes''.
Kad nam se to neko igranje boga obilo o glavu?= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Nema boga, gothic.....ergo nemamo se cega bojati.
Bokte trebao bih spavati, a razmišljam i pošto sam već tu da jednostavno poveću šolju kave popijem, hrbljrhsdfhgs