-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, to mi je film sa uvjerljivo najgorom glumom koju sam ikada vidio :D Ima strašno puno potencijala da bude dobar, ali taj potencijal je strašno loše iskorišten. To sam u kinu pogledao i nije mi se svidio, najviše zbog glume, mada mi SaZzu tvrdi da je redatelj htio da se u tom filmu tako (ne)glumi :(
Rekao sam da sam citao da je redatelj htio takvu glumu. Meni je film katastrofalno los, sto zbog cudne radnje, sto zbog lose glume.
X-Men: The Last Stand - 5/10S Orgija specijalnih efekata i cudnovatih plavih mutanata.
Charlie's Angels: Full Throttle 1/10S Uzas.
The Fly (1986) - 8/10
Braveheart - 10/10S Odlican.
Ali G Indahouse - 5/10S Ima par smijesnih fora ali i dosta gluposti, malo previse za moj ukus.
Superman Returns - 3.5/10S Mnogo dosadan.
The Delta Force - 3.5/10S Film je cist ok u prvoj polovici al nazalost brzo padne gledljivost kad na scenu stupi Chuck, pogotovo sa motorom u drugoj polovici filma.
-
Upravo se vratio iz kina, pogledao Surogati, zacudjujuce dobar film, stvarno se zapitas kako bi bilo u takvom svijetu. Kak su tek ti surogati napravljeni, svi predivni i savrseni, ono idealan svijet, da ne povjerujes. Sam film te natjera da se zamislis ^^ Brus Vilis je standardno dobar i dobro mu stoji ta uloga. Trebate mu vidjet surogata, isti on sam 15god mladji :rotfl: Ak nema te kaj bolje pogledajte, film je bas ok!
7.5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Film i nije tako loš. Malo u nekim trenucima živcira način snimanja, ali film je snimljen brutalno, efekti su odlični
Baš to mu i zamjeram. Atmosfera je genijalna, ali sam svejedno bio razočaran baš zbog takvog načina snimanja. Zadnje što želim u horroru je da budem zakinut za prizore gdje čudovište razara, djeluje, šta već, jer to i jest bit takvih filmova. Oduzmi mu to i nemaš ništa; mislim, horror o spodobi koji napada grad, a ne vidiš ju. Da ne spominjem da ama baš ništa nisu objasnili... i onda još traje nešto više od sat vremena. :( Možda sam previše očekivao od filma... ali definitivno nisam očekivao da će skoro pa potpuno maknuti tog monstruma iz kadra, pa zbog takvih stvari i gledam horrore, koji prozor... nadam se da će što manje biti takvih filmova. :thumbs1:
To je Scary Horror, Imaš mnogo tipova horrora... meni je i dobro šta nisu ništa otkrili jer je tako zanimljivije, i realnije je ono... slučajna snimka nekog lika koi je sve to snimao iz prvog lica.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Upravo se vratio iz kina, pogledao Surogati, zacudjujuce dobar film, stvarno se zapitas kako bi bilo u takvom svijetu. Kak su tek ti surogati napravljeni, svi predivni i savrseni, ono idealan svijet, da ne povjerujes. Sam film te natjera da se zamislis ^^ Brus Vilis je standardno dobar i dobro mu stoji ta uloga. Trebate mu vidjet surogata, isti on sam 15god mladji :rotfl: Ak nema te kaj bolje pogledajte, film je bas ok!
7.5/10
to kod vas igra? u ovom selu od Osijeka jos se nije pojavio, a cekam ga vec par mjeseci...
OT. Fighting 10/10
-
Danas sam trebao ići na Surogate, ali jebe me temperatura tako da su planovi propali :cry:
Ali pogledao sam doma Hangover, do jaja komedija :D Alan je poremećeno lud :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Danas sam trebao ići na Surogate, ali draga me temperatura tako da su planovi propali :cry:
Ali pogledao sam doma Hangover, do jaja komedija :D Alan je poremećeno lud :pray:
Bleh, prosjek je hangover, jedina kul stvar je onaj "Gay boys" Kinez :D
-
On mi je jedini bio naporan u filmu, bilo bi bolje bez gay preseravanja :(
-
pogledah 9
dobar film, ništa pretjerano uzbudljivo ali zanimljiva prića
-
Pogledao Bad Boys 1 i 2,ništa spektakularno ali ok za pogledat 7,5/10 svakom filmu.
-
Pogledo sam Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest,sviđa mi se vise od prvog nastavka,vizualni efekti su apsolutno savršeni i drugi najbolji koje sam vidio.
Film:8,5/10
Blu-Ray:10/10
http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ma pitao sam obojicu,nije bitno tko odgovori :)
Kako biljke,na koji nacin to funkcionise?
Putem vjetra. Zrakom se prenosi to "nešto" što tjera ljude na samoubilačko ponašanje. Možda i ne zvuči ne znam kako, ali je dosta dobro prikazano u filmu. Pa pogledaj, mislim sigurno možeš i gluplje potrošiti sat i pol :wink:
-
Pogledat ovaj novi Transformers,film je jako cool.Ima dosta smiješnih dijelova,najjači su mi blizanci"ninja style","stopi se s okolinom","luk et dis mader fakr,min robot suk","ul never eat me,i gona bust your face" lol.Ocjena 8,5/10.
-
Drag me to hell
raimi :D
odlične reference na evildead
8/10
Taking of pelham 1 2 3
meh.. loše
najviše mi je smetalo random sudari tijekom prijenosa novca
što nisu mogli helikopterom prenijeti?
6/10
-
Ice Age 3:Dawn Of The Dinosaurs,nije los,ima par odlicnih scena.7/10
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
pogledah 9
dobar film, ništa pretjerano uzbudljivo ali zanimljiva prića
Da, i ja isto pogledao bas jucer. I slazem se sa komentarom. Ne bi bilo zgorega da ga pogledate ak nemate nis pametnije ;) Ok film, zanimljiv setting.
-
Psycho - 9/10
Evo, pogledao sam i ja ovaj klasik. Odličan film s moćnom glazbenom podlogom, vrlo napet.
-
28 Days Later...
http://union.unimelb.edu.au/images/1376.jpg
Ok film, s obzirom da se sve vrti oko zombija ima previše dosadnih scena, solidno.
6,5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Padam u napast da pogledam to, ali znam da će biti loše i moguće uništiti moj dojam originala, koji je prokleto dobar film. :(
Iskreno, meni je original samo porastao u očima nakon što sam pogledao ovaj remake tako da preporučam. :)
-
Election 2(Hak se wui yi wo wai kwai)
http://www.imagesforme.com/upload/ec9f5ee6.jpg
Pogledao jucer. Mozda nesto bolji od prvog dijela. Ocjena 8/10. Volite li honkonske krimice, pogledajte.
-
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Nema tu nikakvih zombija lol... Zato i jest dobar film jer nije o zombijima...
-
harold & kumar escape from guantanamo bay
po tko zna koji put
genijalan film
8/10
-
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
= Citat =:
to mi je jedan od najdražih filmova,ponajvise zbog atmosfere i zbog toga sto obozavam post apokaliptične filmove.
-
ane. 28 weeks je isto gg.
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
= Citat =:
28 Days Later...
Ok film, s obzirom da se sve vrti oko zombija ima previše dosadnih scena, solidno.
6,5/10
to mi je jedan od najdražih filmova,ponajvise zbog atmosfere i zbog toga sto obozavam post apokaliptične filmove.
+1
-
ima dobri scena, kad spale grad sa napalmom xD i onaj snajperista mi je prežestok
zanima me dal bu nastavak
-
28 week later, je nastavak na 28 days later...
-
pomiješah,nisam do kraja pročital naslov filma o kojem diskutiramo ^^
-
K-Pax
http://www.cinemapassion.com/affiches/k_pax.jpg
Nakon što sam poslušao soundtrack uhvatila me želja da ponovo pogledam film po n-ti put. Iako je drama, a ja nikako nemogu gledati nekakvu dramu, rula. Jedostavno zakon film, sa WTF krajem i vrhunskim soundtrackom koji mogu gledat koliko god puta želim. Među mojih top 5 filmova i nevjerujem da će ikada pasti dolje.
10/10
-
Transformers:Revenge Of The Fallen
eto,napokon sam pogledao drugi nastavak.nije me se dojmio,prvi je neizmjerno bolji,ovaj je nepotrebno dug.Specijalni efekti su naravno savršeni a najbolja scena mi je ona sa rail gunom :pray:
Film:6/10
Blu-Ray:9/10 -malo previse graina,a ostalo je sve savršeno
http://1.bp.blogspot.com/_9K_JEmImag...y-art-work.jpg
-
blu-ray ti digne ocjenu filma za 3 i onda se čudiš onome što smo pričali...
http://www.collider.com/uploads/imag..._image__1_.jpg
film o 4 frika koji odluče ukrasti prvu epizodu star warsa par mjeseci prije premijere. solidna geeky komedija s hrpom camea i poznatih sf faca(kirk, lando, leia...) a i u filmu trekiji najebu :)
e da, i kristen bell je dobra, posebno s tamnom kosom