Mrzim ovog glumca Wooda,,,
Printable View
Mrzim ovog glumca Wooda,,,
Baš nedavno pogledah. I mislim si dal da naglasim u postu da sam pogledal i evo vraga :D= Citat =:
Izvorno postao Ray
Inače je odličan. Obožavam takve stvari.
Nekaj sličnoga?
Hm, možda Battle for Terra?
Nije baš novo i nije "timburtonovsko", al ajd.
Također preporučujem Sunshine, izvrstan SF.
Ohoho Sunshine mi zvuci zanimljivo moram ga i ja pogledati. Evropski je I SF tako da ce mi se vjerovatno svidjeti.
Hmm... mozda i ovaj drugi film pogledam.
Dobar je Sunshine, stvarno se isplati pogledat.
Cirque du Freak The Vampire's Assistant
nije mi se previše svidio, priča je x puta viđena, ali freakshow je dobar i zanimljiv prikaz vampira.
Da sam mlađi ovo bi mi se definitivno svidjelo.
John C Reilly mi se svidio ko vampireli
između ocjena 5-6/10
Opet sam pogledao Sin CityS(10/10).
Kad će više nastavci? Nemogu čekat!
Ghost In The Shell, original iz 1995, već jedno 5-6 put. Remek djelo.
Taj crtani film mi ima jedan od najjacih dijaloga....pa u crtanom filmu(ono izmedju Puppetmastera kad prica o DNK)
Ode sad naci kako je dobro.
Postaj i ti ako isceprkas prije mene
Evo
= Citat =:
S Puppet Master: As a sentient life form, I hereby demand political asylum.
Chief Aramaki: Is this a joke?
Nakamura: Ridiculous! It's programmed for self-preservation!
Puppet Master: It can also be argued that DNA is nothing more than a program designed to preserve itself. Life has become more complex in the overwhelming sea of information. And life, when organized into species, relies upon genes to be its memory system. So man is an individual only because of his own undefinable memory. But memory cannot be defined, yet it defines mankind. The advent of computers and the subsequent accumulation of incalculable data has given rise to a new system of memory and thought, parallel to your own. Humanity has underestimated the consequences of computerization.
Nakamura: Nonsense! This is no proof at all that you're a living, thinking life form.
Puppet Master: And can you offer me proof of your existence? How can you, when neither modern science nor philosophy can explain what life is?
Ma strašno, film s najboljim dijalozima i komentarima ikad. Uzor svim filmovima, što live, što cgi, otac matrixa i slčnih u jednu ruku. Btw. ima i dvojka, ako nisi gledao, naziva GITS2: Innocence pa baci pogleda ako već nisi ili ako imaš želju.
Imam je,nakanjivam se vec pola godine da pogledam ne znam zasto
Pogledaj ga, predivno vizualno i misaono iskustvo, ja sam ostao zapanjen.
The Good, the Bad and the Ugly
http://top250movies.net/images/photo...il-cattivo.jpg
:pray:
Pogledao u zadnje vrijeme
Princess and the frog :
http://www.shallownation.com/wp-cont...lbum_cover.jpg
Odličan crtani film od diznija. ODlična animacija, priča je također dobra, songovi fantastični. Slobodno mogu reć da ovaj crtani ima jedan od boljih soundtrackova od diznija. Likovi odlični, pogotovo Ray :D
Reign Over Me
http://3.bp.blogspot.com/_-TtwPE_6Yx...gn+Over+Me.jpg
Odličan film sa odličnim Sandlerom. Soundtrack je isto predobar, scena kad u pozadini svira Drive All night od Springsteena ikad sandler počne pjevati Love reign over me su skoro izmamile suze na oči ( ne, nije zbog toga šta sandler nezna pjevat :P )
Cujo :
Dobar film :D
barem za izgubiti vrijeme
Da,ona scena u sudnici
http://www.thehollywoodnews.com/artm...DirtyDozen.jpg
:thumbs2:
:rotfl: @scenu sa sutherlandom koji glumi generala
9/10
Everybody's FineS- 8/10
http://moviesmedia.ign.com/movies/im...605898-000.jpg
Rulaju Robert i Sam.. Meni super film, chill..
Kako je Robi bezobrazno fotošopiran na ovom plakatu...
Također jedan od legendarnih filmova
http://www.lizandlaura.com/wp-conten...thou-sdtrk.jpg
Baš bio u kinu, pogledao
http://lookpic.com/i/201/oZhF4CM.jpeg
Brdo poznatih glumaca, dobra priča, redatelj koji je radio na Zgodnoj ženi i tako, stvarno dobar film.
Valentine's Day
Da pogodim,cura birala film? :)
I njezina sestra te njezin dečko ^^ Al moram priznat da sam ga i ja htio ić pogledat. U tom filmu je Julia Roberts za nekih 6-7min dobila 3M $ :o
O jebote :o= Citat =:
Izvorno postao Aral
Daj zamisli, za par min samo. Netko u tom filmu cijeli film nije tolko dobio valjda.
Vala bas,ni meni nikako nije jasno.
Sjecam se one price kad je Halle Berry u Swordfishu pokazala grudi na par sekundi i dobila koji milion,to je tad bas bila vijest.
Pogledao par filmova sa Jack Blackom, kao be kind, rewind, nacho libre i tako to. Uglavnom, svaki film u kojem se on pojavi ima 9001/10, tako da.....
je to onaj koji je bio zabranjivan ? :D
Da,Andaluzijski pas od Salvador Dalija.
Ja bi te slavne pozvao u svoj film da ga radim, i onda bi ih otpustio i rekao da nevaljaju ništa, nema, nula bodova.. ahahahah
Cijene za reklame se kreću između 5 i 10 milja, a traju 30 sekundi maksimalno.= Citat =:
Izvorno postao Aral
A doktorima ne žele povećati plaće.
Dokaz u kakvom svijetu živimo.
Kakve veze naša javna uprava ima s američkim privatnim sektorom? :rotfl:
Imaginaruim of dr. Parnasuss
Vrlo dobar film, stil je unikatan i odmah se vidi da je Gilliamovo dijelo, priča je također zanimljiva i nije predvidljiva do kraja, dosta su mi se svidjeli dijelovi u ogledalu i kako svaki lik drukčije gleda Tonya i kako ga različiti glumci odrađuju, u početku i ne skužiš da je to druga osoba nego samo isti lik sa drugom maskom, jako dobro odrađeno
10/10
Chugoku no chojin (The bird people in China) - 10/10S Totalna suprotnost od ostalih Miike-ovih filmova, ali mi je nekako i njegov najdrazi do sada.
= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
Kad ćeš ti pogledati sve one silne filmove? :D
Prosao predmete koje sam mislio za ovaj mjesec pa eto imam vremena :>
Sunshine (6/10)S- A svidio mi se film, ali ipak koliko su ga hvalili ocekivao sam puno vise, film je tek prosjecan, izvalica ga zanimljiva tematika, potkopava ga zadnjih 20min filma, u pocetku sam ocekivao neku neocekivanu radnju, ali kasnije se sve svelo na vec previse puta vidjeno, likovi su donekle dobro osmisljeni, ali slabo prikazani, nije gluma impresionirala. A isplati se film pogledati, ali samo nevalja ocekivati puno kao i ja, pa se bespotrebno razocarati.
Enemy at the Gates (5/10)S- Tesko je ocekivato da ce film o jednom od najpoznatijih snajperista drugog svijetskog rata biti ovako los, od pocetka do kraja je dojam konstatno padao. Ali nije sve lose, mislim da je gluma bila solidna, dobro je oglumio izgubljenog uralskog seljaka koji zna dobro pucati. Ali film je preamericki, govor ubija u pojam, da su bar na naglasku poradili ako vec moraju pricati englenski, nego svabe, rusi i ameri svi skupa istim naglaskom i jezikom pricaju. On je ruski seljak koji veze nema ni ruski pisat, a prica s njemcem samo tako sve se razumiju, pa mislim stvaro. Onda nepotrebna ljubavna prica koja je tako narusila atmosferu da je to uzas, lose "srceparajuce" scene, sminka koja nikako nije na razini, itd. Sve u svemu, film se isplati pogledati samo radi teme koju obradjuje, iako nacin na koji ju obradjuje je ocajan, ako ocekivate neki povjesno tocan film, odustanite, sve sto dobijete je lose odradjenu americku romanticnu dramu s snajperistima u Staljingradu...
Meni su oba filma u samome vrhu .Moram se potruditi da im nađem mane.
Ovo je tako dobro da ne bih ni ja bolje opisao= Citat =:
Izvorno postao Wizard