haha, prije sam imao "normalan" potpis, ali netko mi je rekao da je prevelik, i onda mi je ovo palo na pamet :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
Printable View
haha, prije sam imao "normalan" potpis, ali netko mi je rekao da je prevelik, i onda mi je ovo palo na pamet :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
ti si retardiran= Citat =:
Izvorno postao C
Pa u pravu je.
Sta se ti javljas, nemas muda izaci van kad [s:8eoe9lbn]padne snijeg[/s:8eoe9lbn]Sse uhvati led
Neznam otkud ti taj dojam.
Led ne snijeg.
Pa istina, sjebano. Nisam se mogla rješiti crvenog odsjaja i crnih šiški :) Al' sad jesam, pa je sve ujednačeno i baj baj.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
O bože, što ja to pišem na PC play forumu hahaha
To se javlja TeraBajt, jer je klinac. Znaš kako klinci ono ne moram u školu ili nema škole, weeeeeeeeee!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
A kada narasteš skontaš da je loše propustiti predavanja, po gotovo više predavanja. To bude i on skontao kada naraste, kada bude na faxu, kada ga ne bude bilo tjedan dana zbog prehlade i bude roknuo određene predmete u kojima će biti turist zbog toga, tada bude shvatio. Sad dok je mali štrumf misli da je pametan, a nakon što to shvati bude išao u školu/fax i da ima temperaturu, i upale sve moguće, bude išao i sjedio tamo. XD
Bogme bio sam i ja bio bolestan jedno vrijeme i jedva sam to nadoknadio.
Ja sam bolestan svaki drugi tjedan.
razlika je u tome sto ti ides na faks da bi nesto naucio, a ja idem u skolu da imam dobre ocijene da upisem faks na kojem cu nesto naucit. ako nisam dan-dva u skoli zbog prehlade, meni super. ono sto treba nadoknaditi nadoknadim, i nije mi zao sto cu mozda ulozit vise vremena no sto bi inace ulozio da sam u skoli, jer jebeno izludjuje gledat iste face svaki dan, i ko god kaze suprotno laze.= Citat =:
Izvorno postao C
Ne da mi se pojašnjavati ti, budeš shvatio kada narasteš. Da ne ideš u osnovnu bio bi neotesan kakav i jesi, i bez osnovnog znanja. A u srednju ideš da naučiš, možda ti bude trebalo u životu.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Erm, ovaj...ja sam u trećem i četvrtom srednje imala skoro više neopravdanih nego opravdanih i na kraju sam sve sredila, imala dobre ocjene i upisala faks koji sam htjela iz prve, tak' da nema to nikakve veze. Stvar je u tome kako se postaviš, ako ćeš naučiti, naučiti ćeš sam, ne treba ti za sve profesor. Al' jel, to je moje mišljenje.
Vratim se kući i sa vrata osjetim kako je stari uprdio cijeli stan, upičkumaterinu kako smrdi
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Downloadam TES: Arena. :)
Daggerfall bih ti radije preporučio, jedina konkretna prednost Arene je što lokacije između gradova nisu čista generična pustinja nego ima hrpa sela, crkvica, šuma i tako to. I gradovi su jako zastrašujući po noći. :'(
Dosta sporo se vrti na Dosboxu, i ima oldskul exp-based leveling.
Budem i Daggerfall probao, ali želim ići po redu. :)
E pa ako Arenu pređeš svaka čast :D
Protip: Odi u Morrowind i razgovaraj sa random ljudima.
Bolestan sam i trebam ići u školu, vaonderful
Učim Daedric alphabet, prevodim tekstove itd.
Esej iz psihologije :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Isusbog što je ovo :((((((((((((
N'wah. :D= Citat =:
Izvorno postao GDra
edit
Markec koje si ti gluposti piso u tom tredu :pray:
Zbrajam financije i nikako mi racunica ne stima.
Minus i minus daju plus.
Gle plaću poslije kiše,= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Puna je računa pa se njiše,
Platiš račune i nema je više.
Samo da ti kažem, da sam ja s starom (dvočlana obitelj) prošli mjesec potrošio 25 kubika vode (što je nemoguće ni da su mi mjesec dana sve špine do kraja otvorene).
Ma nisu racuni toliki problem. Ima tu jos 100 drugih stvari. Life is so complicated.
Doso u Dubrovnik da polazem kolokvij,puca me febra a moram pisati u 17 i onda hvatati bus za Zagreb u 21. Popizdit cu.
= Citat =:
Izvorno postao Looky
Još uvjek nisam napiso :cry: