Sviđa ti se igra koja nije Dark Souls???
Svijet će eksplodirati.
Printable View
Sviđa ti se igra koja nije Dark Souls???
Svijet će eksplodirati.
Pri kraju AC jedinice. Pošto igra ima jako malo sadržaja odlučio sam da ću preć s rejtingom 100%, ali to je očito nemoguće zbog onih zastavica. Jedino što zapravo valja je priča, koja je donekle intrigantna, odličan level dizajn i parkur. Also, šteta što se nisu više potrudili kod razvoja lika, ovako se to odvija kroz razgovore s par ljudi i gotovo je neprimjetno (kod Altaira, jel). Borba je čak mrvicu teža nego u dvici jer je nemoguće ubit pet vojnika hidden bladeom i nema onih dodatnih gadgeta, ali opet se sve svodi na držanje blocka i counter napade.
Dark Forces opet, nakon mnogo mučenja da ga Dosbox pokrene.
Max Payne 3. Napad epilepsije mi ne gine...
Moguće je da ću prestati igrati Persona 3 zbog jedne jedine mane koja uništava cijelu igru - nemogućnost sejvanja tijekom full moona.
Ono, užas.
Opet ne znam kaj bi igrao.
Krenuo sam GTA 4, ali mi se ne da... krenuo sam Just Cause 2, ali mi se ne da :(
Zapravo mi se igra Skyrim, ali ništa bez Dawnguarda... i Fallout 3 + NV, ali za sve to moram čekati Božić...
Jel ima netko kupon -75% za Fallout 3 GOTY?
Naruči ga izvana.
http://www.base.com/buy/product/fallout ... gotypc.htm
OK, upravo sam saznao (tek sada) koja je razlika između Games for Windows i Games for Windows Live igara :(
Dark Souls je zadnja GFWL igra koju sam kupio, u buduće ih izbjegavam u širokom luku pošto su same jebade sa time. Dobro da sam išao googleati pošto nisam pojma imao da je F3 zapravo GFWL... na svu sreću, Fallout New Vegas nije zaražen tim malwareom, tak da ću njega kupiti na akciji, a Fallout 3 ću odigrati preko Aral Client-a pošto ne želim davati lovu za nešto što mi ujebe čitavo Steam iskustvo sa svojom integracijom :( To su 2 jebena DRM-a na jednoj igri, zajebi ti to.
Upravo mičem Fallout 3 i Resident Evil 5 sa Wishliste, sad bar znam na kaj valja obratiti pozornost ubuduće prije kupnje igara...
EDIT:
Trebao bi Steam nekako označiti igre koje zahtjevaju GFWL account, a ne da moraš googleati po netu i tražiti sliku retail kutije :D
Na Steamu imas dva Fallouta 3, jedan je GOTY a drugi ne. Takodje samo jedan od njih koristi GFWL, ne znam tocno koji= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://i.imgur.com/ZW2ET.jpg= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Znači, GFWL ti unesu to sranje koje moraš instalirati, a GFW ne?
Imam F3, SF4 i RE5. A zaboravio sam sve podatke koje trebam za taj GFWL.
Na sreću, RE5 imam i za PS3 u boljem izdanju, pa PC verziju ionako više ne trebam.
Isto vrijedi i za SF4.
A F3 vjerojatno više neću igrati, jer ću nabaviti FNW poslije kojeg mi trojka vjerojatno više neće ni trebati.
EDIT
Našo sam ovo. Možda pomogne.
http://fallout3.nexusmods.com/mods/1086
AFAIK GFW = uglavnom port s xboxa, podržava oficijelni kontroler.
GFW je samo oznaka da je igra koju kupuješ namijenjena za Windowse, ne za MAC, xBox ili PS... Dok sa druge strane, GFWL znači da se igra mora aktivirati preko GFWL klijenta i da moraš biti logiran u taj klijent da bi uopće igrao, skupljao ačivmente, ili bio u mogućnosti saveati poziciju.
Većina GWFL igara ima načina da se izbjegne korištenje tog klijenta - npr. xliveless i sl. Ali koja je onda poanta original igre ako je moraš "crackirati"!? Ako je već Steam sam po sebi vrsta DRM-a, onda jednostavno ne želim još jedan DRM u igri. Još kad uzmeš u obzir kolike su zajebancije sa instalacijom GFWL klijenta (pre često puca sign in update bez kojega se ne možeš ulogirati), pa onda sporije pokretanje igara, pa pucanje GFWL servisa (u DarkSoulsu me dosta često znalo diskonektati pa sam opet morao manualno resetirati vezu prema njima) itd. katastrofa.
@KidA...
Da, Fallout 3 je GFWL, a Fallout New Vegas je GFW.
Ne bokte. Kazem da imaju dva Fallouta 3 na Steamu, jedna je GOTY verzija a druga samo base game. Sad, samo jedna od njih koristi GFWL al ne znam tocno koja
Fallout 3 se ionako ne isplati igrati. Pogotovo ako ga misliš igrat nakon New vegas.
Instaliraj opet Diablo 3, ipak su nešto popravili. Ako ne, onda isprobaj Mark of the Ninja.
Zašto je Steam vrsta DRM-a? Pa može se igrat offline, samo što treba aktivirat key online i dalje ih nije briga kako ćeš ti igrat igru.
Shhhh nemoj da te čuju
@KidA, oba F3 su GFWL i na niti jednom ne piše da su GFWL kao na tvom SS-u. Razlika između GOTY i obične verzije je samo to što GOTY ima sve DLC-e u sebi.
@Stormcrow, DRM ne podrazumijeva samo online jebadu, da bi igrao Steam igru, bio ti online ili offline, Steam mora raditi. Možeš ti i GFWL igre igrati sa offline accountom. Steam DRM mi odgovara pošto 99,9% originala imam na njemu i njegovo korištenje mi je postalo dio svakodnevnice, ali GFWL ne želim imati uopće na kompu ako ne moram.
Još da na steamu radi offline mode svaki puta...
Fifu 13.
Nego, čisto informacije radi...
Jel igra doista toliko govno? Iskreno, čini mi se bolje od novog MW koji mi izgleda totalno zakurac. Burnout mi je super, ali mi nije za NFS.= Citat =:
Izvorno postao Aral
nfs: the run je dosta kratka igra, zanimljive su misije tj ove zadnje, na pocetku prelagano
trenutno se hala nba2k13 - po meni jedna od najboljih simulacija sporta
nba 2k13, liga legendi
planiram se opet brzo bacit na mračne duše i završit dishonored
A dotu si otpisao?
:( mogo bi i doticu malo, ali nedamise nekako
Assassin's Creed : Revalations. Idem zavrsit prije trojke.
Hotline Miami. Nevjerovatno koliko je igra zabavna...osjećaj napucavanja mi drito dođe kao kod prvog FEAR-a +odličan soundtrack koji pridonosi atmosferi. Pravi je gušt otključavat nove maske i oružja...ono, drito se veselim svakom novom unlocku.
Postepeno uvode nove neprijatelje i oružja pa nikad ne dosadi, a i boss fightovi su fora +brzi restart od zadnjeg checkpointa miče bilo kakve frustracije od čestog ponavljanja dijela levela.
9/10 za sad...
Predzadnji "stealth" level mi ruši ocjenu s nekih 9/10 na 6.5-7/10. Bespotrebna debilana.
Kakav stealth?
Ja je prešao prije par dana, fun was had.
Koliko su igrači siti igara kad smeća kao Hotline Miami dobro prolaze?
Takvo smeće bi se još na Amigi smatralo zastarjelim.
Kakvo mrtvo forsanje.
Dat filing ven ju agri vit vedran :(