Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
kvragu, uz sve ove albume će mi trebat više boca jeftinog viskija :D Zasad su mi top takvih albuma Joy Division - Unknown pleasures, Steve Von ill Grave is a grim horse, unplugged alice in chainsa te springsteenova nebraska, sve mi se čini da se Tom Waitsov Closing time također uć u top 5 :D
27-02-2011, 23:26
Sonic_Moronic
Eto poslušo i ja napokon metaliku. Odličan album, i bolje nego što sam očekivao, prava trešina sa par zanimljivih instrumentala. Budem poslušao i prvi album, ali šteta što tu manje-više prestaje moj interes, koliko sam čuo kasnije stvari.
28-02-2011, 16:48
Kid A
Zbilja ne znam kako to da tek sada slušam ovaj album, jer se ovdje radi o samom vrhu progressivnog metala. I to ne bilo kakvog. Ovdje nema nepotrebnog izdrkavanja na instrumentima što možemo vidjeti i u tome da je najduža pjesma na albumu duga svega 6 minuta. Također, ovo je i konceptualni album sa odličnim lyricsima i jednom od boljih priča koje sam do sada čuo. Definitivna preporuka.
28-02-2011, 20:09
skitkid
THE DUTCHESS AND THE DUKE - SHE'S THE DUTCHESS, HE'S THE DUKE
Neloš je,iako je nešto komercijalniji od albuma koje su do tad izdali.Osobno mi je najdraža naslovna pjesma i obrada Scarborough Fair (bonus track na remasteriranom izdanju).Doduše,čuo sam da su se nakon toga albuma dosta pokvarili...
03-03-2011, 16:13
Sonic_Moronic
Iako nemam pojma koji je ovo žanr, nešto mi sliči na kao neki punk, a di god kao neki country/blues, BOGUJE!
12/10
06-03-2011, 16:23
skitkid
pa kad i je sve to što si nabrojao. : )
06-03-2011, 16:23
Korpse
Čuj to. :D
Pošto mi se ovo sviđa, a mislim da sam ovo od tebe negdje vidio, imaš još nečeg ovakvog? :D
06-03-2011, 16:57
skitkid
imaš još tri albuma njihova najbolja pa prvo to pređi :D
06-03-2011, 21:23
Korpse
Hvala mnogo, čekirat ću ih sad. :D Fala kurcu na last.fmu!
OT: DELI CREEPS - DAWN OF THE DELI CREEPS http://1.bp.blogspot.com/_TJgv5IRA8I...eeps%25203.jpg
Ovo sam vidio u Torture Chamber temi, hvala beba_nema_zvečku! :D
Zanimljivo je, nikad nisam slušao Bucketheada pa mi je i on nov u ovom svemu, sve pjesme su dobre, a i vokal je jeben! Nemam još blage veze koji bi mu ocjenu dao, al vjerojatno kao i sve što mi se sviđa 10/10!
:gitara:
EDIT: zaboravio sam spomenuti tekstove, bemti boga predobri su. :D
07-03-2011, 00:15
Kid A
Ne kuzim sta si zelio reci s tom slikom ali dobro.
Cinjenica je da im je album kvalitetan i decki znaju znanje a sad sto zele da igraju na kartu hipsterstva slikajuci se s roza majicama i naocalama +50 dioptrije iako im je sve s vidom savrseno u redu, umjesto da dozvole da talent i glazba govori umjesto njih, to je vec njihov debilizam.
U zadnje vrijeme mi uzasno smeta to hipster pljuvanje kao sto i ta "subkultura" dize neki bend u nebesa samo zbog etikete istog iako zapravo ni kurca ne valjaju. U moru pitchforkanog smeca tu i tamo se istakne neki kvalitetan bend jedino sto je nekom problem gledati van okvira i medijski etabliranih pridjeva. Ekvivalent tom bi npr bio kao da neko u 80-tim kaze "steta sto je Freddie gay, mozda bi i malo vise paznje posvetio tom Queenu" :|
Mozda malo karikiram ali valjda nisam previse odlutao onog sto zelim reci