Ne izgleda mi nešto posebno po recenzijama, da budem iskren. Možda za slijedeći sale, dosta sam potrošio na ovom. Jedino ako nekim čudom stave Mark of the ninja ili FTL na 75% će se ići u nove investicije :D.
Printable View
Ne izgleda mi nešto posebno po recenzijama, da budem iskren. Možda za slijedeći sale, dosta sam potrošio na ovom. Jedino ako nekim čudom stave Mark of the ninja ili FTL na 75% će se ići u nove investicije :D.
$2.5 sa creditom na amazonu je Darkness II.
Otišao kredit na Dark Souls.
Jebemu zivot Hex
Uzeo Civ 5 i Dungeon Defenders. Hvala na preporukama Hex.
Civ 5?
Pričekaj sa zahvaljivanjem :D
Oh boy. Samo mi nemoj reći da je sranje...
Vjerojatno misli na činjenicu da je to jedna od onih "još samo 5 minuta" igara.
Da, vidim sad. Bartuc 120+ sati? Deadwalker ~30? Ma valjat će bratu ^^ hardcore fan trice... bilo mi ga žao vidjeti kako ganja ono pikselasto... :D
Sranje u onom kontekstu kada zaboraviš na pojam preraspodjele vremena. Al ja to jos uspjevam kontrolirati. Bartuc je dijete :D
Bulle trebao si mu onda uzet Civ 4 + expanzije jer je bolja.
Trebao mu je uzeti normalnu igru.
Sinoć je zabrijao 4 sata u komadu... već se isplatila kupovina :)
Malo.
what did just happen
Jel se Legacy of Kain igre s GOG-a mogu igrat s kontrolerom?
U principu kod mene ako se partija ne dovrši u jednom sjedenju, vjerojatno neće nikad.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Jedna partija > 9 sati.
Ja sam isti sa Europom Universalis III. Civ serijal jos nisam igrao.
E, aj EU igrat multi.
Fallout treći ili Fallout: Novi Vegas. koji igrat?
Vegas.
Vegas je bolji.
Treći ima milijun puta bolju atmosferu.
Sereš.
Nijedan. Oba su potpuno jednako loša.
Treći ima bolju postapokaliptičnu atmosferu i bolju glazbu na radio stanicama, ali je New Vegas zato bolji u svemu ostalome.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
NV je unaprijedio serijal za možda 5%. A Fallout 3 sam ionako igrao isključivo zbog Mad Max štimunga.
U NV mi je falilo što na početku nisi vault dweller koji polako otkriva vanjski svijet kao u trojci. Then again, trojka nema onaj hardcore mod.
Ako ti je do harcdora skineš mod.
trojka smeće, vegas rula