Dobro sta sam se ubacio :D da se vise maknemo sa hrčka ^^
Spozno sam da necu imati interneta u Dubrovniku neko vrijeme =((
Printable View
Dobro sta sam se ubacio :D da se vise maknemo sa hrčka ^^
Spozno sam da necu imati interneta u Dubrovniku neko vrijeme =((
Da je The Nameless Mod apsolutno savršenstvo :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Vjeruj mi, za većinu žena ti vrijedi ona stara da nije zlato sve što sija. No mlad si još, shvatit ćeš...= Citat =:
Izvorno postao hrčak
E da, koji je ovo vrag skroz lijevo, za ostala tri znam o čemu se radi, ali ovaj skroz lijevo???
@Niko
Hmmm, mogao bi biti mikrofon pozorno dizajniran za perverznjake.
Kasica-prasica, štediš za kurvu.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Da su mi se gotovo svi sejvovi iz igara izbrisali.
:(
Spoznao sam da je sociologija valjda prvi predmet u dosadašnjem obrazovanju koji me zaista zanima. Interesantno.
da mi je stigao bmf novcanik postom,predobar je.
lol= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Da je nevjerojatno kako los i naporan profesor može sjebati inače zanimljiv kolegij na faksu. Ako ništa drugo, barem nam je dao da spavamo :(
...da ne radi Facebook.
JIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAA= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
all no lifers rejoice! fb is down!
all hail the mighty alternetives!
isuse i ova ovdje politika o fbuku...
to sta nemate prijatelja nije kriv svijet. nego vi
Da je još netko to izravno i spomenuo, ali ne...
neda mi se traziti al ima toga. niste vrijedni pretrazivanja
Ja bi htio da mi ti budeš prijatelj, toliko si kul i izlaziš van i imaš puno prijatelja, a sigurno dobivaš i puno pičke.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Nitko nije jebeno rekao da to nikad nisu napisali, ali sad nije ništa napisano.
Kako su ti alternativci dosadni, dosadni ste i vi koji pljujete po tim alternativcima.
Mislim, čovjek kaže "JIHAAAAA" i odmah mrzi Fejsbuk... ma da, krasno.
@cham
za razliku od vas. i ne, necu ti biti frend, iz rijeke si.
@chevap ane, uopce to nije uvrijezeno misljenje ovdje. totalno ono..
oh oh nasao sam nesto
viewtopic.php?f=4&t=27294
60+strana.
ajmo.
gogogogo
Samo sam htio da malo kulnosti pređe na mene jer ti imaš super život i moj život nikada neće biti tako dobar i zabavan kao tvoj.
Još kad bi stavili neke suvisle razloge zašto vam se ne sviđa. Neki od nas koriste facebook kako bi lakše organizirali druženje, a ne za "kvizove" i rikvestove i farmville i koji k ne. Jel čovjek možda nerd zato što ima 1000h WoW-a? Da spomenem da je WoW sranje, nastao bi fight u pičku materinu.
OT:
Spoznao sam da ovdje nema budućnosti, bježim van
Nitko ne govori da je FB loš, znači nema veze s time. Amen, gotovo, lock, Isus, sarma, ćevapi, lolz0rz. Gotovo. To što je uvriježeno mišljenje većine foruma takvo se ne tiče nikog dok se ne počne raspravljat o tome, a kako je FB tema lokana zbog povećeg debilizma (al je ipak kul za čitat), neće ići.
Ajmo primjer.
Netko napiše "Spoznao sam da je ovaj novi anime super hehehe lolz0rz"
Slijedi odgovor "Reeeeeeeeeeeđiiiiipeeeeet."
Totalno nema veze s vezom (kao i điha) i nije rekao da mrzi Fejsbuk tu i ne poteži temu bezveze. Ispada da si ti jedini pametan a svi ostali glupi ko prozorsko okno.
Pusti ga, on ima prijatelje. Ah, tko će shvatiti te normalne ljude...
@chamel
e nemoze, sry, zal mi je. probaj kod nekog drugog
@cevapcic
govore, sam ti dal link vec?
@hendrix
kaj si uopce tu radio?
oni (svih 60+strana) su pricali o fb da je los. imas linkic tamo. uzivaj u literaturi.
fb je izuzetno koristan, ma stagod oni svi rekli/tvrdili.
@mirko
ah tesko je zivjeti sa zdravim srcem, izuzetno tesko :(
http://www.celebrityodor.com/wp-cont...acepalm_14.jpg= Citat =:
zadnjih desetak postova
image not workin
Joj, kako istančan smisao za humor.= Citat =:
Neznaš što ćeš reći, pa koristiš najizlizaniju foru na forumu i misliš da si me spustio.
uglavnom,prestanite= Citat =:
Isuste majko, ja ne mogu vjerovat :pray: .... Pročitajte pola foruma unatrag i vidjet ćete komentare tipa Fegbuk, fannybook, gaybook i koji prozor ne, ja navedem samo jednu pohvalnu sitnicu u vezi stranice i odmah se pravim pametan? Pokušavam biti društveno jači od vas? Pa zar vama toliko treba da skužite KAKO JA UOPĆE NEMAM PRIJATELJA KAD SAM NA OVOM FORUMU NON STOP?!?!?!
Ne kužiš Ragnarok... TO JE BILO PRIJE. SAD, NITKO nije rekao da FB saksa. Ti si povukao raspravu s druge teme na Čuprin post šta nema smisla, jer čovjek niti je rekao da mrzi FB, ni ništa. Ti si odmah morao biti prvi da popljuješ "alternativce".
lol e. Kazem jiiha i dodje ragnacock i odjednom I has concluded yu haet facebook, and u suxorz because of dat.
Mah. Iritiraju me sve drustvene mreze, no ne one kao takve, dakle NE MRZIM FB, nego korisnike, ciljam na retajne tinejdzerke sa retajnim stereotipovima poput milijun tockica, jos toliko srceka, iksdeova, omgova, awwicha, looooolicheva, i drugih stvari za koje ne znaju sta znace.
Ono, bas prosli tjedan sam napravio mini projekt, ispitao vecinu cura iz skole, ispada da vecina njih ni ne zna o cem pise, dakle ne zna sto xD znaci (zbog tog ocito cesto pisu 'xd' s malim d), ne znaju sta znaci aw, ovo ono itd. I najljepse od svega, njima su ove tockice (...........random text here.........), srceka ( <3) i mala/velika slova (AaAAaaAw... KaK KjUUuuUUuUticccCCHHhh......... <3 xd ) fora. Sve im je to 'fora' .
I zato je vecina hrvatskih cura glupa.
@cevap svijet pamti prve, ne druge.
ko je bio drugi covijek u svemiru?
druga zivotinja? nuff said...
@svi daj isuse, zao mi vas je vise :(
Da, koji pametan argument... svijet pamti prve, mda...
To je isto kao da ja na svaki tvoj post u različitim temama koje nemaju veze s internetom (a kamoli Facebookom) odgovaram sa argumentima protiv/za Facebook, jebiga prve prepirke se pamte...
Ili ti mogu slobodno pobit pola obitelji i svalit krivnju na tebe, hebiga prvi si počeo prepirku s Fejsbukom i eto ti ga na...
nemojmo se vise flejmati, ako ovako nastavimo, podijelicemo se u zasebne forumske bande :(
Ja sam za zalizane digiće.
Llamas i Goats? :D
:(
Tema je u GMK.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Skuzio si :D= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Organiziram grupu religioznih fanatika koji stuju velikog Ljamu Lamara, zvacemo se The Llamas, govoricemo iskljucivo arhaicni engleski i nositi monokle i cilindre.
Da još uvijek nemrem resajzati Deus Ex ni TNM, joj kako žestoko ludim :( :-x