Ti bi to prodao!? :shock: :o :(
Printable View
Ti bi to prodao!? :shock: :o :(
ak je jugoton izdanje dam ti 20kn.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
E da,jel zna tko ima li još neka stranica u stilu Maiden Commentary,a da je posvećena nekom drugom bendu?
Takve stvari se čuvaju, prenose u naslijeđe... samo kreteni prodaju takvu vrijednost...= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
:D
eo freebird.hr prodaje jugotn izdanja i takve debilane za 70ak kuna.
kretenarija kad na ebayu ima original izdanja za 20ak dolara.
velika vrijednost nema šta.
:D
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
subjektivno...meni osobno to nis ne znaci, niti ikome od mojih doma, kamoli da bi dao u naslijeđe...ako decku nis ne znaci nek proda, ja znam da bi il prodo il dao frendu kojem nes znaci...i ne, hvala, nisam kreten...
Umri ti cigane koji sluša behemot.
ok
Ne nego nije moje pa da prodam prije nego što stric sazna. I ploča je stara tridesetak godina, dolazi sa originalnom onom futrolom i papirima u koje se stavlja.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
ploča mi nije od nikakve sentimentalne važnosti, kao što brijem da nije ni stricu koji ju je ostavio da se praši na tavnu.
\m/666 IMPALED NORTHERN MOONFOREST 666\m/= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
http://www.imagesforme.com/out.php/i645806_Folder.jpg
:)
...projekt Setha iz Anal Cunta, prase acouistic noisegrind black metal :*(pa si ti sad misli :))
Ugl, samo nazivi pjesama :pray:
1. Grim And Frostbitten Moongoats Of The North
2. Forlorned Invocations Of Blasphemous Congregations Of Lusting Goat Sodomizing Sathanis
3. Gazing At The Blasphemous Moon While Perched Atop A Very Very Very Very Very Very Very Forsaken Crest Of The Northern Mountain
4. Bloodlustfully Praising Satan's Unholy Almightyness In The Woods At Midnight
5. Nocturnal Cauldrons Aflame Amidst The Northern Hellwitch's Perpetual Blasphemy
6. Transfixing The Forbidden Blasphemous Incantation Of The Conjuring Wintergoat
7. Masturbating On The Unholy Inverted Tracks Of THe Grim And Frosbitten Necrobobsledders
8. Awaiting The Blasphemous Abomination Of The Necroyeti While Sailing On The Northernmost Fjord Of Xzfgiiimtsath
9. Lustfully Worshipping The Inverted Moongoat While Skiing Down The Inverted Necromountain Of Necrodeathmortum
10. Awaiting The Frozen Blasphemy Of The Necroyeti's Lusting Necrobation Upon The Altar Of Voxrfszzzisnzf
11. Summoning The Unholy Frozen Winterdemons To the Grimmest And Most Frostbitten Inverted Forest Of Abazagorath
12. Entranced By The Northern Impaled Necrowizard's Blasphemous Incantation Amidst The Agonizing Abomination Of THe Lusting Necrocorpse
13. Grim And Frostbitten Gay Bar :pray:
Jebeš muziku dok su tu takvi naslovi pjesama.
Bar zbog ovih naslova mu/im treba odati počast. :)
ISUSATI :pray: :pray: :pray: KAKO SE LIK DERE MORA DA SU MU OĆI ISKOČILE :pray:
Citav black metal je u stvari zajebancija na racun 2-3 benda koji stvarno vjeruju u te kurce, ako i oni to rade. Postaje glupo, no fini nazivi:D
Vader-Necropolis.Novi album je vani,preslusavam ga cetvrti put,nemogu se zasitit.Samo cu napomenut da su na njemu coveri Venom-Black Metal i Metallica-Fight Fire With Fire(pa baldrick uzivaj) :)konacni sud necu jos donosit,jer mi je ovo vjerojatno najdrazi bend na svijetu,pa cu sacekat da se slegnu dojmovi:)
Meni je novi album prosječan. Ništa extra i mogu oni to daleko bolje.
Slazem se s tobom :l= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
s obzirom da je ostao samo pjevac od cijelog benda,i da je album napravljen ni godinu nakon xxv,zvuk je pravo vejderovski i rula.al da je bolji od imprešns in blad-nije.
preslusavam novi ensiferum, dojam za sada je :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
hvala puno xarabase
Nama na cemu frende :wink: ,skreni paznju i Dukeu na njega...
Nego, kakvi su dojmovi Danzigove industrial ere?
Jel se isplati poslušati ?
Svaka rijec na mjestu.Code:Gospodari Haosa - film o blek metalu PDF Print El. pošta
NOVOSTI
Subota, 04 Juli 2009 08:57
Pjevač Sigurd "Satyr" Wongraven i bubnjar Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad iz Norveškog benda SATYRICON rekli su da im se gadi činjenica da će knjiga "Lords Of Chaos" biti pretvorena u film. Michael Moynihan i Didrik Soderlind u svojoj knjizi tvrde da su opisali "istinite događaje" i atmosferu koja je okruživala subkulturu blek metala iz koje se rodio talas nasilja, ubistava i paljenja crkava po Norveškoj ranih devedesetih. Jackson Rathbone koga ste mogli vidjeti nedavno u filmu "Twilight" je, kako se govori, pristao da igra Varg Vikernesa (Count Grishnackh) - bivšeg Burzumovog glavnog čovjeka koji je služio zatvorsku kaznu od 1993. do marta ove godine, zbog ubistva gitariste Mayhema Oystein Aarseth (Euronymous) i podmetanja požara u tri crkve. Režiser filma "Lords Of Chaos" biće Japanac Sion Sono, a snimanje počinje sredinom septembra. Sigurd "Satyr" Wongraven je za sajt Dagbladet.no rekao: "Sada kada se fokus blek metala konačno prebacio sa muzike, ova žuta štampa u vidu knjige će biti pretočena u film. Pošto je 'Lords of Chaos' užasno loša knjiga mogu samo pretpostaviti da će i film biti jednako loš. Tužno je da je knjiga sa toliko netačnom pričom, koja je napisana od strane ljudi koji uopšte ne razumiju blek metal postala knjiga na koju se ljudi pozivaju. Takođe je tužno da je neko voljan da ide toliko daleko i izrabi istoriju blek metala." Frost je dodao: "Ovo je parazitski fenomen!" Oba muzičara su istakla da ne žele da daju ekstra publicitet ovom djelu, a nijesu htjeli komentarisati nedavno puštanje Vikernesa na uslovnu slobodu. Druga strana je takođe dala izjavu sajtu Dagbladet.no. Jedan od producenata, koji je na ovogodišnjem kanskom festivalu najavio film je za sajt rekao: "Ovo je zadivljujuća tema, fenomenalan vizuelni svijet, ali i zanimljiva portretisanje Norveške. Blek metal je vjerovatno najveći izvozni proizvod Norveške u poslednjih 20 goidina." U drugim izjavama Pollock je izjavio da će priču činiti stvarni događaji i da će to biti priča o mladosti i mladalačkoj energiji. Po njegovim riječima film će ipak upasti u kategoriju tin filmova i da će to biti psihološki horor film. Za sada se povodom filma nije oglasio Varg Vikernes, ali je po izlasku knjige po kojoj se film snima na sajtu burzum.org napisao: "Ogroman dio knjige "Lord Of Chaos" i tvrdnji iznijetih u njoj su pogrešna tumačenja, stvari izvađene iz konteksta, nesporazumi, maliciozne laži koje su stvorili neprijatelji, rezultati neznanja, ekstremna pretjerivanja i informacije iz treće ruke. Ovo uključuje i tvrdnje vezane za mene. Ova knjiga ima samo jednu svrhu, a to je da stvori mit oko mene. Ako im je to bio cilj, onda su u tome uspjeli. Pa. izgleda da knjiga ima još jedan cilj. Autori su uspjeli da napune glave generacijama metal fanova lažima. Ono što je trebao da bude pravi revolt oni su pretvorili u neku patetičnu, zastiđujuću, impotentnu pozersku kulturu čiji su najbolji primjeri bendovi kao što je Dimmu Borgir ili Venom."
[color=#8000BF:izkqnsi7]Pa, vjerujem da se grize zbog toga. Stvarno je paljenje crkve pravi revolt. Da je bio faca, priznao bi da je to napravio.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Gade mi se. Gadi mi se i on. Ne slušam ni Dimmu Borgir, niti Venom. Uostalom, nije imao nikaj pametno za pokazati, pa nije čudo kaj su ti bendovi "zastranili". [/color]
Daj, Medolina. :(
Kad smo kod metala, Kenan mi growla upravo sad. Znam da svi zelite cut ali eto.
np Sabaton-Ghost division..
Meni su Cliffs of Gallipoli (upravo svira) i Panzerkampf najbolji na The Art of War :oops:
Je jebote. Paljenje crkve jest revolt. Ono, sta ti je medolina.
Inače niti slušam blek niti me briga ali ono.
lol, čitam tvoju poruku, vidim fight fire with fire i pomislih jeeaaaa, i onda vidim ''baldriče, uživaj''.. odlična obrada, zvuči bolje od originala, ali metallica je jedini bend koji ne volim kad ljudi obrađuju, kolko god da je dobra obrada, slušam original.. ima i bullet for my valentine dobru obradu c deatha. samo šteta što je vader izbacio intro..= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
e kako volim to čut :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Slušam to skoro svakodnevno.= Citat =:
Izvorno postao megalodon