Pro tip: Kada napišete da ste depresivni i držite pištolj prislonjen uz glavu, napišite i zašto jer nikoga nećete natjerati da pita 8)
Printable View
Pro tip: Kada napišete da ste depresivni i držite pištolj prislonjen uz glavu, napišite i zašto jer nikoga nećete natjerati da pita 8)
Tko god je to napisao sigurno nema pištolj naslonjen uz glavu niti se pokušava ubiti, just sayin'
Karikiram :)
Pogodi mene, pomoći ću ti.= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
Tjedan dana poslije: opet kemija
Povijest se ponavlja.= Citat =:
Izvorno postao Looky
Kao i kod mene u ljubavnom živo...brodolomu.
Ne radim ništa posebno. Mogla bi na Playtoy lol.
Hebene slušalice mi ne rade.
Moram se premještat u neki Hebeni položaj da bi proradile . :-x
*borrows headphones* :3
Thank you, you're too kind. :D
Idem kupit ovaj vikend nove, a do tad .. :hangin:
Osjećam se nervozno jer ne mogu ništa igrati. NIŠTA. Čak mi se i Max Payne počeo crashati. Očistila sam komp pa malo bolje diše, al' taman kad se ufuram i prođe sat-dva, opet -.- OHGAWD, pa ja sam debil :D
Kolokvij, ovo, ono. (inb4 brzo u Aerialovu temu izbjegavanja!!)
Ne učim, al gledam u papire - u svemirima sam. Koga briga http://www.iseesmileys.com/smileys/Summer/Mellow.gif
Jedem neki kukuruzni smoki iz Lidla lol
Jel Crusty Croc? Predobar je, a jeftin ko ništa.
Njihov čips mi je dobar (slani, paprika je slatko govno) isto.
Circuss, velika vrećica, kukuruzni neki.
Kukuruz?= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ima u Dubrovniku neki flips u Tommyu koji sam stalno kupovao. 1.30 kn a rula sve ostale
flipsove. Budem reko koji je kad odem sljedeci tjedan dole.
Jedem slatkise koje sam dobio od skole jer sam savrseno odglumio krampusa.
lol.
Dajte mi nešto da čitam preko informatike da mi ne bude dosadno.
Fleš igre su prespore pa mi se neda.
Spavaj.
Izađem iz zgrade u kojoj živim već 22 godine, dolazi interventni džip, tri lika iz interventne izlete, skidaj se, vadi sve iz džepova, daj osobnu, ruke van iz džepova, zima ubija, ime oca, gdje živiš, jesi kada kažnjavan, ono, ovo, i izgubih pola sata da kupim kruh u pekari koja je preko puta mene. :thumbs1:
Sve su bliže istini, bježi u brda.
C ne brini. nisu ti na tragu, nema sanse da su nasli trupla koja sam posakrivao.
Napokon farbam kosu u svoju prirodnu boju, baš sam sretna ^^ Jedva sam se riješila ljubičaste od prije 3 godine i crne na šiškama :(
http://www.htloz.net/forums/images/s...me/psyduck.gif= Citat =:
Izvorno postao Dania
Sjebano dok si moraš farbat kosu u svoju prirodnu boju ;(
Nakon dosta godina radim palacinke i sakam. Il je jedna strana jace specena il se prokletinja zakelji...ugh...zajebavat cu se kasnije sa ovim idem gledati POE.
Škola zajebaje, osjećam se totalno prosječno. Razmišljam čega ću se slijedeće odreći poslije gaziranih sokova, moram zdravije živit i to :)
prehladjen sam ne idem u školu :)
OMG, boli te grlo, ne možeš pričati, curi ti nos i stalno ga pušeš, te nisi u stanju otići u školu i sjediti. Tvoj fail što ćeš propustiti predavanja.= Citat =:
Izvorno postao TimeLord
To kao zbog prehlade (jer dolazi zima) ne mogu u školu je čak i gori fail nego kada netko slomi ruku s kojom nije dominantan, pa kao ne može u školu.
pa nisam rekao da zbog prehlade ne idem u školu.
Što si loše volje?
Zašto ti je sig tako seksualan?