To uzimam sigurno na prvom popustu.
Printable View
To uzimam sigurno na prvom popustu.
Sniper Elite V2. Na petoj misiji. Zasad 0/10.
Jedino što valja u toj igri je slow-motion kamera.
Definitivno. Iako sam ju prekucao preko pirata, original će morati se nabaviti. Čisto da, što bi oni rekli, podržim deva koji je uradio nevjerovatan posao sa igrom.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
P.s. Jel' ko možda igrao Shank 1 i 2? Vidim da su od istog deva, pa možda valjaju šta?
Igrao sam prvi Shank i meni je ok, ali ništa više od toga. Prebrzo postane monotono. Za dvojku sam čuo da je bolja ali nisam još isprobao. Ali pošto nema mnogo takvih igara na PC-u isplati se probati.
Btw, trenutno je na steamu neki canadian indie bundle za 10 eura u sklopu kojeg dobiješ oba Shanka.
dvojka je gora, a oba nisu dobra kao nindza
Ne kužim samo kako je Shank indie kad je EA izdavač.
Civilization 4+ekspanzije
Tes III:Morrowind+ekspanzije
No one lives forever 1
Chaser
To bi otprilike bilo to. Sve su odlične igre vrijedne utrošenog vremena(makar Morrowind nisam zaigrao već nekoliko tjedana).
[quote=Arbiter of Change]Igri treba pun prozor vremena dok se priča zapravo pokrene, kad odu na ljetne praznike. Koliko si igrao? Glasovi će ti početi ići na jetru, posebno u borbi.= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":83v6i8ad
[/quote:83v6i8ad]
Tek sam vidio post.
Neznam za glavnu priču, ali ovaj time management mi je prezabavan. I ima jako zanimljivih social linkova koji me nasmiju svako malo.
Zaigrao nakon dužeg vremena i imao maraton od 6 sati, stao sam taman kad se Akihiko pridruži u borbi. Igra stvarno ima stila, soundtrack je pun svačega i cijeli art style je impresivan.
BABYBABYBABYBABY
Jesi skužio tko je l33t MMO igrač? :)
Pročitao sam online :(
Ne radim taj social link, pokušavam balansirati druženje sa Kenjijem, barenje Chihiro, Student's Council i ono dvoje staraca. Pritisak.
indie igra je, strogo gledano, ona igra koju razvija sam developer, bez pomoci (novcane, kreativne i druge) izdavaca. ako je klei sam razvio igru, a ea je posle samo pokupio i plasirao, senk je onda indie= Citat =:
Izvorno postao Maloki
drugo i mnogo bitnije, u danasnjem vremenu termin indie je evoluirao (kao sto svaki jezik evoluirao i reci menjaju znacenje). sada ne znaci ono sto sam malopre naveo, vec je indie svaka igra koja izgleda i igra se na specifiican nacin. naravno, svima je jasno koji je taj nacin
Assassins Creed: Director's Cut.
IMO jedini igriv AC, atmosfera i setting rulaju.
Ne.
Meni je dobar onaj sa Eziom, neusporedivo bolji od jedinice. Igrao sam nešto malo i nastavak iza Ezia, ali brzo mi je dosadio. Ne znam koliko još iza toga ima nastavaka, a bome me niti ne zanima :(
Hejtam Italiju.
Evo počeo sam s Mark of the Ninja i kao fan sneakera moram priznati da nisam očekivao da će biti toliko dobro. Nisam siguran da li sam ikad igrao side scrolling sneaker pa je ovo baš osvježenje.
Stvarno vrijedi isprobati, pa čak i ako vam sneakanje nije posebno drago. S vizualne strane ovo je fenomenalno. Neću sad spoilat, ali sam način kako je izvedeno šuljanje, otkrivanje neprijatelja, distractanje i uklanjanje istih je toliko fluidan, prirodan, a opet nov i zanimljiv. Isprobajte sad i odmah.
Kupujem prvom prilikom.
Ja kupio al moram prvo zavrsit Dead Space
Kako mi zadnji boss jede živce, dođem do nje sa 5-6 života i rasturi me jednostavno. Treba ovo vježbat :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
VdCtSQ27hi8
Return to castle Wolfenstein-po 3.put prelazim.Vrlo dobra igra,premda ponekad iritantna.
Još uvijek Civilization 4,koji je stvarno predobar naslov. Na njemu gubim najviše vremena.
Fallout: New Vegas
NFS The Run
Igram i ja, sličan dojam. Igrao sam par igara ovog podržanra, ali ovo je uvjerljivo najbolje.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Torchlight II i NFS MW (ovaj novi.)
koje jos 2d stealth igre postoje?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Imaš odlični Stealth Bastard, onu igru od Yahtzee-a, i Gunpoint koji je u developmentu i čini se zakon.
Ima drugih, ali ne mogu se sjetiti.
Stealth Bastard? Odličan? :rotfl:
Je. Pogotovo za freeware igru.
Kako bogovski rula Okami HD. Igra je sve zašto je Okami genijalan + HD grafika i praktički bez loadinga + vrhunska podrška za Move koja je nadograđena na Wii verziju.