Pred neki dan sam se odlučio počastit s DVD Schisma koji se sastoji od spota, te 20 minuta dugog remixa pjesme od strane Lustmorda. Upravo radi ovog remixa sam odlučio potrošiti 99kn za to. Zašto potrošit 99 kn samo za jedan spot, jedan audio komentar i 20 minuta dugi remix? Zato jer taj prokleti remix mogu slušati satima i satima dok pišem i radim na scenariju, i to unatrag skoro pa možda i više od dvije godine. Atmosfera, odlični lyricsi, odličan vokal maynarda i Lustmordovi prsti u tome je nešto savršeno i nešto na šta sam spreman potrošit 100kn da podržim te glazbenike u nadi da će objavit još koji ovakav dvd koji sadržava remix. Ako volite tool, ako volite lustmorda, ako volite podržavat glazbenika, ovo morate imati u svojoj kolekciji.
A sad me oprostite, idem napravit nešto šta u zadnjih dvije godine nisam mogao. Spojiti kućno kino na dvd player i pustit remix :)
20-02-2011, 18:30
Maloki
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
to je to. tužni pank za mačo dečke. ovak svi moderni melodični bendovi žele zvučat al nemreju jer su jadni. jedna od najboljih ploča 90tih. savršeno. <3
koja gitara. :gitara: <3
22-02-2011, 04:27
Death By Sexy
= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Eels - Electro shock blues
Odlican album. Trebao bi poslusat i ostale od eelsa.
Trebao bi. :thumbs2:
23-02-2011, 08:58
Sonic_Moronic
Oke, ovaj album ima prilično važnu ulogu za mene, jer je zapravo bio moj prvi susret sa ekstremnijim metalom. :)
Radi se o tome da sam htio probati Therion prije par godina, dok sam bio u svojoj symphonic/power fazi, ali nisam imao pojma koji album nabaviti, pa eto uzeo prvi. I kad sam ga krenuo slušati, uf, koje iznenađenje, glazba mi je djelovala neopisivo teško, depresivno, morbidno... Ukratko, tad mi to nije pasalo. :)
Svejedno, album sam dosta dugo držao na plejeru jer me fascinirao, ali sam kasnije potpuno zaboravio na njega.
E pa evo sad ga odlučio konačno poslušati do kraja. Radi se o death/doom kombinaciji, gitara ima jako teški ton koji odlično paše sporim doom riffovima, ali onda odjednom krene brže i žešće, no tu je i problem. Osim par iznimaka, u riffovima uopće nema neke maštovitosti, ničim se ne ističu. Tu i tamo uleti neka zgodna solažica, ali to je sve. Prosjek čisti, samo meni ima nostalgičnu vrijednost.
01. Im A Metaphor
02. Gravy Train
03. Sleazy E
04. The Feelin
05. Silo
06. You & Me
07. Vibe Your Love
08. Your Style
09. Arise
10. Love You Mama
11. Dexters Flight
12. Bring It Back
Although many have written her off as a Joni Mitchell clone, I must beg to differ. Linda Perhacs' vocals are very intimate and bittersweet. Actually, the only way Joni Mitchell could make a record like this would be if she took a large amount of LSD. The multi-tracked vocals are one of the best things about this album. This is very good music that will calm your soul and possibly open your mind
Sve receno. 8/10
:thumbs2:
25-02-2011, 13:30
croking1994
Sad trenutno se slušaju Lordi- The Arockalypse.... spotovi su stari ali prebolesni...
25-02-2011, 16:26
Electromaster