Pročitao BATTLE ROYALE! :pray: :pray:
Odlična stvar, iako je gorn na levelu Gantza. Imao sam svoje pare na Sugimuri, al jebiga, onaj prokletink Kiriyama nikako da umre. :rambo:
Sve u svemu, bilo je dobro!
Ima netko preporuku za nešto slično?
Printable View
Pročitao BATTLE ROYALE! :pray: :pray:
Odlična stvar, iako je gorn na levelu Gantza. Imao sam svoje pare na Sugimuri, al jebiga, onaj prokletink Kiriyama nikako da umre. :rambo:
Sve u svemu, bilo je dobro!
Ima netko preporuku za nešto slično?
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe! :3
Kraj The Whispered World-a me podsjetio na ovo. :(
E NE. NEĆU TO GLEDAT. NE OPET.
Šmrc. :(
engleski tako usere scenu :(
Darker Than Black Gaiden 4 i Shiki su vani!
Rapper Soulja Boy’s Latest Masterpiece: “Anime”
Koji vrag nenormalni.
Pjesma je toliko loša da zaslužuje barem 3 plac smiley-a...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gifShttp://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gifShttp://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Evo.
Jbte, ako nastavi ovako, možda dostigne i Sajo repera. :(
Pogledao sad epizodu 4 Mitsudomoe. :pray: :rotfl:
http://i199.photobucket.com/albums/a...org1047878.gif
Jedno tri puta me netko po 15ak minuta prekinuo dok sam gledao, a svejedno sam se odvalio.
Double post nyaa~!
Konačno dovršio Hanamaru Youchien... USPJELI SU ME ISTROLLATI DA ACTUALLY POMISLIM DA ĆE BITI CONCLUSIVE ENDING. :@
Kako god, preslatko i heartwarming. 9/10. I hoću drugu sezonu. <3
So... Vrijeme je za Dokuro-chan i Lucky Star!
Triple post nyaa~!
...
So, like... BLAK ROK ŠUUUUUUUTAAAA-
Cowboy Bebop Anime Writer Expresses Frustrations With Industry
MOE FAGGOTRY= Citat =:
Sato questions whether the audience is even interested in taking a deeper look into stories that creators put out. He feels the general audience is losing its ability to understand the meaning behind narratives that they experience. That works with a focus on plot and narrative are passed up in favour of those with an emphasis on cute characters and no real plot progression. As a result, he says, writers such as himself are finding it harder to find work, even as “Hollywood rips off our ideas.”
No, kao što svi znamo, K-On! ne spada u tu kategoriju...S :)
Inače, mnogo se slažem s ovim da generalna publika fejla u razumijevanju priče/naracije/whatever... Više puta sam došao na rub plača u nekim episode discussion threadovima na MAL-u, gdje su ljudi zapitkivali i raspravljali o tako jednostavnim stvarima da je to nenormalno... Ali ne, oni to ne mogu shvatiti. Kao da je kvantna mehanika ono. ;(
Upravo to... nije problem u animejima (bar nije izašlo brdo kvalitetnih non-moe stvari u zadnje vrijeme <_<), nego u samoj publici. Ae, dokle će god balans animeja sa dobrom pričom i onih za pustit mozak na pašu biti podjednak, ja se neću žaliti. :)
SVE JE TO HOLIVUD.
Nego sonik, pratiš šta od animea ili si se okrenuo PRLJAVOM ZAPADNJAČKOM SMEĆU?
Ne pratim ništa. 6 zadnjih epizoda Azumanga Daioh čekaju već jako dugo da ih pogledam. :(
Nakon toga bih valjda trebao pogledati 2. sezonu ZETSUBOSHITAAAAAA!!!
Pogledao BRS... OVO JE BILO MALO NEDOREČENO. :@
Also, mindfuck nakon creditsa.
Kakogod, uzevši u obzir da je animacija awesome, i da je sve ovo u biti nastalo iz jedne pjesme... Vgg. 8/10.
I totalno moraju napraviti još nastavaka, scene fajtova su kulnes.
EDIT: E da, dizajn Black Rock Shooter svijeta je epic win. Do want neku igru u tom settingu.
EDIT 2:
Završio sa Guin Sagom. Ima stvari koje su mi prilično smetale, ali svejedno je jedan od boljih fantasy animea koje sam pogledao + malo zapadnjačkog štiha je za promijenu dobro došlo. Ocjena više zbog badass Guina. 8/10
Zadnja epizoda DTB Gaiden je isto bila odlična. Prvih 10 minuta non-stop akcije sa savršenom animacijom i druga polovica character developementa i drame između Hei-a i Yin. Na razini prve sezone, ako ne i bolje. 9/10
Pogledao DtB Gaiden, odlična stvar. Konačno mi je jasno što je što u drugoj sezoni, dosta stvari je konačno bilo objašnjeno
Izgleda da slijede mračni dani za manga stranice.
OneManga je već dala službenu obavijest da je gotovo za njih, a MangaFox je izgleda iduća na popisu.
http://img829.imageshack.us/img829/3199/111g.jpg
One Piece: Strong World film je vani ;)
Watwatwat:
Steins;Gate Anime Confirmed
Zvuči zanimljivo?
Valjda...Chaos:Head je bio onaj s glavnim likom koji živi u prikolici s svojom izmišljenom curom, i onda upoznaje druge ženske, te ima nešto s onim kristalnim stvarima koje zovu mačevima? I neka ženska koja bode ljude ekserima(velikim)?
:rotfl:
Al fora je ovo nakon fillera, bar su fajtovi zanimljivi, iako više ne mogu skužiti koji kok je sa Kenpachijem i Byakuyom, tu su ali ih nema, jeste Las Noches velik ali jbt mogli su ga već 15 puta preć uzduž i poprijeko da stignu pomoć ostalima
Zavrsio sa Basiliskom danas.
Sad cu da zavrsim sa Hokuto no Ken-om mada me tu cenzura ubija al ajd.
Takodje mozda pocnem gledati Neon Genesis Evangelion.
Izašla je nova epizoda Seitokai, idem ja pogledat.
A uz to i Highschool of the Dead ;)
Si gledao ikako Gungrave?= Citat =:
Izvorno postao System
E also, izašao je i Asobi ni Iku yo! :3