Pošalji meni onda, ja bih od suhomesnatog živio da mogu :(= Citat =:
Izvorno postao Dania
Printable View
Pošalji meni onda, ja bih od suhomesnatog živio da mogu :(= Citat =:
Izvorno postao Dania
Srusi se odma svinja ak covjek zna sta radi. Kolko mi je poznato otkad smo u eu ni nesmije se ni na koji drugi nacin ubijat osim metkom, mora bit sto humanije.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ma ja uopće ne znam pričati o tome, a da se ne rasplačem. Očito moram ići i gledati to i shvatiti da neki ljudi mogu bez problema zaklati bez da osjećaju nešto, eto. Mislim, ljudi ubijaju ljude, nekima nije problem bio buzovanom u frenda zamahnuti zbog nekog većeg cilja, sve je to ljudska priroda, I guess.
edit: ja ne živim od suhomesnatog, nego najviše od povrća i piletine koju kupim jeftino u mesnicama. Volim i ribu, ali mi je skupa. Ali ja nemam izbora, nitko mi ne kolje, nemam gdje držati npr. piliće niti išta slično, jebiga.
E ne znam onda stvarno, kao što rekoh ne budem prisutan, možda se i radi o metku.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
A dobro, probaj to ne dozivljavati tako, ipak je to zivotinja samo, nije covjek pa da je full svjesna na neki nacin sto joj se dogada, ne znam...= Citat =:
Izvorno postao Dania
A znam, da, vjerojatno imaš pravo. Sorry ako sam povrijedila Slavonce time što ne znam kako kulen izgleda i ne sudjelujem u kolinju. Kad budete pravili sir, pozovite me.
Ma uredu je to, meni je ža vidit ribu onako svježe ulovljenu kako se koprca.
Volimo fino jesti, priroda je sve to. Lav isto za vrat kljovama gazelu zgrabi i ugusi prije nego ju pojede. Neke zivotinje ziv plijen jedu...
Ali opet, puno je bolje nozem prerezat vrat i pustit krv, kazu stari da je razlika u mesu nebo i zemlja.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ne znam, mi ne drzimo svinje, niti imamo klasicno kolinje. Stari kupe svinjske pole i onda se od toga meso reze po potrebi (kobasice, kulen itd). Jednom sam u zivotu prisustvovao klasicnom kolinju i nikad vise.
Sta si ti mislio od cega se kulen i kobasice prave? Slazem se da gotov proizvod izgleda puno ljepse, ali ono, ne vidim sta je to toliko ogavno i odvratno.= Citat =:
Izvorno postao hansi
postat cu veđi zbog te slike :(
Sta bi tek reko kad bi vidio sta se melje za hrenovke, salame i pastete?
Ja samo cekam da se osusi, mljac :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
Evo još malo slika za hansija.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...e_susenja).jpg
Vidis, danas je bas stari pricao kako on nikad nece crijeva za kulen meljat paprikom, a svi to rade.
Koji mrtvi kurac, ovo u sredini je ko neki pregaženi crv.
IMMA EAT THAT PUSSAY
A da, ako kažu stari ljudi onda je sigurno tako jer apsolutno ima smisla da je različita kvaliteta mesa svinje koja je primila metak od svinje kojoj se prerezao vrat i pustila da prokrvari. To je dokazano tako da su istu svinju ubili dva puta pa su vidjeli da je onaj put kad je svinja prokrvarila meso bilo finije nego kad je primila metak. Ta usporedba ne bi imala smisla kada bi jednu svinju prokrvarili a drugu propucali jer tu ipak ima puno više faktora poput starosti, čime se hranila i tako to. Stari sve znaju.= Citat =:
Izvorno postao Carp
A mi uvijek imamo tak puno, puno toga ode u škrinju i u suhu govedinu. 450 kila je žive vage, ne znam točno koliko bude iskoristive mase.
Inače UN ima povelju o zaštiti prava životinja u kojoj je među ostalim definirano i na koji način treba zaklati životinju koja će se koristit u prehrani.
Slatki ste, amateri. :D
Što je hansi pičko, nikad nisi igro neki gory FPS?
Kriste kralju, ne znam, Ded Spejs, Prej, Q4, sve je puno takvih prizora.
Upitaj se odakle im teksture.
gospodine isuse
Hehe.
Stojiš ispred nje, prerežeš joj vrat i kažeš "Alah je velik!"= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nije teško.
Posrao sam ekstra veliko govno i osjećam se 3 kile lakši.
can confirm= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Slusam jednu finu pjesmu po stoti put. Necu je prestat slusat dok ju ne zamrzim.
Hey Mickey?
:))
Da je ima na netu linkao bih.
Tino netko misli na tebe.
I bolje joj je.
Zujim na poslu i baš mi je super :P
Osposobio Netflix. Ceka me mjesec dana bez socijalnog zivota.
Trenutno se okrece 4a pecenka. Vruce za popizdit.
Razmišljam o tome koliko sam sretan i osjećam se divno na najjače jer nosim svoje najudobnije gaće.
Male stvari čine razliku i mijenjaju životnu sliku. Krava je sretna dok travu pase, moj susjed je sretan dok kolje prase, a ja dok mu kradem šunke i kobase. Divno je kad ti kava sjedne k'o budali šamar, pa pomisliš da si dabar i pojedeš stari ormar. Zašto tol'ko random kenjam to mnogima nije jasno, kad ne bude više rano onda fakat bit će kasno. Sretan Božić svima vama i nemojte jesti masno.
Ova tema je preglupa i stvorena da se spama. Ništa u njoj smisla nema, Severina nije dama. Sere mi se od portala što guraju kvazi vijesti, već sam pomalo i gladan, mogao bih ići jesti.
Što za kraj da izaserem iz pametne glave svoje. Burek hladan nije dobar, ljudima se noge znoje.
#kraj
Bestowing the gifts of gaben.
Tenksić <3
Uranio doma s posla, sad cuclam smoothie i neznam kaj bi radio, life is good :P
Jesam ja jedini koji se vise raduje sherlocku nego novoj god?
Niko :pray: