Nije loš AP.
Printable View
Nije loš AP.
Nemoj očekivat nešto bombastično u vezi priče jer nje praktički nema. Ima par ok twistova u vezi collectora i reapera (što je kompletno uništeno u trojci).= Citat =:
Izvorno postao Falus
Igru možeš završit u 10 sati jer ne moraš obavit sve recruitove, a loyalty misije su ustvari nešto veći i detaljniji side questovi.
Highlightovi igre bi bili Garrus i Thane loyalty i Reaper IFF misija.
Zadnji dio igre, Collector baza, je isto dobar, s time da je zadnji fight smeće.
A rješavam sve ikad, isto sam radio i u jedinici pa mi je ostao isti princip i za dvojku. Ok, sviđa mi se ovo za Thanea, neki loyalti su ok, ali većinom meh.
Ajme kako me strah trice :D Toliko sam pljuvanja čitao po netu, ali se nadam da se odnose samo na kraj. Jedinica ima tako savršeno zaokruženu priču, sa savršenim pacingom i filmskim momentima. I muzika u Normandyu nakon
je tako depresivna i vrhunska. Baš te nabrije za Ilos.
Illium u dvojci mi je jedini ok dizajniran nivo. Citadel je osakaćen totalno, Omega je ok u onome što želi prikazat, ali je bezveze :D. I fali mi onaj pew pew zvuk oružja iz jedinice, puno više mi je pridonosio atmosferi.
Trojka je generalno loša igra. Kraj je priča za sebe.
Bolja igra od dvojke. Kraj je priča za sebe.
U trojci je, što se tiče samog settinga i priče, puno više toga uništeno od samog kraja.
Batman Arkham Origins
Nestao mi sejv u pola igre. lol. Nema šanse da ponovno idem igrat. Uninstall.
NFS Rivals
Igra je odlična. Nakon Hot Pursuita opet dobar NFS. Zabavan vozni model, nakon pretprljenog užasnog introa, ostatak "priče" i cutscena se može preskočit hvala bogu. Neke priče očito ima al to nebih znao jer sam to sve preskakao, samo bi izabrao auto, event i vozi. Al je nažalost s tehničke strane teži krš, trenutno neigriva. Barem na PC-u. Gledajući na EA forume vidim da masu ljudi ima probleme i to velike. Framerate je većinom konstanih 30 al onda na pojedinim područjima pada na 10. Ponekad se dese zamrzavanja na par sec i onda tek nastavi igra. I još nakon svih tih nesposobnosti za napravit pošten port neki genijalac se sjetio da bi bilo kul da nema pauze u igri iako se igra SP. Čekam koji pošteni update pa onda nastavim.
Ja srećom nisam imao nikakvih problema - radi glatko na 30 frameova. Šteta je što su lockali fps.
Al da, prilično dobar NFS. Nisam dugo igrao taj serijal tak da mi je Rivals sjeo ko budali šamar.
Evo bas izasao neki 3,1 GB patch
skida se upravo
EDIT
a normalno da ce pola biti neki retajni multilplayer fixevi, oni fakat misle da to netko igra
Patch od 3,1 GB. Lol.
MP je u inače ukomponiran u SP - open-world mapa na kojoj se utrkuješ dijeliš s 5-8 drugih igrača. Nadam se samo da će riješiti problem s hostovima jer kada on ode, izbaci te random iz igre (nasred utrke recimo) i onda čekaš minutu dok igra ne prebaci host na nekog drugog. Dosta mutavo rješenje.
Nekad me znalo iz igre izbaciti po 5 puta u pola sata. To mi je u biti do sada najveća zamjerka.
Svejedno su mogli stavit pauzu ako se planira samo SP igrati. Ja MP ne igram već godinama niti me zanima, pa mi je ovo veća nebuloza. Što se tiče tog patcha prepostavljam da ništa ne popravlja, vjerovatno ćemo čekat kojih mjesec dana za nekakvu poštenu zakrpu.
Vjerojatno najretardiraniji NFS i trkaća igra općenito.
Ovaj video me doslovno uvjerio da igra nije vrijedna ni skidanja s torenta.
Koliko je ovo teško napraviti : career/random race-choose car-play. Koliko je to teško za napraviti? Isuse Bože, joj dabogda cijela firma bankrotirala.
A o smijehu na 60 fpsa neću ni pričat :D :pray:
Taj uvodni tutorial dio je naporan, no kasnije je igra prilično zabavna za jednu arkadu. Sve se svodi na ovo što kažeš da je teško napraviti - choose random race & car to play.
Ja bih rekao nakon tog pretrpljenog tutoriala jedan od boljih NFS-ova uopće, no s tehničke strane je užasna, igra ima velikih problema (a nisam jedini) pa ću zasad pričekat koji patch. Jest da je "free" verzija, al to nema nikakve veze jer su problemi i isti s Origin verzijom.
Ass Creed IV koji mi je nakon smećaste trojke ugodno iznenađenje... istina da sam tek na samom početku pa me možda još razočara, ali ako ništa drugo, igra je lijepa... :)
Krenuo sam optimistično u AssCreed IV zbog pirate settinga, ali ko i sa trojkom, odigrao sam pola sata i sad već par dana samo stoji na hardu. Možda se uspijem prisiliti.
Je l' vas jebe optimizacija?
Meni radi skroz glatko kad sam recimo u Havani ili na moru, nikakav pad FPS-ova, skoro sve postavke na max. Ali na početku gdje ima dosta raslinja mi osjetno padne FPS...= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Događa se i meni često pad FPS-a, tj barem mi tako pokazuje MSI afterburner, ali u igri se ne vidi svaki put da tako stvarno i je. Tipa, prikaže mi da je FPS pao na 20, ali u glatkoći izvođenja nema vidjlive promjene.
E, zbog početka sam ja napustio sahranu. Probat ću onda pregrmit to.
Igore koji ti komp imaš, grafičku konkretno?= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Lol ista situacija ko meni sa Arkham Origins, onda me dotukao corruptan save.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ak se zaželim gusarskog settinga, igrat ću Risen 2.
Nikakav Ass Creed.
Uživaj u lošijoj igri.
Pa jel rekao da će igrat Risen, a ne Ass Creed.
risen 2 je najgora igra koju sam ikad probao u zivotu
lol
FX 8350 + HD 7870 + 8 GB DDR3.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Igram na 1080p.
Prešal Red Dead Redemption i Undead Nightmare na 100%
mislio sam ganjat platinum trophy, ali ostali su mi trophyi vezani za multiplayer koji kolko vidim se slabo igra, jedva da se skupi ljudi za jedan gejm,možda onak iz dosade dignem lvl 50 pa da i taj trophy riješim al ne tak skoro,dost mi je jahanja :D
sad se bacam na Max Payne 3
samo Rockstar? :D
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
da, baš sam onaj dan kad mi je Malooki dofural MP3, rekoh kako se potrefilo
gta,rdr i mp3 :D
Je ali u međuvremenu si maxao Dark Souls tako da nisi pravi Rockstar fan.
Ipak ima nade.
Might & Magic Heroes VI
Uzeo na Amazonu complete edition za 10$. Nezz, za sada igra ne izgleda uopće loše. Sjećam se da ju je jednom Bartuc žešće popljuvao, al bit će da su u međuvremenu sa zakrpama i ekspanzijama sredili stvar. Vraćeni su standarni prikazi dvoraca (i dosta mi rulaju u odnosu na peticu), prilično je obogaćen role-play dio igre, smanjivanje broja resursa na samo 3 ne čini mi se kao loša odluka, dizajn jedinica mi je u odnosu na prethodnika mnogo bolji i ima još toga, da ne nabrajam dalje. Glazba je nekakva kombinacija obrađenih tema dvojke i petice, dosta mi se sviđa.
Vidim da je za normalno igranje dosta bitan legacy equipment koji se ne može koristiti ako si offline - vezan je za nekakvu igrinu mrežu naziva conflux koja povezuje svaki aspekt igre putem nekakvog avatara. U prijevodu, posjedovanje originala u ovom slučaju je dosta bitno.
Navodno je kampanja prilično maratonska tak da bi se uložen novac mogao višestruko isplatiti.
Malo sam u međuvremenu dignuo Vita platinu iz Rayman Origins. A prošle godine iz PS3.
Moram kupit Legends.
Za Legends treba 4-6 mjeseci igre svaki dan za Platinu (pod uvjetom da si normalan i osvajaš silver i gold u daily challanges).
Znači, ti ćeš to za 3 tjedna rješit.
Kak si tak brzo, nije prošlo ni tjedan dana od kad si uzeo vitu.
Četiri dana su mi trebala.
ja polako (jako polako) prelazim Heroes 2 :D
Lol ja tek na 4. chapteru Uncharteda.