Here we go again...
Printable View
Here we go again...
Neki deda je prevaril moju ženu prodavši joj punjač za laptop kojeg je vjerojatno popravil i normalno da je kabel otišel i bacil mi je osigurač, pa sam se još i s tim zajebaval.
Zovem ga i sranje postane ludo - on meni kaže da ja njemu prijetim, da kakav novi punjač, da koje vraćanje novca, da je stvar u laptopu, a ne njegovom punjaču... Mislim punjač ne radi - ona diodica ne svijetli više i kad ga tresem nekaj pravi zvukove ko da je otpalo... Reko ja: DOĐEM TI SUTRA, E! :-x
Sad, naravno da žena nije uzela/nije joj dao račun. Imam koji leverage? Nešto? Neki savijet? Il da ga pošaljem u kurac kad odbije vratit pare ili dati drugi punjač?
E stani samo sekund da se sjetim koji smo kurac ucili iz prava neki dan.
Pa cu probat da lawyeram to.
Enivejz, postignut je ugovor o prodaji i po zakonu smiješ da tražiš povrat na osnovu neispravnosti robe.
A i k tome mozes ga jebat u glavu zato što prodaje stvari bez racuna ali mislim da nijedno nece upaliti i da jedino mozes da glumiš seljaka i da se dereš dok ti ne vrati pare :(
Da, mislio sam to. Hvala, svejedno :*
Prijetnje inspekcijom su uvijek korisne. :eyebrows:
Samo da sranje ne izmakne iz kontrole :roll:
Lawyered :D
razbit mu picku, xero nacin
Dosađujem se.
Quick question, igra tu netko League of Legends? Any good?
viewtopic.php?f=8&t=39641= Citat =:
Izvorno postao Maja
Zabavna igra ali meni je dosadila nakon 2 tjedna.
Danke. Tražila bi i sama, but I'm lazy.
Ja igran ( i sakam )
regaj se na eu west, pa mozemo skupa igrat, mogu te i naucit osnove :)
Slučajno sam počela defragmentirati disk i sad čekam :? igra mi se L.A. Noire i pijem kavu
= Citat =:
Izvorno postao hansi
Može :D
Ja podesim od Windowsa defragmenter da mi sve defragmentira svaki dan u 00:00, a to njegovo defragmentiranje se odnosi samo na male file-ove, tipa do 64MB, oni veći tko ih šljivi, a PC mi je upaljen 24/7 mjesecima, tako da relativno brzo defragmentira sve, a kada meni pukne, odvrtim jedno pošteno full defragmentiranje s nekim od jačih defragmentera, obično kada ništa ne planiram raditi.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Pa ja defragmentiram isto kad ništa ne radim, samo sa programima za to; ali sad sam išla provjeriti jel' uopće potrebno i iz navike stisnula gumb. Gotovo je bilo za 6-7 minuta :)
bio na takmicenju s bendom, izgubili za jedan glas : (
al gg gig : ))
:gitara:
Sutra kolokvij. Ja nespreman. Očekujem katastrofu -_-
Skida mi se Dreamfall: The Longest Journey
http://i.imgur.com/EIneL.gif
:D Jedinica je i dalje bolja...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
EDIT: Idem se tuširat pa vani opijat. yaaaay. Sutra mi je povratak na posao, pa.... :(
Kad smo već kod Dreamfalla, ja ga skinula na preporuku i ne šljaka mi :/ Ni sa compatibility modom ni ičim
EDIT: zaboravila sam na temu, pa evo jedem i pravim pauzu od TOR-a, osjećam se u redu
Mozes okrenut taj avatar na drugu stranu, izludjuje me ovako :hangin:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
:rotfl:
Ma neću da gleda sranja koja pišem.
(+ nemam volje to napraviti)
(+ 0 skill s kompom!)
http://i.imgur.com/Az5fh.jpg
:oops:
Evo samo zbog tebe! ;{)
(malo mi je čudno sad xD)
Pokušavam se registrirat na midi-matrix, obavim sve i još nema aktivacijskog maila :(
Pa jebemti život.
Pokusavam ukloniti ljepilo sa ruku.
Instaliram modove za Skyrim. :)
Živčan sam, pogodio bi nekog ciglom najrađe