Nakon poveće količine...išao sam gledat pineapple express! Film je pre genijalan
9/10
Printable View
Nakon poveće količine...išao sam gledat pineapple express! Film je pre genijalan
9/10
Kill Bill: Vol. 1
Prvi put sam gledao ovo čudo.
Standardna Tarantinova perverzija, ali ništa posebno.
Iako ne traje predugo, film je zamoran i dosadan.
Ima par zabavnih i dobrih scena, ali ima i nekih debilnih (pogotovo se to odnosi na ubacivanje onog animea :yuck: ).
Ajd, nek mu bude 6/10 (poklonjeno).
Sutra gledam drugi, ali kako čujem, taj ima još sporiju radnju. Valjda ću izdržat.
G.I. JoeS3/10
film je tolko dosadan da sam jedva čekal da završi, očekival sam puno više nakon raznih trailera i napuhavanja preko reklama
fakat niš posebno, mislim da film ne zaslužuje neku veliku pažnju, od 2 sata kolko traje film niti jednomnema onaj trenutak "WOW!! Jebenica"
previše je sentimentalnih scena za takav film, a kažu da su Transformersi trash film sa "nerealnim scenama" lol
Transformeri su Bog i batina za G.I. Joe
ovo preporučujem samo onima koji će fakat imat 2 sata viška a neznaju kako ga ispuniti
Cat Woman po pedeseti put
4.5/10
Inglourious Basterds 9/10
Stvarno je dobar film, jednostavno ga treba pogledat.. Scenu u kinu, prije početka "filma" :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Pre sexy je žena, ako zbog ničeg drugog, onda se zbog toga isplati pogledati :D
Ni zbog toga!
Bartuc,pocinjem polako sumnjati u tvoj ukus za filmove.
polako? :P
Da nakon ovog filam mi transformeri bolje izgledaju xD, znači tko kani pogledat transformere neka prvo pogleda ova film, i onda neka pogleda transformerse, onda če tranformersi izgledat bolje :D .= Citat =:
Izvorno postao flander
Inglorius Basterds
8,7/10
tako jebene razgovore već dugo nisam čuo, a i kraj je :pray: :pray:
pa gledam onaj IMDB i Transformersi dobili ocijenu 6.2, a G.I. Joe 6.0, di je tu zrava pamet ?
Transformersi imaju akciju od samog početka,bez ikakvog ljubakanja i bez ikakvih jadnih prića o svakom liku,a G.I. Joe hebote od neznam 4 glavna lika svaki ima svoju priću po 5 minuta, onaj glavni lik kak je bio u vezi sa nekom Anom, pa kak joj je obećal da bu pazil na brata, pa scena kak je brat poginul, pa onda onaj lik kaj cijelo vrijeme ne prića, kak je došlo do toga bla bla bla, čak ni onaj Marlon Wayans nije Bog zna kaj odglumil, sve mi to nekak površno,...nastavak sigurnodolazi, ali ga ne oćekujem sa veseljem,oćem T3 :D
Dakle Transformersi definitivno akciski sci.fikšn film godine
^^
ili district 9 ako tako gledaš na njega
@Flander, ako se dobro sjećam, T3 ćemo čekati do 2012 godine :cry:
Bolje i to nego da "More Megan Fox" bude jedan od glavnih aduta filma.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Lol, tek sam prije mjesec dana vidio to na Coveru :D Pre strašno. Ali ajde, meni je vrlo ugodna oku :P
Daleko od toga da ona nije ugodna oku, no samom tom rečenicom Bay (tko već je stavio) smanjio je kredibilitet filma. Ne gledam ja Transformerse radi Megan Fox već radi Transformersa.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
a neka jebiga, imamo dva dijela koja treba magistrirat u HD verziji, ja bar nisam :P
imamo Diablo 3 koji će nadam se 2011. izać ^^
ima materijala da prođe vrijeme brzo ^^
Da da, morao bi sve bolje SF-e pogledati barem u 720p rezi.
Upravo sam pogledao Bore Lee- Čuvaj se Sinjske ruke
∞/10
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Film je jednostavno LEGENDARAN.
Na jednu scenu smo ja i prijatelj pali s kauča dok smo gledali...kad je nešto rekao.
Najbolji film ikad.
Must watch!
Jebeš taj, pogledaj prvi dio "U kandžama velegrada", film je 300x bolji od drugog.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Ako me dobro pamćenje služi (a nije) zadnje sam pogledao T4: Salvation, onako solidan film, konačno sam dočekao radnju u post-judgment day vremenu.
I žestok mi je koncept čovejka-terminatora ali neću dalje da nekome ne spojlam radnju.
Ja, ja i Irena
Onak film sam odgađao godinama, ne zanm zašto, tak da sam ga jučer tek prvi put gledao :oops:
Dobar je, crna braća jebu majke :)
Pogledao si cenzuriranu verziju u kojoj su odrezane neke od najsmješnijih i najprostijih scena ...uglavnom , osakaćen film.
Ona scena kada se ubaci ženi koja doji dijete. :pray:
Da fkt, brijem da sam tu scenu di sisasisu vidio negdije na najavi nekoj. A jucer je nisu prikazali.
Oh kristuša im! :D
pa to zato što je na RTL-u uvijek režu filmove
A sto je najgore, rezu i filmove koji idu u nocnom terminu. Pretpostavljam kako bi stalo sto vise reklama. Prokleti RTL. :fof:
Kill Bill Vol 2.
Malo bolji od jedinice, nema više onih japanskih gluposti.
Ali i dalje dosadan.
Neka bude 7/10.
G.I. Joe : Rise of the Cobra
Kul mi je Snake Eyes :|
= Citat =:
Izvorno postao Toxic
On mi je jedini bio cool u filmu, ostali su više manje bezveze.