-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao Torpedo
Jel se Dragonball ubraja u anime?
Plz die :killyou:
Naravno da se ubraja, to je THE ANIME. To bi se trebalo učit malu djecu u vrtiću da gledaju.
edit: Ah, editirao MAL kolko sam stigao, navečer još moram sredit par sitnica koje su ostale. Usput mi je i dalo dobar uvid u to kaj sam droppa, kaj trebam droppat ali i kaj moram pogledat još :)
-
Ovoga, može imena sličnih animea poput Cowboy Bebop-a i Black Lagoon-a isto tako i za Death Note s obzirom da sam pri kraju s tim :(. našao sam svašta po netu al previše je toga da bi vido šta valja :). Osim toga jel ima negdje za pogledat kompletan BL: Roberta's Trail ili je to 3. sezona pa sad tek izlazi, nekako mi je anime prirastao srcu :pray:.
-
Mislim da ti je Monster sličan Death Note-u.
Roberta's Trail je tek počeo izlaziti, prva epizoda je zasad vani.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Mislim da ti je Monster sličan Death Note-u.
Monster je milionima bolji od Death Note-a ali je isto tako i tezi za gledati.
-
Kaki je ono neki Naruto The Crossroads?? O.o
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kolko vidim to je OVA, izašla još prošle godine.
-
Nakon naruta i one piecea ( tu sam stao na negdje 350 epizodi *thriller bark) trazim jos neki dobar anime pa ono preporuke molim
EDIT: sjetio sam se da sam i dragon ball pregledao pa molim lijepo to exclude-ajte
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kolko vidim to je OVA, izašla još prošle godine.
Aham, na AnimeA je pisalo da je to izaslo pa mislidoh da je to nova epizoda...
Kad izlazi nova epizoda? (170ta..)
-
= Citat =:
Izvorno postao Elraxery
Nakon naruta i one piecea ( tu sam stao na negdje 350 epizodi *thriller bark) trazim jos neki dobar anime pa ono preporuke molim
EDIT: sjetio sam se da sam i dragon ball pregledao pa molim lijepo to exclude-ajte
Fullmetal Alchemist: Brotherhood i Eureka Seven, ako ti je do šora i epske radnje.
-
... Nitko ne spominje činjenicu da će se One Manga uskoro ugasiti?
= Citat =:
Izvorno postao Site administration
It pains me to announce that this is the last week of manga reading on One Manga (!!). Manga publishers have recently changed their stance on manga scanlations and made it clear that they no longer approve of it.
We have decided to abide by their wishes, and remove all manga content (regardless of licensing status) from the site.
A kako stvari stoje, teško da se imalo bolje piše i ostalim manga scanation sajtovima... :(
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
... Nitko ne spominje činjenicu da će se One Manga uskoro ugasiti?
= Citat =:
Izvorno postao Site administration
It pains me to announce that this is the last week of manga reading on One Manga (!!). Manga publishers have recently changed their stance on manga scanlations and made it clear that they no longer approve of it.
We have decided to abide by their wishes, and remove all manga content (regardless of licensing status) from the site.
A kako stvari stoje, teško da se imalo bolje piše i ostalim manga scanation sajtovima... :(
Koje sranje :(
@blood4me: 170. epizoda dolazi idući tjedan, ovaj tjedan je došla 169., odnosno ista ona epizoda koja je bila leakana par sati iza 168. epizode.
Also, novi chapteri OP-a, Naruta i Bleacha su vani ;)
-
Also, još jedna novost: CoalGuys odsad na svojim stranicama daju mogućnost HD streamanja animea! :3
-
Koji ti vrag radiš? xD Vidim jako voliš double postove :)
Pročitao novi Naruto chapter, kako savršeno. Minato je iskoristio Dead Deamon Seal da pola kyubija zatvori u sebe a pola u Naruta, opako.
-
Nemam pojma ono, lag ili neki drek, svako malo mi se automatski stvore 2 posta. ;(
Pogledao Nakano Azusa no Yuuutsu Part 2... Fora epizoda. Lulz na Mugi, te gaćice Ritsuinog starog. :)
-"Sorry! That's my dad's."
-"They're pink."
-"Let's not talk about it!"
Also: "Eh? Waitresses wear cat ears, right?"
Poor Azu-nyan, what has the Light Music Club done to you... :)
-
E, benat ću na 24 sata ljude koji sami reportaju svoj post.
-
*šaj*
Enihau, izašla je nova epizoda Amagami SS... I, još samo jedan dan do Black Rock Shootera. <3
-
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 4 Ookami-san... Jednom riječju:
Lulz koliko Majolika drugačije izgleda bez naočala i šešira, prvi čas ju nisam uopće prepoznao. :o
Other than that, incestuozni Ivica i Marica. :rotfl:
Medetashi, medetashi.
EDIT: Izašla je prva verzija popisa animea za ovu jesen!
Watwat, već dolazi druga sezona Letter Bee! A ja još nisam pogledao ni prvu... >_>
-
Isto ovdje.. od ostalih, definitivno gledam sora no otoshimono i bakuman! Nadam se da će bakuman dobro napraviti, manga zaslužuje dobar anime.
Pogledao 4.epizodu Amagami SS-a. Završen je arc s Harukom, i to su napravili zbilja dobro, vrijedno hvale.
-
Sora no Otoshimono 2 i Letter Bee 2 će se definitivno pratiti, za ostalo ćemo vidjeti. :)
-
Ni Otoshimono nisam pogledao... >_>
Inače, lulz na ovaj Starry Sky, zvuči kao kombinacija Sora no Manimani + reverse Seitokai Yakuindomo. Možda bude zanimljivo?
Od ostalih animea, totalno nemam pojma što ću gledati... Valjda neki od ovih "ozbiljnijih animea" poput Shinrei Tantai Yakumo ili Deadman Wonderland ako se pokažu interesantnima... Also, držim fige da na jesen dođe i druga sezona Indexa. :3
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Inače, lulz na ovaj Starry Sky, zvuči kao kombinacija Sora no Manimani + reverse Seitokai Yakuindomo. Možda bude zanimljivo?
Yaoi fangrislima sigurno hoće. :wink:
Btw, Railgun OVA će također na jesen.
-
UGH, nisam razmišljao o tome. >_>
Iako, synopsis ostavlja dojam da muškarci u školi više imaju namjeru bariti tu ženu nego li jedni druge. :/
Oh, Railgun OVA. <3
Druga Sora no Woto OVA pak dolazi u rujnu, dok Angel Beats! OVA dolazi tek u prosincu~
Inače, nešto... Intrigantno dolazi krajem ovog mjeseca... Sono Hanabira ni Kuchizuke wo: Anata to Koibito Tsunagi. :eyebrows:
... Koliki naslov pobogu. :)
EDIT: Also, this: Toaru Kagaku no Railgun: Entenka no Satsuei Model mo Raku Ja Arimasen wa ne.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
... Koliki naslov pobogu. :)
-
Pogledao SEL. Ne kužim prozora jej~
Koja je tu glavna poanta, sjebala je sve i svašta svojim postojanjem pa se izbrisala? :/
-
Ne kužim što ne kužiš. ;(
Enihau, pogledao epizodu 10 Hanamaru Kindergarden...
"Yatta, Yatta, Kokuhaku da~"
Umro sam. :)
Also, brdo horror muviz referenci u ED-u, lolwat?
-
Ne kužim sve i svašta ;(
Naprimjer, zašto joj je sestra prošvikala? ;(
-
THE WIRED GOT HER MAN.
... Khm, više se ni ne sjećam. >_>
Ali onak, to je bila samo jedna verzija njene sestre. Rekao sam ti, dosta toga se svodi na ovaj citat:
= Citat =:
Izvorno postao Lain Iwakura
People only have substance within the memories of other people. And that's why there were all kinds of mes. There weren't a lot of mes per se, I was just inside all sorts of people, that's all.
Dakle, to je samo bilo kako ju je Lain ili netko u tom trenutku vidio i zamišljao.
-
Mislim da je djelomično zbog Knightsa koji su vršili pritisak na nju i govorili joj o proročanstvu, dok je ona bila nespremna na sve to... bilo je previše da održi zdrav razum.
Lain je "resetirala" svijet, a ne izbrisala. Anime je jedna velika metafora, naročito ima mnogo doticaja sa kršćanskom religijom i collective consciousness-om, koji je prikazan upravo u spajanju the wired-a (interneta) i stvarnoga svijeta.
Enivej, čitajte:
http://www.cjas.org/~leng/lain.htm#intro
-
Gledam sad na MAL-u nešto duži synopsis za My Little Sister Can't Be This Cute... Žanrovi: Comedy, Drama, Seinen... Hmm. Uglavnom, zvuči kao neki lulz... Da, tu je po običaju standardni nezanimljiv muški lead, ali izuzev njega tu je i nabrijani anti-otaku otac policajac, te mlađa sestra glavnog lika koja je totalni otaku, hentaj, lolicon... Da ne nabrajam dalje. :)
Ostatak postave se pak sastoji od njenih frendačica, koje su također teži otakuji, svaka svoje vrste... Uglavnom, ako humor bude kvalitetan, ovo bi mogao biti mnogo fora anime. ^^
On a side note, nisam znao da seiyuu koja daje glas glavnoj likici, a također i Azusi iz K-On! actually izgleda kao Azu-nyan IRL:
-
I fell bad for Tsuchi…I really do, he loves this beautiful girl whose defenses are beyond endless 9, I dont think even Yuki Nagato piloting motherfucking Tengen Toppa Gurren Lagann while super saiyan 4 could destroy that barrier.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))
-
Ja sam pogledao preko 50 epizoda Dragonball-a 8)