Meni je daleko najzabavniji AD Carry - Vayne.
Printable View
Meni je daleko najzabavniji AD Carry - Vayne.
sutra kraj sezone?
Da, i soft elo reset.
(current elo+ 1200) /2
S:cry: :cry: :cry:
RIP Madred's ;(
WTF cek jel to neka zajebancija ili? Relativno sam novi u lolu, ali ne vjerujem da su stvarno maknuli heart of gold, madred's i force of nature? Ili su takve drasticne promjene uobicajene na pocetku nove sezone? Nemojte me sprdat :rotfl:
Nije uobičajeno ali je potrebno. Dugo su govorili o tim promjenama. Trenutno je LoL jako loš što se tiče itemizacije.
Opet zaigrao sa Xin Zhaom. Koliko je dobar champ, ojebemti. :pray:
Stavilo me na 1511 nakon reseta :/
Da je reset došao koji dan kasnije taman bi stigao do platinuma...
Objavljen rework tiama i upgrade dotičnog nazvan hydra.
Izgleda okejno.
malo vise o tome:
novi itemčić:
Runaan’s Hurricane
(Ranged Only)
+60% Attack Speed
UNIQUE Passive: Your basic attacks fire minor bolts at 2 nearby targets, each dealing (50% of Total Attack Damage) physical damage. These apply on-hit effects.
http://riot-web-static.s3.amazonaws....m/Temp_Art.jpg
Sviđa mi se to što rade s itemima, a ne da postoje beskorisni itemi tipa Ionic Spark.
Bok svima! Potaknuti facebook stranicama drugih država, skupina sastavljena od ambicioznih pojedinaca se odlučila napraviti PRAVI,OZBILJNI hrvatski LoL page. Page će se koristiti za objavu informacija,organiziranje raznih evenata i sličnih stvari. Nadam se da ćete nas podržati lajkom i podijeliti page sa svojim fb prijateljima. U skoroj budućnosti očekujte skin giveaways i vjerojatno turnir s nagradama. Ali, o tome kasnije. Nadam se da ćemo vam se svidjeti!
https://www.facebook.com/pages/League-O ... 6624561157
OZBILJNA staranica o NEOZBILJNOJ igri
the irony!
Wat?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
+1= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
LoL je u ovom trenutku ozbiljniji nego što je bilo koja MOBA igra ikad bila(a vjerojatno i ikad bude).
Looky neznaš ti ništa, dota je ozbiljnija. Pa zar nisi vidio da su na zadnjem turniru imali $5m prize pool i 8 milijuna gledatelja Oh wait...
Silly me... :rotfl:
Silly you :3
Ne mogu sad pisat, kad dođem kući ću ti objasnit neke stvari...
sjecam se kad sam igro hon, i kad su svi mislili da je lol smece i igra za djecu, a sad je hon posto jebeno smece, doduse posto je istog trenutka kad su im zabranili da portaju dota heroje, pa je s2 ubacio svoje, nove, jebeno imbalansirane, i nikad ikad ih balansirao, uveo item shop koji je jebeno moneygrab smece, kupovanje heroja prije drugih ljudi sto im daje prednost nad drugim igracima, i igra je otisla u krasan kurac.
iskreno, jedino sto mi smeta kod lola je riot, tojest neki njihovi postupci, te vecina playerbasea. kurcenje sa viewima, brojem igraca i slicne pizdarije me podosta nervira, te riotovo neprestano kurcenje sa brojem accounta, sto je retardirano, jerbo su sami napravili sistem po kojim mozes dobit nagrade ako linkas svoj account, napravis smurf i dignes ga do 10.lvla, ali ljudi to nekuze i imaju obraza to govorit okolo.
Inace, lol mi podjednako dobar kao dota, mozda mi je cak malo drazi, igru su skroz udaljili od dote sto je vrijeme teklo, na pocetku mi se iskreno nije uopce svidala igra, ali riot je napravio jebacki posao sta se igre tice dosad. also, comp. scena se dosta dobro razvija, iako ipak moram priznat da su dota pro-ovi mrvicu odrasliji, tojest tako se ponasaju, u lolu ima dosta drame.
znam da sam ovo lose formatirao i da ima prepun kurac zareza, al mi je bilo dosadno i moro sam napisat par redova
eda, http://www.reignofgaming.net/news/22379 ... ges-on-pbe
lajkam ovo sta vise nece 7/10 ljudi u gejmu startat sa bucama i 3 hpota
Ajd nemoj pisat o stvarima o kojima ocito nemas nimalo pojma.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
eh da, dota tournament je bio pun skandala i varanja u finalu te se stalno sve krešalo bez mogucnosti loada. no to je razmuljvo jer je to beta
oh wait, that was lol
@slikica.
lolipops
Sry lega= Citat =:
Izvorno postao sakondo
np KiwiCRO
Ovo postaje gore nego cod/battlefield prepirke. Kolko glup moraš biti da se trošiš hrpu vlastitog vremena na dokazivanje da je x gori od y-ona, samo zato što je tebi nešto draže?
Anyway, objavljna detaljna lista promjena na itemima.
http://na.leagueoflegends.com/board/....php?t=2801597
Osobni favorit
Malphite and Alistar say hi.= Citat =:
Frozen Fist
Resistance oriented version of Sheen
Recipe: Sheen + Glacial Shroud
Passive: After using an ability, your next attack deals physical damage equal to 125% of your base attack damage to surrounding enemies. This leaves an icy field that slows enemy movement speed by X% for Y seconds.