još malo pa ćeš izgledat ko student.
Printable View
još malo pa ćeš izgledat ko student.
Izgleda ko da sereš u more
Vracam im za Poljsku
Toliko gušta u očima. Vjerujem da si uživao :)
zanemarit ćemo činjenicu da škiljiš
Ja i cura na nekoj lejm svirci. Pojeo fejsbuk kvalitetu, jbg ja nemam originala...
BTW. In b4 hipsters, hipsters everywhere... :D
EDIT: Ja prepijan da uočim da mi šal retardirano stoji :)
si to baki šal ukrao? :P
Nije to šal, to je modernizirana palestinka. Lijep ste par i ne djeluješ pijano :)
A Admir djeluje kao da je nabacio koju kilu. I dobro bi mu došle sunčane, neke top gun stajl.
koliko hipsterštluka u jednoj rečenici. :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
Reci to Arapima :)
pa arapi s razlogom nose to, sumnjam da po hrvatskoj bjesne pješčane oluje ili da je tako jako sunce pa moraju glavu pokriti...
Na koji način na tebe utječe to što netko nosi na sebi?
Ima kul zelene lubanjice po sebi, ako okreneš naopako onda su kul crne lubanjice na zelenoj podlozi. Palestinka, jel! :D Tripy. Hvala Dania : :)
tko je rekao da utječe?= Citat =:
Izvorno postao Dania
Djelovalo mi je kao da ti smeta. Obično pitanje ^^
http://i45.tinypic.com/20rtsft.jpg
Išle van i kao ako se obuces u indijanca upad ti je free... xD
*le me ona desno gore
hahhahaha, zakon
Za ovu skvo dajem 3 konja i kilu duhana :D
Ova curka pokraj tebe je totalno moj tip zene. Rado bih se pario s njom. Nego, jel to zbog fotica ili vas 3 i inace imate lasje gotovo iste barve?
Maya <3
hahaha, cux al koju skvo? :D
Niko pitala sam je, mozes je imat za 4 deve (jos si i super prosao), s tim da je moj postotak pola deve...jel moze?
D <3
Pola deve x______x
da, pola...a šta ću sa cijelom?
Zestoki sam protivnik materijalizma! Mogu joj ponuditi samo duhovne vrijednosti. Zar ne zna da je kriza? Ah te zene, uvijek imaju velika ocekivanja...= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Jbg Niko ja ti sredim posao a ti sad tu neke duhove spominjes...
Nema deva-nema nista...
Da ja dobivam pola deve odabrao bih zadnju polovicu heheh IF YOU KNOW WHAT I MEAN pa bi to doslovno bio seks bez osjećaja jer u zadnjoj polovici nema srca a srce je osjećaji haha
:(
:(
Tipični Mirko.
Da, to je bilo loše.
this post was approved by Chuck Noriss xDDDDD