Aha, znači užitak je igri je mjeren hajpom koji imaš prije igranja.
Lol.
Printable View
Aha, znači užitak je igri je mjeren hajpom koji imaš prije igranja.
Lol.
Dojam koji imaš o igri se može debelo razlikovat za vrijeme igranja i nakon što odigraš igru. Na to utječe i sam hype. /facts
Trebale bi se recenzije raditi godinu dana nakon izlaska igre. Onda bi glave bile dovoljno hladne :))))))
Gotovo je. Odustajem od gaminga. Sve igre smrde. Ništa se više ne isplati igrati. :(
Novi COD bi trebao biti dobar.
Ne. Gotovo je. Ubili ste mi volju za svime. Završavam.
Možda vidite još postova s ovim nickom, no to će biti netko drugi kome ću masno prodati account. Jer, meni ste dušu popili.
Borderlands 2. Dosadan je :(
Ajmo hejt sada.
Soloaš?
Sad ide tona 'pa to ti je za co-op' postova. HF!
Da, solo, kad nemam nikoga za coop :(
Ali stvarno je za coop :D. Igrao sam na xboxu kod frenda jedinicu i u pet sati smo prošli pola igre, a imao sam dojam kao da smo pola sata igrali.
Dost je tjedan-dva kasnije.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Onda bi se bar izbjegle situacije kao sa FFXIII i recenzijom u Gameplayju koja je išla nekako ovako "Kutija. Drhtanje. Likovi. Japan. Super. Omg. Final Fantasy. Sex. Srbija. Najbolje". Ili Dragon Age 2 i 94. tOR i 93. Mass Effect 2 i 96.
Haha, sjećam se tog, savršenu ocjenu je pokupila, baš neozbiljna recenzija :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
To se vjerojatno Reškovac zajebavao.
Pa ne znam baš, PSX i Gameplay su bili valjda najveći fanboyevi Gran Turisma i FFa u Europi :D
Gameplay je općenito bio neozbiljan časopis.
Ocjena PC Gamera je po pitanju DA 2 valjda išla na kutiju igre dok se prodavala. Taj tekst nema veze s recenzijom. MMO recenzije su ionako u većini slučajeva smeće. Smiješno mi je primjerice gledati ona GW 2 hvalisanja. Weky je Weky :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne znam, nemam problema s time. Dragon Ageu 2 sam dao 8.0 (možda je moglo koji poen niže, no nema veze), Witcheru 2 9.6 (i dalje stojim kod te ocjene, posebice nakon svih besplatnih nadogradnji), zadnja Darksiders 2 recenzija 7.3, iako sam bio jebeno nahajpan na igru. Mass Effect mi je i dalje dobra igra i sigurno ću ga još igrati.
Vjerovatno je lakse prodati recenziju odnosno casopis ako napravis hype.
oprosti, ali ovo sto si napisao mi nema nikakvog smisla.. pojasni pliz.
Pa jednostavno ovo sto je Maloki napisao ("Kutija. Drhtanje. Likovi. Japan. Super. Omg. Final Fantasy. Sex. Srbija. Najbolje") ce me vise zainteresirati za recenziju nego kada bi naslov bio sterilan ("Izasao je novi FFXII,procitajte recenziju").
Edit:I ljudi koji pisu recenzije i prodaju svoje tekstove takoder zele privuci ljude da ih citaju na neki nacin,a prvo sto upada u oci su naslovi,slike,istaknuti komentari itd...
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Tražio sam ovo prije 2-3 mjeseca na netu i nisam mogo nać nigdje :pray:
Btw, jel ima cjela recenzija neđe?
Pojma nemam. Ovo sam valjda peti put već cp-ao na ovaj forum.
E, još da taj serijal išta valja...
Nešto najbolje proizašlo iz Japana.
World of Warcraft igram
Završio RE: Code Veronica X HD.
Iako ima problema (precheap prvi boss kojeg ne možeš sredit nikako ili ga središ u svega par udaraca ako loadaš stari save i sačuvaš određene granate, te stare boljke tipa loše kontrole ili vražja zamjena kocke i iksa za use i trčanje u odnosu na prva 3 nastavka!!!) ovo mi je najbolji oldschool RE koji sam igrao (ostaju još Remake i Zero, ali ne vjerujem da ću njih ikad moći igrati).
Igra traje dvostruko duže nego ostali (ako se računa samo jedan prolazak). Trebalo mi je 11.5 sati. No, puno sam lutao na nekim mjestima. A vidim da ima frikova na Leaderboards koji su cijelu igru prošli za sat i pol (!). Frikovi!
Zagonetke su lošije nego u Nemesisu. Ovdje se sve baziraju na 'uzmi nešto, spoji s nečim i stavi negdje drugdje'. Osim jedne malo logičke. A Nemesis ih je imao četiri.
Lutanje je zato manje linearno, ako se to može tako reći. Kad dođe Chris, igraš 'jednake' levele koje si već prošao s Claire, no opet su dosta izmjenjeni, te se odvijaju jedan za drugim (za razliku od RE2 gdje su oba scenarija bili 'istovremeno' na gotovo identičnim prostorijama).
Što se atmosfere, priče i likova tiče, ovdje su zasigurno najbolji. Ima ludih likova, ima iritantnih no simpatičnih, ima povijesti RE svijeta, te je sama priča itekako cannon.
Jedino mi nije jasno zašto se ova igra ne zove RE4.
XCom: Enemy Unknown
Retro City Rampage
Reference party, izgled i donekle gameplay inspiriran 8-bit igrama, i free-roaming grad u stilu GTA 2.
Fora.
Dark Souls, super zasad.
Instaliram ZDoom da zaigram dvojku, onda opet krenem derati jedinicu.
Kako bezvremenski zabavna igra, strašno.
Dishonored i Mass Effect 3