= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Reko si tko nije skuzio da se ja salim je glup , a nitko nije skuzio!!1= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
O boga ti :pray:
Ja sam gotov s ovim razgovorom, vidim da ne shvaćaš ništa.
Dosadni ste već, čovjeku se ne sviđa takav tip filmova i gotovo (ajmo ga na lomaču ko vješticu pa smo gotovi s tim jer je on drugačiji od nas, kako ima zadrtih ljudi ovdje to nije normalno). Mi može tko preporučit par filmova tipa Lesbian vampire killers/Meet the Spartans? Bio bih vam jako zahvalan :P
@Constantine:
The Omega Man ti je starija ekranizacija knjige "Ja sam legenda" i meni je osobno dobar film premda se za razlikuje od same knjige, za ovog drugog nikad nisam čuo.
NIje stvar jesi li zadrt ili nisi, nego je covjek ugasio film nakon 25 minuta i zakljuci je da je film smece. A razlozi zbog kojih je zakljucio da je film smece su totalno banalni i nebitni. Njemu smeta seks sa ejlijenima koji se spominje u jednoj sceni na pet sekundi samo da bi kasnije radnja bila bolje razjasnjena sto on nije vidio jer je gledao film spomenutih 25 minuta. njemu smeta sto ejlijeni izgledaju ko skampi, mozda bi trebali biti sivi ili zeleni sa velikom glavom da bi mu odgovarali. smeta mu sto su ejlijeni glupi itd. itd. da je izdrazo jos sat i pol vremena uz film dobio bi sve te odgovore i mozda bi mu se film svidio, a i ako mu se nebi svidio nitko mu nebi zamjerao. Neeeee on je odgledao prvih dvadeset minuta i onda mu smetaju stvari na koje nije dobio odgovor u tih 20 minuta... KATASTROFIČNO.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
da sam izdržao??? Šta se bi trebao naprezat i cekati odredeno vrijeme da film krene kako spada??? I daj mi onda reci kaj bi to ja onda vidio da bi me toliko zaprepastilo i da bi mi film dosao na skalu od top 10?= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Nebi, ali ovako nemas pravo komentirati i govoriti da je film smece kad nemas pojma sto se dogodilo u njemu i kako tece radnja, posto ga nisi odgledao do kraja.= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Ja sam rekao da meni film ne odgovara i da je meni dakle MENI fail. Di ti tu vidis da sam ja rekao da je film globalno smece???= Citat =:
Izvorno postao Feanor
svakim refreshom tri vasa nova posta xD
zašto je matrix nerealan ?
E taj film će me brijem ubit kad ga opet pogledam, ali iz nekog razloga odgađam i odgađam, gledao sam ga jednom u kinu još kad je došao, dakle prije negdje 8 godina :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Crvena Stijena - 7/10, solidan film, malo radnje puno tučnjave.
The Brothers Bloom
http://blog.80millionmoviesfree.com/...ers_bloom1.jpg
7.5/10
Film je dobar zbog likova i humora! Likovi su skroz nesvakidašnji i, svaki na svoj način, zanimljivi! Humor je na razini i skoro nikad nije u prvom planu, što mi je vrlo dobro sjelo jer mi je dosta više komedija koje forsiraju humor a failaju!
DIstrict 9 mi je odlična film, prvih 20 minuta može biti malo čudan i dosadan možda nekima, ali kad se počinje radit više o glavnome liku mi je super. Doro liku se ne svidja valjda kako su oni u filmu napravili taj sustav međuodnosa ljudi i aliena. Ja se ne zamaram nešto time. FIlm je ionako proglašem odličnim filmom. Mislim zna se desit da proglase neki film super a meni je jadan.
Ugl ja nisam ništa pogledo pošto nemogu nač nikakav film :( .
Crvena Stijena ? Šta tu glumi Stiven Segal ? xD
Valjda šta ?
District 9
wtf di je kfc :(
Idem sutra gledati Inglorious Bastards.Jel stigao kod vas?
Pa novijih filmova nisam gledao, čekam Inglorius Basterds da dobijem od rođaka a od filmova, pa hmh X-Men 3, koji je čisto sranje u odnosu na prva dva, jedino je ok ona ultimate fajt scena ali je i ona prekratka, ostalo sve više-manje podbacuje, i mrzim tamanjenje glavnih likova :(
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Haha :D
To ti je film na Mandarinskom. Izgleda spektakularno, a da li je dobar, nemam pojma.
Je l' to novi John Woo-ov film? Koliko sam vidio hvale ga, al' sad koliko je dobar zbilja ne znam.
pogledao sam battle royale, japanski film o razredu djece kojeg stave na otok da se međusobno poubijaju. film mi je bio odličan, i definitivno nudi puno više nego što mogu napisati u 3 ujutro nakon što sam cijeli dan na nogama. za neke će možda dobra preporuka biti i ta što je tarantino rekao da mu je ovo najdraži film snimljen otkada je on počeo režirati, što možda i ne čudi s obzirom na svo nasilje u filmu
Pogledo sam Đi Ja Đoe. I film mi je skroz bezveze.
Neču ga previše ni komentirat, jedino mi se gluma činila ok. Ali nabacano svakakvih ideja unutra, i to sve več viđeno ali korišteno. Meni je film ko puna kanta smeča. Treba je bacit u vreču i dat smetlarima da je odnesu. I skoro svaki SG sam vidio. Dobri su efekti ali svaki puta sam primjetio da je računalo radio. Film ko da je radio netko bez mozga. Ok to su moji dojmovi za film.
Tako i ovi Transformersi novi. Bili bi mi dobri da nema toliko gluposti unutra, pogotovo neke scene di pomisliš da je to animirani crtič za djecu.
Pogledat ču Ali G Indahouse :D . Mislim da je taj najbolji, pa je borat i onda bruno koi mi je najgori...
Taking of Pelham 123 5/10
Uuuužasno iritirajuće snimljen film s onom kamerom di su usporene scene onak trzajuće, e kako me to iritira... Denzel solidno odglumio, Travolta i ne baš... Ono ništa posebno, skoro loše
Drag Me to Hell 4/10
Nezanimljivo, nije strašno, efekti ok... Loše uglavnom
Danas idem gledat Inglourious Basterds.. jej.
A ne. :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Mislim, znam da J&SB nisu za svakoga, ali ja sam krepavao dok sam gledao, što iznenadilo jer sam mislio da ću kao podsvjesno "prerasti" taj humor.
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Pre strašno, film je solidan, ali ti efekti strašno smanje dojam filma. Baš si pomisliš kako ga je amater snimao zbog toga :(
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Kako je kino plakalo od smijeha na tom filmu. Svi brijali da će biti horror, na kraju sam se više tu smijao nego na pol komedija :D
I ja sam nedavno pogledao Drag Me To Hell.
I ono, stvarno, pomisliš da će biti horor, ali ima nekih glupih scena na koje se dobro nasmiješ.
Iz trailera sam pomislio da će film biti totalno jeziv, ali razočarao me.
One scene kad ciganka maltene proguta ovu u autu i kad joj iscuri tekućina u usta nakon što sruši leš na pokopu :pray: :rotfl:
Jebemu, pa zar nitko od vas ne poznaje rad Sam Raimi-a, izuzev Spidermana :( Vidim da ste svi iznenađeni tom kombinacijom komedije i horrora.
videl sam da je on režiral Ksenu xD
Evil Dead ftw!= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl