Zašto Sea Dogs 2 izgleda bolje od Age of Pirates 2? Ili su to samo screenshoti niske rezolucije?
Printable View
Zašto Sea Dogs 2 izgleda bolje od Age of Pirates 2? Ili su to samo screenshoti niske rezolucije?
@storm
ma jesam, igrao sam sve od akelle, taj sea dogs 2 je jos nekak i najbolje ispao od svih.
Izgleda da cu se morat zadovoljit sa sea dogs 2 dok ne izace caribbean :D
fala arbiter, ispunio si mi zivot nadom :)
O lol, sad gledam cijene Dungeon Siege igara... Jedinica i dvojka su po 30€ svaka, a trojka je 20€ :D Nova igra bez akcije masu jeftinija od prastarih igara iz 2002 i 2005...
Jedinica i dvojka se moze kupit samo u paketu pa je zato 30
http://store.steampowered.com/sub/12086/
Koji Stalker bi mi preporučili da odigram?
Shadow Of Chernobyl i Call of Pripyat obavezno, a Clear Sky ako se ne zasitiš nakon ta 2 :wink:
Nijedan. Odigraj normalnu igru.= Citat =:
Izvorno postao Magnus
^What he said. Iako prvi donekle valja.
Upravo si se eliminirao iz steam gifts giveawaya.
Ok.
Tražim nešto što se može igrat na kompu u dvoje sa dva gamepada, može biti i split screen. Zasad imam na umu shank 2, trine 1 i 2, LOTR Return of the King, Split second, blur i deathspank. Ako imate još kakav dobar prijedlog, sve prihvaćam. Pogotovo ako ima neka zabavna sportska igra izašla u zadnjih godinu dvije, a da nije baš razvikana.
NHL bilokoji. LEGO igre isto imaju coop (valjda?) pa i to isprobaj.
A Rayman Origins, nema ih puno zabavnijih.
NHL ne izlazi već par godina za PC, zato sam i stavio izašle u zadnjih godinu dvije :).
Lego smo probali, to je više manje sve na isti kalup. Ajd možda pogledamo ovaj Lego Batman, izgledalo je smiješno na reviewu. Origins smo igrali, to je cool.
Uglavnom, hrpu smo toga igrali. Ni sam nisam siguran što sad točno tražim :).
Trine 1 i 2= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Šta je to?
Nema ih uopće zabavnijih.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Do kad nastavak ne dođe (ako dođe).
Sonic and Sega Allstars Racing ima split screen. Zabavna igra, a ujedno i flashback na djetinjstvo i Crash Team Racing.
Castle Crashers, evo i na saleu upravo ako se nevaram
Ili još bolje: emulator i pravi CTR.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Magicka isto mora bit fora na 2 igrača.
Nope. CTR nema najbolju stazu ikad.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
A SkyDrift je vjerojatno najbolja jurilica tog tipa, samo mi se čini da nema podršku za split screen.
Čekat ću da dođe ovaj novi Sonic racing za PC pa provjerit. Castle crashers nemam pojma šta je, provjerit ću, tnx.
Zna neko neku igru sa snijegom? Onako da ima pravu i odličnu zimsku atmosferu. Samo da nije neka pucačina. RPG ili nešto tako bi bilo odlično :D
I ja bi. Igrao sam prošle godine Shaun White Snowboarding, bila je fora, ali opet nekako nedorađena igra. Razmišljao sam da možda probam SSX il nešto, ali to mi još manje liči na pravi snowboarding.
Ne znam šta bi bilo još zimskije.
Kao da mi misli čitaš, baš sam prije 20 minuta o tome razmišljao. I mene zanimaju preporuke, jedino mi Skyrim pada na pamet.
Neka od onih Winter Olympics igara možda. Tam ima skijanje, skokovi, bob i takve stvari.
Dirt Ima zimskih staza.
Božić je pravo vrijeme za igrati Santa Claus in Trouble. Klasik.
za mene
Fahrenheit= Citat =:
Izvorno postao Shepard