Nije bilo toga u novoj epizodi.
*sad panda*
Borbe su zato bile epic. :)
Printable View
Nije bilo toga u novoj epizodi.
*sad panda*
Borbe su zato bile epic. :)
Ma sve je to Sengoku Basara :)
Joj, sad sam ovo našao na youtubeu, sjećam se kad sam gledao film.
Also, pure ownage na više razina. One Piece :pray:
Pogledao sad epizodu 3 Occult Gakuin. Fora~
Iako, ne paše mi glas one nove likice...
Nego, tek sad skontao Shaun of the Dead referencu u Highschool of the Dead, koji win. :)
EDIT:
Wtf. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif= Citat =:
Ah ye, to je dobar homage! I da, kasnije je taj profesor popriličan ludak(gori nego sad)
Oću da umre odma sad. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Nije baš da su učenici sasvim bespomoćni i da se daju samo tako nagovoriti... s druge strane, već se tu samoprozvao vođom bez mnogo prigovora, tako da i nije toliko čudno. Osim ako će imati oružje ili nešto, nebi li mu bilo lakše jednostavno zavrnuti vratom? :s
Ne, jer je to anime i mora zakomplicirat priču, grrrr :roll: Sad sam baš pogledao novu epizodu, prava drobilica.
Ma nemam ja ništa protiv toga (protumačite to kako god želite :eyebrows: ), samo da bude dobro odrađeno, jer ono... neki motiv da to i naprave trebaju imati. :)
Pogledao zadnju epizodu Setokai inače... roflcopter. Dio sa srnom i padanjem je prejak.
ane, kako sam se roflao na to, usred animeja :)))))
Pogledao epizodu 5 Gunslinger Girl. Ravalo i Claes. :(
Agencija mi se sve više gadi...
Izuzev toga, anime ima epski spor tok radnje za seriju od 13 epizoda... Mislim, lijepo što su svakoj curi posvetili epizodu [ili dvije]Su kojoj se upoznajemo s njihovom prošlošću, ali pobogu, već je peta epizoda, a još nisam vidio nimalo "prave" radnje... Valjda neće na kraju rushati nešto. :/
EDIT: Lulz, skroz zaboravih da danas izlazi epizoda 16 K-On!!~
skinuo, kasnije pogledam
k-on, ofc
Da, vani je. Ja sam tek sad skužio da nisam pogledao 15. epizodu, damn :)
Inače Aral, kako sam primjetio da rijetko kad stigneš [ili ti se rijetko kad da]Sapdejtati MAL listu... Zake si jednostavno ne skineš MAL Updater? :3
planiram do kraja mjeseca napravit MAL
Uh...ja ni nemam tu listu..
Dobra stvar ako želiš imati neku evidenciju nad odgledanim stvarima ili ako pratiš mnogo toga pa da ne razmišljaš gdje si stao sa čime, samo pogledaš u listu. Community također nije loš ako gledaš dalje od trolova koji lutaju spam podforumom, a imaš i listu preporuka, sličnih animea i tako... koristan sajt.
Došao do 13 epizode Guin Sage... fakjea, princ je awesome.
oh, ok, onda cu si napraviti tu listu kad uhvatim vremena
Izašla je nova epizoda Ookami-san!
Other than that, Sonik niš ne kuži SEL, a ja ne znam bi li se smijao ili plakao na to. ;(
Double post nyaa~!
Nije anime, ali jeste animirano:
Nickelodeon sets `Last Airbender' spinoff for 2011
Secks. :pray:
Nemoj mi Avatara u anime temu stavljat...
Ali da secks :pray:
Bar nije Avatar rađen po uzoru na istočnjačku animaciju, a i kulturu općenito.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Kolko se ja sjećam anime nije Kineski , a avatarov setting je baš "Kineski" posebno Earth kingdom.
Ionako nije previše bitno. Pošto je ovo jedina tema na forumu koja se bavi animiranim uradcima, samo je logično da se ovdje stavi vijest.
U Avataru ima svega, Earth Kingdom podsjeća na Kinu, Water Tribes bi bili eskimi, Air Nomads tibetanski redovnici, dok je Fire nation kombinacija južnoameričkih naroda [Asteci]Si Japana, te japanskog militarizma.= Citat =:
Izvorno postao Xero
... Također, i dalje stoji činjenica da Avatar jest inspiriran animeom, što je na prvi pogled vidljivo iz njegovog vizualnog stila, a i sami autori serije su to više puta potvrdili. [Inače su žešći animej fenboji, što se odražava i u nekim referencama u seriji, kao naprimjer Wulong Forest u zadnjem fajtu... Cowboy Bebop, anyone? :) ]
Lag is fun jej.
Novi Bleach je izašao. Radnja se opet pomalo vuče..
Ah, nisam se dugo ulogirao u profil :) Možda bi trebao neke izmjene napravit, dosta se toga promijenilo. A i skinut ovaj MAL updater ^^= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Došla nova epizoda shippuudena al to je ona ista od prošlog tjedna kaj je bila leakana skupa sa 168. epizodom.
Jel se Dragonball ubraja u anime?