Upravo što kaže Onion, Star Trek više ne može biti ofucana niskobudžetna glupost kao nekad.
Film rula previše.
Plus, fun fact. Znate da je novi Star Trek, uz Pixarov Up, službeni Appleov prezentacijski film.
Printable View
Upravo što kaže Onion, Star Trek više ne može biti ofucana niskobudžetna glupost kao nekad.
Film rula previše.
Plus, fun fact. Znate da je novi Star Trek, uz Pixarov Up, službeni Appleov prezentacijski film.
Sta znaci kad je neki film Appleov prezentacijski?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
znaci da ces na svim video prezentacijama iphonea/ipada/imaca vidjet upravo scenu iz star treka ili upa na ekranu uređaja.
Pogledao Shoot 'em up.Prva liga film za ubit kasne vecernje sate.Situacija bolesnijih nego u transporteru na pretek:)Bezumlje i akcija.Sljedeci je Face off.
Okej, zaboravimo fensi šmensi look, što je sa samom pričom?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Za početak, Red Matter... Da ne spominjem to da izgleda kao lopta za pilates u tubi, inovativnost imena im je isusovska. Vjerojatno bičam previše, ali u seriji bi se bar potrudili izmisliti kul neizgovorljive nazive za takve stvari. :)
Uglavnom... Ako mu je trebala samo jedna mala kapljica, zašto je pobogu Spock na brodu nosio cijelu goddamn kuglu te materije? Ili pak,
Neću ni počinjati o vremenskim paradoksima i ostalom...
Crvena tvar ima određene dodirne točke sa određenim teorijama o tamnoj tvari i tamnoj energiji. Gravitacijska sila iz ničega, elektromagnetna sila itd. Zbog to dvoje, nije posve nemoguće da bi, kad bi bila kondenzirana i učinjena vidljivom i vjerojatno crnom, tamna tvar rezultirala lokalnim crvenim pomakom. Trebalo mi je više od jedne kapljice, ipak je trebao cijelo sunce u stanju supernove neutralizirati. Furao je još puno više jer su Vulkanci, koji su smislili način dobivanja crvene tvari, rekli da više neće istraživati na njoj jer se može koristiti kao oružje bla bla bla, pa su mu dali sve što su imali. Moguće je da je učinkovitost crvene tvari u stvaranju crne rupe ovisna o drugim izvorima gravitacije ili mase, stoga je par čajnih žličica dovoljno za planet, ali u svemiru punom ničega je potrebno malo više za isti učinak.
Ili to samo ja brijem...
Vi se uspalili oko crvene materije, a frajeri furaju BADASS MOTHERFUCKING BUŠILICU ZA PLANETE na brodu. :pray:
A božja čestica i/ili antimaterija??? Božja čestica bi bila po nekim teorijama gravitacioni ''objekt'' koji prema sebi privlači čestice na koje ne djeluje sila teža (Gravitacijska sila iz ničega) znate ono što sad istražuju u CERNU di se boje da ce nastat crna rupa, a antimaterija znate što je ,protumaterija neke tvari koja je nabijena s puno više energije. Kombinacija to dvoje bi definitivno stvorila neke neželjene crvene kapljice koje mogu progutat galaksije. Heheheh= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Meni je to sve bilo uredu samo mi je malo čudno, pobogu koliko su crnih rupa napravili debili, i na kraju svi sretni, nema logike(ništa više nego sve ostalo u serijama i filmovima) da bar neki random planet ne nastrada i neko se naljuti.Također, trebaju napraviti jedan sa borgom, baš me zanima kako bi izgledali oni odrađeni modernijim metodama :D
Božja čestica je Higgsov bozon, i, ako je vjerovati standardnom modelu, on je sastavni dio svega materijalnog. Antimaterija nije nabijena sa ništa više energije. Jesi ti pratio SciFiTech kolumnu? :p
*shameless self-plug*
jer je to rudarski brod= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pontypool
iznenadio se totalno
gluma, atmosfera, ideja
sve odlično
8/10
= Citat =:
Izvorno postao olio
skidam
Dog Soldiers
o da, film sa vukodlacima u kojem nisu djeca ili studenti, sa stalnim britanskim ispadima i akcijom.
odlična kombinacija krv/akcija/humor za gledat sa ekipom
7/10
http://img235.imageshack.us/img235/1865/24819643ok1.jpg
Dobio sam sve sto sam ocekivao,zabavu,akciju,humor,blesavo awesome scene,gg film.
7/10
http://images.fanpop.com/images/imag...44_380_553.jpg
Neko ovdje je preporucio ovo,nemogu se sjetit tko.Uglavnom,jako me iznenadio i svidio mi se,napokon neka komedija da mi odgovara.
8,7/10
Svaki put je sve bolji. Prejako.
Jel to onaj film sta su nasi preveli "Beskrajan dan" ?
Ako je, onda je legendaran :pray:
film je barem za 8.0= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
danas pogledao i odlican je
Da, svako malo je na telki. Ali je pre jeben film, čitava tjeskobna atmosfera (zbog vremenskom loopa) upakirana u romantičnu komediju koja je više komedija nego romantična. Do jaja.= Citat =:
Izvorno postao Teon
je= Citat =:
Izvorno postao Teon
btw,zaboravio sam stavit odlican quote iz filma:
:rotfl:= Citat =:
Do you ever have Deja Vu Mrs. Lancaster?
No,but I could check with the kichen.
also,pogledao sam:
http://techmare.com/wp-content/uploa...eandletdie.jpg
ok je,no uzasno me nervira onaj amer koji glumi šerifa sa najiritantnijim glasom u povijesti filma,kao da je radio voice acting za jebeni looney toons.
EDIT:sad cu pogledat Death at funeral
šerif j.w. pepper rula :D
pa nije mi lik los,ali glas :yuck: ,užas.
kupio danas collectors edition i gledao...
Mass Effect 2 documentary DVD
http://ve3dmedia.ign.com/images/06/2...Art_normal.jpg
http://i350.photobucket.com/albums/q...creenshot1.jpg
Making of,intervjui i sve ostalo.
Posto nikad necu zaigrati igru da se malo informisem.
A zašto je nikad ne bi zaigrao a kupio si je?
Inače, gledam Rat svjetova na rtl-u, opet. Lud film.
Pa ovaj kupio sam samo taj dokumentarac dvd,bilo je na popustu= Citat =:
Izvorno postao Aral
Aaaaaa xD Ti uvijek muljaš bi ne bi igrao :)
Pogledao Rat Svjetova na RTL-u :D Film ima par nelogičnosti i strašno mlak kraj, ali uvijek mi je zabavno gledati kako nešto veliko uništava zemlju :D Najžešća mi je scena kada lik sa kamerom snima Tripoda, a samo 2 scene prije pokazuju kako je EMP uništio svu elektroniku xD
Možda tu emp ne djeluje. Možda je to neka Apple kamera :rotfl:
Film je poduza reklama Tom Cruisea za jeans
Rat Svijetova
[img]http://api.ning.com/files/*t1qt*sF3*f9yWv83Iu-9uT5fDNccT6XyMPutQ1q4VJTkYRlfZ0mIHeRJUb9iBEHBAtdBq Kn2g3k1hQvJQx0VV0YL3zwOwd7/1219373WarOfTheWorldsPosters.jpg[/img]
Super film! Vanzemaljci su odlično prikazani, efekti super, priča (iako ima par rupa) jako dobra
i napeta atmosfera.
Da, slažem se, odličan je film. Zabavan, prekul snimljen i tomkruz je bio seksi. Jedino što smeta je koliko ova mala cvili.
Pr3du je sigurno mala bila sexi :rotfl:
sorry, morao sam
Rat svijetova je nesto najgore sto moze da holivud izbljuje. Sa knjigom ima 1 dodirnu tacku a to su da su Marsovci napali zemlju a ostalo nista, ali BAS nista. Odvratan film, Wells bi se u grobu okreno da znaju sta mu rade sa djelom koje je on napiso prije 100 godina. Ocjena -10000/10 ( Barem pogledajte stare verzije filma pa onda uporedite ako bas necete da citate knjigu i vidjecete kakvo je to sranje od filma)
Jurski park 2
Sherlock Holmes
Valja!!!
prosli tjedan sam odgledao Saw I,II,III,IV,V i VI =) odlican horor
Šta je bitno to kaj nema dodirnih točaka s knjigom?= Citat =:
Izvorno postao System
Tu se opet dolazi do problema: ako bi se drugačije zvalo onda bi bil puno bolji film.
Knjigu nisam pročital ali film je sasvim solidan i nisam imal nikakve primjedbe kad sa gledal.
Odlična recenzija o Ratu svjetova, isplati se pročitati.
:rotfl: