pogledao Fast & Furious 4 sinoc
brz film nabijen adrenalinom al nista posebno
malo me i razocarao...
Printable View
pogledao Fast & Furious 4 sinoc
brz film nabijen adrenalinom al nista posebno
malo me i razocarao...
Silent Hill
Dobar film, makar mi nije creepy, ali koliko sam skužio jako dobro se drži igrice. I priča je super. Jako mi se svidio film. Ali možda da traje sat i pola a ne 2...
The Guild Season 1
ovo je odlično :pray:
10/10
Kakvi su filmovi The omega Man i The Ultimate Warrior?
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
http://www.imdb.com/
ne,nisam cuo za to,daj me prosvijetli molim te?
Pa odeš tamo i vidiš :rotfl:
Pogledao novi Star TrekSnapokon. Jednostavno odličan film. Neke sitnice su, ne sumnjam, zasmetale zagriženim fanovima, ali meni osobno je film odgovarao u potpunosti. Btw. Bones je legenda :pray:
10/10
P.S. nebi mi smetalo da izbace još koji ST film u skorije vrijeme :D
District 9
Zaspao vec nakon 25min filma. Ne odgovara mi.
A tek onda počinje radnja, sve do tada je fiktivni dokumentarac. :)
Ame pogledo sam sve tri sezone The Guild serije. Tako sam se nasnmijao e... xD
Jenostavno predobro.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Stvari tipa da alieni mogu korisiti ljude odnosno ženske ljude koje se bave prostitucijom za svoj seksualni život te slicne stvari mi gade film.Nerealno i debilno.
Zasto je to nerealno? Po cemu mislis da bi se njihove seksulakne navike, zelje previse razlikovale od nasih, mislim po svemu gledajuci najeralnije je ocekivati da ak postoji izvanzemaljski zivot da bi bio slican nasemu. A film ima nelogicnosti al na kraju je dosta dobar.
Pa ako imaju tolko napredniju tehnologiju onda valjda nemaju IQ manji od 40 kao što je prikazano u filmu. Di su im spolovila? Ja tog ne vidim.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Ok možda se varam...ali mene je tih 25min filma dovoljno razočaralo....a o napravljenim izvanzemaljicima bi se i dalo pricati...ko da gledam novu disniland seriju...
Meni je film fail...po mnogo toga...i ne mislim ga opet gledat iz nova...do kraja...
Pogledah i ja....meni je super film...bolestan...= Citat =:
Izvorno postao Luka
Zbog cega je nuzno da imaju visok iq ako imaju naprednu tehnologiju, ovo su ocito neke radilice koje su mal sjebane, a mozda vole oralni sex, ocito je da se ne reproduciraju na taj nacin.
Pa dobro gle, imaš ljude koji vole sex s invalidima, scat sex itd .. siguran sam da su ljudi dovoljno maštoviti da nađu neku svrhu onim alienskim prstima, pipcima i kracima :D
Što se tiče toga da alieni "glupi", ono na zemlji su radilice, a pametniji dio je negdje odlepršao. Što je tu sad nelogično ? Pa i majmun se može koristit tehnologijom ako mu pokažeš kako. A očito da su napredniji od majmuna kad poznaju trgovinu, sredstva plaćanja itd itd ..
Ugl, ok film ^_^
OT: Gledao sam prije par dana "Last house on the left". Pa ono, vi nemojte ... poštedite se. Ako baš morate onda imate original tamo negdje iz 70-ih, 80-ih
Gledajte mislim da niste bas shvatili poantu, one radilice moza i jesu malo tupastije, ali ako ih smatrate glupima zato sto se ponasaju onako ''divlje'', kopaju po smecu, jedu hranu za macke itd. itd. pogledajte kako se ponasao glavni lik(Wikus jelte :) ) nakon sto je pobjegao iz postrojenja za istrazivanje.Divljački. Oni nisu idioti pa se ponašaju ko divljaci, oni su primorani se ponašat kao divljaci da bi prezivjeli...
Ne isplati se objašnjavati kada ga je gledao 25 minuta :D
= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Ova su ti dva posta jako u kontrastu :D= Citat =:
I da... rofl.
juce sam pogledo 28 days later...dns kontam weeks.....film je cak dobar, svidja mi se osjecaj da nema nikog na svijetu (zanemarimo zaražene virusom), onak ulazak u trgovinu i te fore...eh kad bi mogo tak nes na jedan dan...:P
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Zakaj da gledam nekaj kaj mi se ne sviđa u prvih 25 min i malo mi je debilno napravljeno?? Da je dalje film bogovski suksat ce zbog pocetka.
Vrhunski film je vrhunski od pocetka do kraja.
Mene osobno ne napaljuju disniland izvanzemaljci sa mozgom u razini nule...a vrhunac je nigerski centar sa pružanjem usluga za izvanzemaljce...ono fail???
Vidim da je film dobio mnogo fanova, i mnogo ljudi je zadovoljno filmom, no eto ja nisam.
Pretend he's not here maybe he'll go away...
Ptuj. :)
Inače, pogledao opet Jay and Silent Bob Strike Back... naravno, trebam li uopće govoriti kako sam se pošteno nasmijao? Posebno sada, nakon više od 3 godine od kada sam zadnji put pogledao ovaj film, kad imam jednog kolegu koji je totalno spaljen ne toliko drugačije do Jaya, do te mjere da dijele razlog te spaljenosti.
I da: "Shit. Not on my watch, motherfucker. Die, you super monkey fuck!" zajedno sa "Damn youse! Damn youse all to hell!" :)
Oh, kakvog li iznenađenja.= Citat =:
[quote=Duke of Earl]Oh, kakvog li iznenađenja.[/quote:20sdnk80]= Citat =:
Izvorno postao "Doctor Freak":20sdnk80
Ok ak ja nisam ljubitelj fantazija i nerelanog smeca ne znaci da neam ukusa i da se zbog toga razlikujem od drugih. I nisam jedini kojem film nije sjeo.
Zbog cega bi meni neko drugi trebao nabijati svoje stavove?
Nitko ne kritizira to što ne voliš film, već provale koje si napisao u nekim od svojih postova :)
Kakve veze imaju moje provale s ovom temom i onime što komentiram? Neki ljudi fakat ovdje žive samo za podjebavanje.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Svatko ima provale, a onaj ko ih ne kuzi ko zezanciju mora da je glup.
Onda si upravo dokazao da je cijeli forum osim tebe glup, čestitam. Ajmo se mi vratit filmovima.
Gledao sam Talentirani gospon Ripley prije neki dan prvi puta, jako sam se iznenadio film je genijalan, totalno gledljiv i svaka nova minuta je sve privlacnija za gledanje
[quote=Doctor Freak][quote="Duke of Earl":uhlytmwn]Oh, kakvog li iznenađenja.[/quote:uhlytmwn]= Citat =:
Izvorno postao "Doctor Freak":uhlytmwn
nerelanog smeca.[/quote:uhlytmwn]
Kako mene boli glava od tvojih postova. Kakvo nerealno smeće, jesi ikad došao u doticaj s izvanzemaljskom kulturom pa znaš kao bi se ponašali nakon 20 godina provedenih u getu na zemlji ? Jednostavna umjetnička interpretacija nečega s čim nitko nije upoznat, tu ne postoji realnost i nerealnost. Film je i tako alegorija na ugnjetavanje crnaca za vrijeme apartheida, a značenje se u principu može prenijet i na bilo koju drugu ugnjetavanu manjinu, ali siguran sam da ti to nebi bio u stanju zaključiti ni da si pogledao cijeli film. I da, prekinut film koji traje 2 sata nakon 20 min je idiotizam.
I matrix je nerealan pa mi je super.Enaf seid.
@Feanor: To si rekao ti a ne ja. Bolje citaj pa mozda i skuzis kaj u biti hocu rec.