Aww. <3
Printable View
Aww. <3
I c wat u did thar :3
Enivej, netko će uživati u bezumnoj akciji, a netko u random slice of life moe animeju... ništa od navedenoga nije duboko, ali ima svoju publiku koja će uživati u tome. Ja sam open minded i mogu uživati u obje kategorije, molim lijepo. :P
Jednostavno zaboraviš za sve klišeje dok vidiš kako migaju repovima. x3
Čitam ovo.
Da, dobro ste čuli.
Synopsis
:pray: :pray: :pray:
Ja ispočetka čitam Tokyo Akazukin, ovaj puta sve u komadu.
Bar ja ne gledam bezumnu akciju. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ali ne, ono što mi diže tlak jest što je u pitanju sasvim obična, već stoput viđena "nabrijana" vojna drama, ali sad to ispada nešto super zakon kul originalno jer su umjesto nabildanih mamlaza u glavnim ulogama zečevi i deve. Ono, FAKJEA.
Ili ne.
Nego, znaš li zašto su baš zečevi ameri? :3
Addao na plan to read listu. A ti odi konačno dovršiti SEL, hentaju polugejni. :@= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Mislim da ima veze sa time što se na japanskom zec kaže "usagi". Pun. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
USA G.I. :)
Mogao si reći House of Five Leaves ne se prozorovati tu sada. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače, CS1 je bio odličan. Kao MGS4, samo što me smetao nedostatak krvi.
U animeima to nije baš stoput viđeno, bar ne ovako.= Citat =:
već stoput viđena "nabrijana" vojna drama
Razmišljam da počnem čitat Tsubasa reservoir chronicle, jel tko od vas čitao to?
I da, izašli su novi chapteri od Psyrena i Beelzebuba, pa provjerite ako pratite.
:)))))))))))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne vidim što je tu čudno. ^^'
Ovaj CSO i nije tako loš, sviđa mi se stil, jedan od rijetkih crtanih koji uspijevaju odlično odraditi 3d, akcija je dosta zabavna i nekako sam zaboravio da su upoće zečevi u pitanju nakon prvih par minuta :D
Baš to, bit će fora gledat ^^= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Izašla je nova epizoda Seitokai~
:pray: Black Lagoon: Roberta’s Blood Trail :pray:
Konačno sam uhvatio vremena da i to pogledam. Konačno, Black Lagoon se nastavlja, i to itekako dobro!
Bog spasio amere kad ih Roberta uhvati!
Yay, izašao je i novi Asobi ni Iku yo! :3
Ja pak krenuo sa Pandora Hearts.
Pogledao prvu epizodu Asobi ni Iku yo.
Jedina pozitivna stvar je to što je glavna likica neko mimi (:3) i sama tehnička strana animea (art, animacije i to...). Ostalo je sve tako očito, generično i nelogično da se pitam jeli im bila namjera da učine nešto tako loše. Bolje da su se držali klasičnog harem pristupa koji bi ovdje dobro djelovao, a ne gurali neku ozbiljnost u seriju.
Ja se samo čudim što će uopće od toga dalje biti.
Nego, pogledah Saitokai. :rotfl: :rotfl: :pray: :pray:
Also:
I da:
/signed= Citat =:
Kuroko's voice + Perverted Photographer = Pure Win
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu za Asobi ni Iku yo! Koji je ovo vrag nenormalni bio. :pray:
I dalje nemam pojma kako će ovaj anime ići. Ujak glavnog lika je Isus [zašto nosi fashbang u autu? xD], MGS-like scena s kutijom je lulz. Žene, puške i auti su zakon. <3
I lol, izgleda da sljedeći negativac [negativka?]Sima wannabe Muttley peseka. :)
Završio sa Arakawom upravo, i dalje nisam siguran o čemu se radi ali je jako zabavno bilo i uživao sam u svakoj epizodi, sad čekamo drugu :D
Woo, izašla je epizoda 3 Highschool of the Dead~
Also, gg subsi su back in business! :O
... Dok su istovremeno CoalGuysi droppali HotD. >_>
Pogledao, dobra epizoda.
Samo što me ona mala genijalka malo živcira. Ostali su uredu. :thumbs2:
Ona scena s Takashijem među zombijima mi digla kosu na glavi
Ja tek sad gledam...
-"...London has maintained order..."
Bar mi nije kroz glavu odmah prošlo "Well duh, Alucard je tamo." :)
I Pip! nemoj zaboraviti obične ljude! Iako ginu ko pljeva, barem se trude.
Ja još ni drugu epizodu nisam pogledao -_-
Pogledao zato Occult Academy, prilično komična epizoda sa fora cliffhangerom na kraju.
Pravio rewatch od Sora no Otoshimono, ponovno se odvalio na ovo, legendarno, kao i čitava prokleta serija,
Na drugu ruku, počeo pomalo čitati Tsubasa: Reservoir Chronicle, izgleda zanimljvo, ali sam čuo da se čitava radnja pomalo isprepliće s xxxHolicom, tako da će to biti pomalo teško povezat. CLAMP nikada ništa ne olakšava..
= Citat =:
Izvorno postao SrgDark
neće, dotiče se u 10 chaptera i to netrebaš pročitati xxxHolic.... ali priča što dalje ide to je više spetljana ja sam odustao, ja mislim da i mangaka više ne zna radnju :rotfl:
Oh, onda ću ipak probati proći to do kraja.
“YUKIMURRAAA!!”
“OYAKATA-SAMAAA!!”
“YYYUUUUKIIMURRAAA!!!”
“OOOYAAAKAATAA-SAMAA!!!”
“YYYYUUUUKKIIIMMMUUURAAA!!!!”
“OOOOYYYAAKKKAAATTAAA-SAAMAAA!!!!”
...je vani :)