-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Evo taman idu creditsi Watchmena, jebote premoćan film, ne znam sa čim bih ga usporedio, iako traje tri ipo sata uopće mi nije bilo dosadnih dijelova, najviše mi je sličan Arkham Aslyumu, ima taman svega u taman pravim dozama da ne dosadi, i sve je premoćno, definitivno idem kao roršak za mačkare
-
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Evo taman idu creditsi Watchmena, jebote premoćan film, ne znam sa čim bih ga usporedio, iako traje tri ipo sata uopće mi nije bilo dosadnih dijelova, najviše mi je sličan Arkham Aslyumu, ima taman svega u taman pravim dozama da ne dosadi, i sve je premoćno, definitivno idem kao roršak za mačkare
Provijeri i Watchmen Motion Comic ako nisi, vjerujem da će ti se svidjeti. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
...iako traje tri ipo sata uopće mi nije bilo dosadnih dijelova...
Meni također nije bio u niti jednom djelu dosadan. Jedina zamjerka filmu je previše forsiranja slow moa. Jebenica je u početku, ali kako film odmiče, skužiš da ga siluju :D Ne znam zašto je ljudima taj film dosadan, barem su kvalitetno okarakterizirali svakog lika umjesto da su ih samo pobacali po filmu pa da ne znaš tko tu koga...
-
Meni je slow motion baš fora odrađen, isto ko u betmenu, mlate se i svako par udaraca sve se uspori za završni udarac :)
@Raz, imam strip samo ne znam jeli to taj ako ih ima više, film ga uglavnom prati skroz
-
Pogledao Face/Off,ok je,ali je slow mo previse forsiran.
7/10
-
Brisač i Razbijač.S :)
Bili jučer na RTLu jedan za drugim.
To su kultni akcijski filmovi, jednostavno ne razmišljaš i uživaš.
Jedino je idiotski RTL izrezao neke scene. :twisted:
-
Brisač je loš .Švarci je u tom filmu nekarizmatičan ...a kada mu uzmeš karizmu ostane samo loša gluma .
-
Demolition man
:pray:
Simon Phoenix: You're dead, Spartan!
John Spartan: You forgot to say Simon Says.
:rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Pogledao Face/Off,ok je,ali je slow mo previse forsiran.
7/10
U biti nije. Slow motion je 97. bio gotovo nepoznanica, i takav pristup snimanju je bio vrlo orginalan. Tek je zatim uslijedio Matrix, a zatim se forsanje rasprostralo ko kuga.
Iz današnje perspektive Face Off izgleda kao najjeftiniji klišej, no doveo je zanimljive tehnike snimanja i montaže u holywood.
-
Dajte molim vas preporuke nekih komedija ili zabavnih filmova unazad par godina, za pogledat u društvu, treba mi za večeras. S tim da sam 90 % toga odgledao, tako da nemojte nešto tipa Superbad, Hangover, Pineapple Express itd. za što svi znaju.
-
RRRrrr! <-- Tak se zove
Samo pazi da ne poginete...
-
= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
RRRrrr! <-- Tak se zove
Samo pazi da ne poginete...
Gledao ga prije par tjedana po 2. put, savršeno tupava komedija.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Dajte molim vas preporuke nekih komedija ili zabavnih filmova unazad par godina, za pogledat u društvu, treba mi za večeras. S tim da sam 90 % toga odgledao, tako da nemojte nešto tipa Superbad, Hangover, Pineapple Express itd. za što svi znaju.
Onda si pogledajte nešto najbolje iz tog žanra .
Groundhog Day :thumbs2:
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
= Citat =:
Onda si pogledajte nešto najbolje iz tog žanra .
Groundhog Day :thumbs2:
Taj film sam gledao najmanje 5 puta, Bill Murray mi je jedan od najdražih glumaca. Mislim da moj request neće urodit plodom, vjerojatno smo pogledali sve dobre komedije u zadnjem desetljeću, treba sad čekat nešto novo :(
EDIT: Sad sam pročitao Ebertov review, i opet mi se gleda film. Obožavam ga (film (a i Eberta)) :(
-
Shoot 'Em Up
http://thefilmstage.com/wp-content/u...ot-em-up-1.jpg
Upravo po drugi put pogledao, savršena parodija na trash akcijske filmove. Clive Owen puca za vrijeme seksa i skoka padobranom, dok pomaže trudnici oko poroda (propuca pupčanu vrpcu), sa slomljenim prstima i mrkvom na okidaču. Sve to je upotpunjeno izlizanim one-linerima i povremenim ubojstvima mrkvom.
Nema boljeg.
-
= Citat =:
Le dîner de cons
http://www.imdb.com/title/tt0119038/
Genijalno!
Neces se pokajati, a u drustvu je jos bolje!
Valjda ga niste gledali.
Death at a Funeral
http://www.imdb.com/title/tt0795368/
Drufgi izbor, ali takodje odlican film!
-
Death at a Funeral nije drugi izbor. Meni najduhovitiji film u zadnjih pet-šest godina. Ima ko preporuku sličnog filma?
-
Nije baš sličan, ali je odlična komedija -Mi nismo anđeli 2.
-
UP
- odličan animirani film. Sve je lijepo "nacrtano", igra bojama je odlična, humora ne fali, nevjerojatno ali ovaj "crtić" je toliko nabijen emocijama za nepovjerovati. Drito me stezalo oko srca koliko je genijalno prenesena ljubav između Ellie i Carla kroz čitav film. Šteta što ne traje dulje, mogli su napraviti malo dublju pustolovinu ali i ovako je dobro.
8,5/10S- da je malo dulji, dao bi mu i višu ocjenu.
-
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Death at a Funeral nije drugi izbor. Meni najduhovitiji film u zadnjih pet-šest godina. Ima ko preporuku sličnog filma?
Naporan film. Forsira do bola.
Večera s idiotom je bogovska toliko da boli trbuh.
-
Jel ima neko preporuke za nešto slično triler/hororima od Polanskog , moze i neki neo noir ?
-
= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Jel ima neko preporuke za nešto slično triler/hororima od Polanskog , moze i neki neo noir ?
Od njega su mi najbolji Frantic i The Pianist .Oba filma su obavezna lektira.
-
Evo pogledao Avatara. ZAKON. Da, klišejan je akcić, ali stvarno me zaboli, totalno sam se uživio u Na'vije i njihovu potpunu povezanost sa prirodom. Ne sjećam se kad sam zadnji put gledajući film toliko navijao za neku stranu. Jako me podsjetilo na Dune sa radnjom u kojoj potpuni stranac zavlada plemenom, a to je samo plus.
-
U kinu ili skoro sad kod kuce?
-
U kinu. Nije bilo 3D, ali i ovako me je impresionirao film. Valjda prvi akcijski film od kojega sam jedva uspijevao treptati. :)
Sad treba nastavak u kojemu Na'vi pokore cijelu ljudsku rasu. :)
-
Sada se lijepo vrati i pogledaj u 3D jerbo nudi jedno 30x bolji doživljaj filma. Nešto neviđeno :D
PS: Gledao sam u kinu i 2D i 3D, tako da kužim razliku :D
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Od njega su mi najbolji Frantic i The Pianist .Oba filma su obavezna lektira.
A gledah sve.
IMO Chinatown>sve
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sada se lijepo vrati i pogledaj u 3D jerbo nudi jedno 30x bolji doživljaj filma. Nešto neviđeno :D
PS: Gledao sam u kinu i 2D i 3D, tako da kužim razliku :D
Nema tu toga, siromašni smo, ni kina nemamo.
-
E jebiga, šteta :( Ako se nađeš u ZG-u, isplati se pogledati Avatar 3D pošto je potpuno novo iskustvo. Nema onih glupih scena di ti lete koplja u facu već je čitav film u 3D tehnici. Baš sam uživao na 3D-u i čitavo vrijeme se divio koliko genijalno sve to izgleda dok dobije dubinu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
E jebiga, šteta :( Ako se nađeš u ZG-u, isplati se pogledati Avatar 3D pošto je potpuno novo iskustvo. Nema onih glupih scena di ti lete koplja u facu već je čitav film u 3D tehnici. Baš sam uživao na 3D-u i čitavo vrijeme se divio koliko genijalno sve to izgleda dok dobije dubinu.
Pitanje je koliko ce to dugo biti u ZG
-
EJ NEMOJ TAKO!! Treba taj Avatar mene dočekat. Mrzim ispite. Mrzim ljude. Mrzim Avatar.
-
Eden Lake
odličan!
atmosfera je odlična, podsjeća na Funny Games i malo na Descent
krvavo i daje osjećaj neugode koji traje kroz cijeli film i poslije :pray:
7.5/10
-
Evo sad ce biti neka zajebancija od filma na RTL-u,pa ko nije gledao...
-
Pogledao onaj novi Star Trek film... Svašta. Štajaznam ono, okej je film sam po sebi, ali nije to onaj Star Trek kojeg sam ja gledao kao klinjo. Jej. :I
Also, pička im alternativna svemirska.
-
Nije se ni meni bogzna sta svidio...
-
Filmu ništa ne fali. Zabavan je, to je bitno. E i shiny je.
-
Da, actually, u nekim trenutcima i previše shiny. :)
NIJE TO KIRKOV ENTERPRAJZ! :@
;(
-
Uopste,nije to onaj Star Trek feeling ako cemo pravo...bar meni
-
-
Apple-store most Enterprajza je vrlo nalik mostu Enterprajza koji nikad nije bio, za nikad doživljenu drugu seriju TOSa...