Oba Fokera su genijalna. Svi su odlično odglumili i vidi se da im je bilo zabavno na setu.
Printable View
Oba Fokera su genijalna. Svi su odlično odglumili i vidi se da im je bilo zabavno na setu.
Pogledah sinoc DIstrict 9(U Callegra ftw.), film je zakon, počevši od nekarakteristične radnje, do zanimljive price i dobre karakterizacije glavnog lika... 9/10
Dr. Horrible's Sing-Along Blog
odlično, baš mi se sviđa ovaj štih
9.5/10
"beyond borders" jucer na tv-u, odlican film posvecen humanitarcima, s angelinom jolie...
"below" isto jucer na tv-u, parapsiholoski triler u podmornici, fenomenalan film...
"live!" s evom mendes ko urednicom jedne americke televizije, koja napravi prebolestan reality s ruskim ruletom, ko prezivi, dobije 5 milja dolara... prebolestan film... adrenalin vudri samo tak... bilo je prekjucer na hbo-u, bude opet valjda, ko ima, obavezno pogledati... sniman ko dokumentarac, al fakat odlican film...
District 9
http://blog.seattlepi.com/shockroom/...ict9Poster.jpg
Svaka je sekunda filma odlična, od laganog uvoda u kojem se upoznajemo sa situacijom pa do akcijom-nabijenog-no-ne-jako-nametljivog kraja. Nekih mana nema... barem ne da bi uništile užitak gledanja. Bolje im je da nastavak ne unište kao jedne transformerse.
10/10
Počeo sam sa gledanjem
The Young Indiana Jones Chronicles
ali novo izdanje nazvano
The Adventures of Young Indiana Jones
podjeljeno u 22 chaptera, a svaki traje sat i pol
1. Chapter
My First Adventure
Čista uživancija gledati odrastanje mladog indiane uz
zanimljive priče, likove, a najviše od svega odlične lokacije
8/10
nakon što ovo odgledam slijedi Indiana Jones kvadrilogija
kako mislis novo izdanje,daj pojasni.
Kada su izdavali The Young Indiana Jones Chronicles na DVD
onda su podjelili sve u 22 epizode (i nazvali The Adventures of Young Indiana Jones) tako da 1 epizoda traje
1 i pol sat, spojili su po dvije epizode u jednu da se dobije
nekakav movie format valjda.
Slika i soundtrack su remasterizirani
Ja sam pogledao Transformerse 2. Meni je dosadio film nakon pola sata, mojem bratu je bio dobar film. Buraz mi ima 10 godina xD .
Ali dosadio mu je film nakon sat i pola. Ja sad gledam do kraja film i film mi je ono dosadan i za mladu publiku je.
Akcijska, SF komedija. Film mi je stvarno dosadan sa previše gluposti nabacanih unutra koje nemaju i neke veze sa onim dobrim crtičima.
The Hills Run Red.
Horror. A ono dobar film makar mi nekako, neznam, ali mi se svidja ideja filma. Uglavnom dosta je gory, krvav i to.
I najbolji dio mi bio kada je, tko če gledat če vidjet, počela pjevat liku, ali po drugi put u filmu, reakcija lika xD .
Uglavnom radi se o nekom filmu koi je prije nekih 20tak godina trebao bit izdan, ali pošto je bio jako krvav su ga povukli iz javnosti. Ostao je samo kratak video ili najava. E sad jedan lik krene u potragu za tim filmom jer ga žarko hoče pogledat. Jedina veza s filmom je kčer redatelja, zajedno, on, kčer od redatelj xD, njegova cura, i prijatelj odlaze na mjesto gdje je film snimat u nadi da če pronač originalnu snimku filma.
Transformere2 sa bluraya-a...epic :pray:
Osobno čekam kad će u nas doći ovaj novi sa Bruce Willisom; Surrogates. Nešto kao spoj Gamera i Blade Runnera.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Na to idem sljedeće u Cinestar. Dolazi ti 01.10 u kino, ovaj četvrtak, tak da ga gledam tek sljedeću srijedu.
Mada mi je raspored takav da srijedom imam fax do 21h :( Patiti će odlasci u kino :cry:
Jer si škrto đubre platiti drugu kartu. :)
Jesam, zato cura časti kinom :D
Pogledao Princess Mononoke
Odlicno! :thumbs2: 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0119698/
= Citat =:
Izvorno postao Aral
I ja sam nabavio oba dijela na HD-u i ovaj vikend si spečem kantu kokica i ohladim nekoliko piva i udri :D .
ja jos uvijek cekam da dođe na blu-ray :(
pa došlo je :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ja ga nemrem gledat kad neam HD grafu :( pa mi šteka jako :(
u kujac
nije doso blu-ray :(= Citat =:
Izvorno postao flander
jebes 720p kad moze 1080p :D
meni tak sve jedno da je i 2160p kad nemrem gledat neam HD grafu :(
u kujac
Same here..Jebeni HD :D
jadnici :(
bwahahhaahha
Ja ču isto pogledat taj Suggorrates. Film je predvidliv, ali je dobar ono.
A još više čekam onaj Pandorum, to me baš zanima.
Daj daj ljudi gledajte neke filmove, da dobijem neku ideju xD.
The Adventures of Young Indiana Jones
2. Chapter
Passion for life
još bolje od prve epizode
predivna fotografija u prvom dijelu,a u drugom dijelu odličan lik
Picassa poboljšava ovaj chapter
8,2/10
Pogledo Ice Age 3
Super je! :thumbs2: Umro sam od smijeha na zadnjoj sceni! Haha
Dirty Sanchez
9/10
Zgadio mi se život
Upravo gledam SunshineSna HBO, negdje po drugi, treci put...opak film!
Definitivno opak film i zaslužuje nekoliko gledanja ...rekao bih barem pet :D .Ima jednu od najjačih muzika ikada .
Da. Podsjeca me malo na Event Horizon. Ma lud film.