Pomislio sam da je nešto takvo samo nisam bio siguran. Tnx :)
Inače, jeli tko možda gledao Jigoku Shoujo? Čini mi se zanimljivim.
Printable View
Pomislio sam da je nešto takvo samo nisam bio siguran. Tnx :)
Inače, jeli tko možda gledao Jigoku Shoujo? Čini mi se zanimljivim.
"Bleach will be out in 25min. OP will follow 30 min thereafter. Naruto will be out 2 hours after that."
Bilo je i vrijeme :X
Kad smo već oko stvari kojima bi "bilo i vrijeme"... Autorica Kannagi bila je [navodno]Sna operaciji u prosincu 2008., te je po završetku iste rekla da želi čim prije nastaviti rad na mangi, ali će joj trebati bar godina dana oporavka. Prošla je godina i pol, Kannagi se više nigdje ne spominje, dok je zadnji update na autoričinom bloguSbio pred dva mjeseca, no ni tu ne piše ništa vezano za nju... Kada ćemo [i hoćemo li?]Sdočekati povratak naše flat-chested božice? :(
Da, ajde Bleach je vani, sad još ostalo...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ohoho, sad sam saznao da je brat autorice Kannagi počeo sa izdavanjem spin-off mange Kanpachi, koja je, koliko shvaćam, nešto u stilu Index-tan [Ili, Shakugan no Shana, ako vam je draže]Sspecialsa... Ajde, barem nešto da me drži do [hopefully]Sdaljnjih vijesti o Kannagi. Odmah sam boljeg raspoloženja. ^^
Evo usput i jedna for teh lulz slikica:
:)
Oh, vani je i 169. epizoda Naruta, govore da je leakana ili nešto, malo je drugačija kvaliteta ali subsi su ok.
Err nemoguce, to je fejk jer 169. ep dolazi 22. tek= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa lekana je, sad sam je pogledao upravo, sve je ok. Naruto razgovara sa Painom itd.
Also,
Dođe mi da opet repriziram najbolji anime svih vremena ^^
Pročitao Bleach 412.
Toliko o Rangiku i Ginu... :o
doduše Asano me nasmijao, posudio je mač od Afro-sana. a da ne spominjemo Don Kanonija.. :)
Gledaj Dragon Ball Kai ^^= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ma da, znam. Nekak mi se neda čekat epizodu po epizodu a originalni dbz imam spremljen u arhivi...bum vidio :)
Malo preslušavam opet, kako rula ovaj opening. :)
Obično se držim podalje od abridged serija ( osim onih od hbi2k i littlekuriboha, te se moraju pogledati ),
ali naletio sam na ovo i dobro se nasmijao
ukratko, Gendo is a pimp!
Ajmo, kojim redosljedom se gleda Ghost in a Shell. Nabavih Ghost in a Shell mangu. Doduše ne orginal mangu, nego kako kaze na naslovnici 1.5 verziju štogod to značilo koja prati neke tajne agente koje se neprate direktno kroz film/seriju tj. orginalnu mangu. Pa sad neznam kojim redosljedom da to odgledam, da mogu mangu procitat mirne duse...
Ghost in the Shell movie, znači prvi film iz 1995.
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, sezona prva, 26 epizoda
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG, sezona druga, 26 epizoda
Ghost in the Shell 2: Innocence, drugi film, iz 2004.
Ghost in the Shell: S.A.C. Solid State Society, ovaj film je pak došao 2006.
Also, imaš još dvije OAV, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - The Laughing Man te Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Individual Eleven, al to su u biti pregledi prve i druge sezone animea tak da ono, ak ti se gleda još jednom pogledaj.= Citat =:
The films and TV series are set in alternate universes, with the original Ghost in the Shell film taking place in 2029, and Ghost in the Shell 2: Innocence in 2032. The anime series, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex and Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG, are set in the years 2030 and 2032, respectively. The third film, Ghost in the Shell: S.A.C. Solid State Society, which follows up on many of the events that ended the second season, occurs two years after said events, based on comments made by characters in the film, which would place Solid State Society in the year 2034.
Ja sam pred koja dva mjeseca po drugi-treći put sve pregledao, apsolutni sam fan GITSa.
Pogledao epizodu 7 Hanamaru Kindergarden. :)
http://i30.tinypic.com/2qbudjb.jpg
-"Lolicon!"
:)
Hiiragi je i dalje zakon. <3
Hvala, srce si..... :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pogledao Amagami SS novu epizodu!
Serija nastavlja biti zanimljiva, bez da forsira uobičajene klišeje za njen tip..
ah...Haruka je takav c**ktease da to nije za vjerovat.
Završio sa Saraiya Goyou, odličan anime. Za razliku od mnogih iste tematike, ovaj se umjesto na akciju, fokusira na dočaravanje života u Edo periodu. Zanimljiv uvid u život samuraja koji su ovdje prikazani kao obični tijelohranitelji koji pokušavaju preživjeti. 9/10
Btw, soundtrack je... :pray:
Pogledao epizodu 9 Hanamaru Kindergarden. Joj kako je zakon ovaj anime. <3
... A Hiiragi je i dalje pure win. Pobogu, koliko je referenci bilo u tih 30ak sekundi njenog maštanja... Star Trek [Duck? :) ], Aliens 2, Battlestar Galactica, Planet Majmuna, E.T., Star Wars, Ultraman, Mali Princ... Damn. :)
Dok sam s druge strane poprilično zabrinut zbog okružja u kojem Anzu odrasta... :)
-"So you'll strip as soon as I get home?"
-"Yup! that's what Papa and Mama always do!"
Yo, gotov sam s Ga-Rei.
Moram reći da je to jedna od najboljih mangi koju sam pročitao. :pray:
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe, yay~!
Ne samo to, već i Cat Shit One. :pray:
Pogledao Mitsudomoe.
Luda occult cura i otac trojki. :pray: :pray:
Što se tiče Cat Shit One, meh, ne znam da li mi se gleda CoD: MW film sa zečevima u glavnim ulogama. :I
Pogledao Cat Shit One, pljunuti CoD (mislim da je čak i jedna pjesma ripoff one iz MW-a :rotfl: ).
Znači, one-man army + mindless akcija + klasični klišeji... samo za cute zečekima. :)
Omg, izašlo je to, weee :pray:
Pogledao Bleach 279, ništa drugo osim toga.. rl me danas čini zaposlenim.
Ne kužim što je u tome tako posebno i zanimljivo. :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
To što sadrži cute zečeke x3= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Can't resist the furries.
http://pictures.pichaus.com/0146e567...BkZZ9Pdch98%3D= Citat =:
Izvorno postao Raz