kod mene je bilo obrnuto <3
Printable View
kod mene je bilo obrnuto <3
Bar nisam pročitao četnički folk= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
znam da je lose al mi se svida
Kako se vama sviđa Metal Archives 2.0? Trebat će malo navikavanja, ali atraktivniji je sad, i manje mi ubija oči kad čitam recenzije.
Yup, ništa mi se metalno ne sluša osim Atheista ovih dana.
Ne idem tamo, iako ima ogromnu databazu bendova, isto tako ima ogroman community pun retarda.
Malo novi BTBAM slušam.
Forica je ovo.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
bogorulaju
op op, ovo jako dobro miriši. Puno manje tehničkog izdrkavanja, a puno više dobrog black metala.
Malo post rock/black metala. Divan spoj.
to je fakat sve lijepo!
al ovo je ljepše:
<3
Malo slađastog stoneriranja!!!
!!!
Može, može !
Kad smo kod tog, napokon sam preslušao cijeli Dopesmoker u komadu. Kakva savršena stvarčina, najbolje što je Sleep ikad napravio:
Drop out of life with bong in hand
Follow the smoke toward the riff filled Land
Drop…out of life with bong in hand
Follow the smoke toward the riff filled Land...
To je to.
nekad mi je žao kaj se ne droksam! fakat nije.
To dečki, to! o/
MAST OOZA PO UŠIMA
EDIT:
Malo svemirskih:
Камни - Sun Inside
Mountain Of Judgement - Bringer Of Infinity
Queen Elephantine - Queen Elephantine
Valja se sad malo vratit i na početak stoneriranja i doomiranja:
E to! :gitara:
Meni je totalno šteta što su nakon 3. albuma izgubili taj savršeni doooom zvuk :(
:(
Tek sam sad album novi nabavio. Definitivno najjaci nas bend ovakvog tipa. Proud sto smo svirali koncert s njima,jebena ekipa.
I dva stara:
I jedan live:
rofl bar nije samo master of reality sa doom prizvukom, i par izuzetaka sa ostalih albuma. Prva dva vise zvuce na cetvrti i peti iako su ta dva dosta svjetlog zvuka, dok je treci prica za sebe.= Citat =:
Treći ima možda i najtežu produkciju, ali prva 2 definitivno isto spadaju u doom metal, mislim, sami su začeci tog žanra.
lol da paranoid, iron man i war pigs su doom metal.
ovo je doom
1. Omni Potens
2. Too Extreme!
3. Existo Vulgoré
4. Blades For Baal
5. I Am Morbid
6. 10 More Dead
7. Destructos vs the Earth / Attack"
8. Nevermore
9. Beauty Meets Beast
10. Radikult
11. Profundis - Mea Culpa
Nisam ga slušao, al' nazivi pjesama s novog Morbidovog albuma su totalni fors. Katastrofa.
Najbolje još jednom poslušat Altars of Madness. Ostalo mi se nije ni svidjelo od njih...
koliko ga mozes srat i pametovat, nevjerojatno.= Citat =:
Koji kurac.
Oni su za mene doom, ako za tebe nisu žalim slučaj, koji vam je vrag.
: ))))))))))))))))))))))))))))))
dobro da su nekim ljudima neke stvari drugi zanr jer eto zanrovi su totalno subjektivna stvar wtf:)))))))))))
sonik reko bi covjek da nakon bi nakon tolko godina debljanja pred kompom i gledanja animeja i slusanja mjuze nesto naucio : ))))))))
edit: i padanja razreda
Evo vam malo teške doomare.
Prestani biti idiot. Naravno da je subjektivno u ovakvim slučajevima, isto kao i rasprave tko je prvi počeo svirati death ili thrash, recimo. Svatko će nekoga drugoga naći, i sve je to tu negdje. Meni je pomalo čudno kad mi netko kaže da je njemu BS prvi metal band, ali tko sam ja da se svađam. Nije ni bitno.
Nego da podijelim ovo, meni najbolja recenzija na arhivama, za Atheist - Elements, ali lik se osvrnuo na cijeli žanr, i ne bih se mogao više slagati.
metalika moj dobar drugar
Perem Sigur Ros ovih dana opet pa vam ne mogu ništa okaciti :(
pa ko je ako nije sabat?= Citat =:
iommi je prakticki izmislio metal downtuningom i treble boostanjem. mislim, mozda nije prvi, ali je definitivno uvazeno to misljenje da su definirali metal.
Uvodi svih pjesama sa albuma. Sramota, nemam šta više za reći.
Inače, koji bi mi album preporučio osim Altars? Probao sam Covenant, nije mi sjeo. Ove nove stvari nikako.
Probaj opet Covenant.
Možda njihov najbolji. Produkcija je vrh :boohoo:
Je li to drum mašina na novom albumu :(
qSYBymlQ ... re=related
Nego, evo vam još malo oldskula osamdesetih:
:gitara: