Gledam nekakvog hrvackog teleevangelista. Kriste koja je ovo retardacija :pray:
Lik prica kako je istjerivao sotonu i cita s papira :pray:
Printable View
Gledam nekakvog hrvackog teleevangelista. Kriste koja je ovo retardacija :pray:
Lik prica kako je istjerivao sotonu i cita s papira :pray:
TpefjJFNURg
komentar
Tomislav Radosavljevic prije 2 sata
I onda me neko ubedjuje da Ameri nisu glupi. Pa imas brale na guglu srpska imena, ne mora se lik uvek zvati Emil Kovac majku mu jebem. Ne mora liciti na vehabiju, ne moraju svi Srbi izgledati kao bradati cetnici zeljni krvi.. Obratite paznju na goste te kafane, pa ovde Betmen ne bi smeo uci jer bi bio silovan.
:pray: :pray: :pray:
Volim primiti ovakav mail.= Citat =:
You voted in the Golden Joystick Awards now claim your FREE game!
Igram se u fruity loopsu. Lijep je dan , dobro se osjecam.
Fala na ovome. Čekam da pošalju key za Civ 5 sad :D= Citat =:
Izvorno postao Carp
Visim na Rikonu. Zašto rijeĆka đubrad ima pošten filozofski fakultet. :(
Also menza u centru pwna sve u Zagrebu samo tako. :<
Sto nisi oso u menzu na kampusu?
Hostel mi je na korzu, bilo bliže kad mi se jelo.
zašto sam budan
u 7 ustajem
pomoć
tu sam
Same.
Ja se usto u 7
Od pola 4 do 6 :(
Mrzim kad se ovako kasno probudim :_(
STRAJKER JESI BIO U RUTU
Da.
Kokičar :D
Imam za zadaću iz sociološke statistike analizirat kakve gluposti pišu u nekim člancima iz Večernjaka. Dar rvacko novinarstvo.
DON'T DO IT CHUX!
pics or it didnt happen= Citat =:
Izvorno postao Čux
= Citat =:
Izvorno postao Čux
http://pcplay.hr/forum/download/file...1358364812.jpg
10 dana bez neta. :( Rekli u iskonu da će doć za 20-40 dana :(
Imam neki prist na guzici boli me , pijem kavu. Cak se dobro osjecam.
:pray:
Bio u Slavoniji. Baš bi se mogao i naviknut gore. Obožavam ona sela gore, tipa Aljmaš, a kako dođeš s KUD-om sve je besplatno. A ljudi su presuper. Čuli da smo iz Splita, odmah se plaća x broj runda, i to gotovo svugdje :D A ravnica, crkvice, rijeke, joooooj... da mogu opet odrastati kao malo dijete negdje, odabrao bih to. I Osijek mi je prezakon grad (ogromno ruganje sa vodičem: LEGALEGALEGALEGALEGALEGALEGALEGALEGA).
Ne sjećam se kad sam zadnji put rekla "lega". Zapravo, niti itko s kim se družim odavdje. :D Ti sviraš, pjevaš? Šta se nisi javio da dođem pogledat?
Neka ženska je imala majicu sa lega-lega koja je tu bila s vodičem, i tako :)
Sviram, išli smo i sa plesačima, bili smo u onom gej dječjem kazalištu, bio je i KUD iz Osijeka s nama.
Gej dječje kazalište, živim blizu njega. Baš si mogao javiti da dolaziš. Oh well :)
:D :D= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Nisam ni imao baš vremena lunjati po gradu samostalno, tek nekih pola sata da popijemo pivu na trgu, ostatak vremena smo obilazili grad.= Citat =:
Izvorno postao Dania
A iskreno, nisam ni znao gdje sviramo i kada do samog polaska. Baš se nadam da ću uskoro opet gore.
You ought to get out more. Najisforsiranija fora ikad. "lega brate" pogotovo.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Jebeni osječani.
ZNATE PJESMU
IN THE JUNGLE THE LION SLEEPS TONIGHT
PJEVAJTE TEKST OD ČAVOGLAVA NA TO
= Citat =:
Izvorno postao loo
I meni je odma palo na pamet "ovdje svako svakog zove lega" :)
Ako ne živite ovdje, nemate pojma o čem pričate. Izlazim od svoje 15-e znači skoro 10 godina i u mom društvu čujem "lega" jednom u 3 mjeseca i to npr "E, vratio mi se lega s mora, kaže da mu je bilo super".
A ovo što vi kažete forsiraju klinci, "tough" reperi, navijači i bilo tko čije rečenice zvuče "eee, lega ono, kuiš ja i ta riba bili vani, ono, kuiš lega ja nju barim ovo ono".
Koji kurac je lega? Kolega?
Zvuči retardirano.
Da. Yep, zvuči. Al' navikneš se. Kao i na "fakat" i "ziher".
Dobro da se ne družim s ljudima koji to forsaju, umlatio bi ih. Sva sreća da sestričnu viđam jednom u godini.
A i ti isto bi mlatio ljude zbog slenga :D Nitwit!