Meni su isto Transformeri 2 bili sasvim ok zabava.Štoviše imam oba dijela u HD i rado ima se vratim uz kantu kokica i litru pivice. Što se komada u filmu tiče meni je sasvim ok i stara od maloga :D .
Printable View
Meni su isto Transformeri 2 bili sasvim ok zabava.Štoviše imam oba dijela u HD i rado ima se vratim uz kantu kokica i litru pivice. Što se komada u filmu tiče meni je sasvim ok i stara od maloga :D .
Ne razumijem zašto bi to bio stereotip!?
Da, baš se ne vidi.= Citat =:
uživaš u svemu što muškarac voli - bezglavoj akciji, odličnim efektima i komadu iz snova
OK, koji muškarac osim možda modnog mačka ne voli kojput pogledati sve što sam naveo u tom postu? To nije stereotip, to je činjenica :D
evo taman se vratio sa gledanja book of eli(smrznuo se na putu kući -10 °C bilo)
što se tiče filma nemam prigovora, pogledajte ga
Menace II Society
Inače Nebudi Zao dok Ispijaš Đus u Centralnoj Americi(komedija) je parodija na ovaj film, ja sam to tek nedugo saznao.
Uglavnom film je prva klasa, stvarno odličan film.
http://nycomedy.files.wordpress.com/...omic-dog-2.jpg
Ne mogu se opisati stomacki grcevi koje sam imao gledajuci ovo.
Apsolutni kralj
Universal Soldier 3
OK za pogledati, ali opet poprilično dosadan.
Ed Wood - odličan!
Na ovo sam se više nasmijal nego na večinu filmova kojima je komedija primarni žanr.
vjerojatno najbolji burtonov film
The hurt locker 9/10
dosta realno napravljen :thumbs2:
Charlie and the Chocolate Factory
dobar
Slučajnost... bumo rekli da je slučajnost...= Citat =:
Izvorno postao olio
Također pogledal Čarlija i fabriku i par put sam se tak nasmijal Deppu. Lik je genije.
kakav je face off
http://www.imdb.com/title/tt0119094/
?
Ima John Woo i boljih filmova. Al' za poslati mozak na pasu se moze iskoristiti, ako nema niceg boljeg na TV-u.
Meni osobno dosta dobar. Bio je na TV-u dosta puta, pa me čudi da ga nisi pogledao. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ne gledam tv.
Vratio se sa "The book of Eli"
Dobar je bio. Malo djeluje trešasto zbog forsiranja nebitnih slow-mo scena kako bi istaknuli coolness faktor kod glumaca. Gluma protagonista i antagonista je genijalna, obojca su odradili odličan posao. Atmosfera je uglavnom odlična no u par scena izgleda previše umjetno tako da to malo kvari dojam. Točno se vidi da je film našao ogromnu muzu u Falloutu 3. Onaj razrušeni most je drito iz F3, također su i raideri baš kao u F3 te količina nasilja.
Scene melee borbe su fenomenalne i brutalne, drito kao da lik ima Bloody Mess trait :D Uglavnom je akcija odlična. Radnja bi mogla biti nešto razrađenija ali niti ovako nije loša.
7/10
došli smo do zaključka da= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo konacno pogledao transformere jedinicu 1080p,i moram reci da sam jaaako ugodno iznenadjen.Bio sam skeptican oko filma,ali dobio sam sta sam trazio; odlicne efekte, malo badass humora i hot chick.Strah me dvojku gledat posto su je svi popljuvali...
@Anarion.Umarth :rotfl: :pray:
ma ok je. ak ti je jedinica gg bice ti i dvojka. nema tu velike mudrosti.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
O tome i pričam, ne kužim ljude koji idu gledati Transformerse i onda se žale na nerealnost ili lošu glumu :D Ono, roboti su bitni, a ne mali Witwicky... xD
Dvojka ti je znatno lošija od jedinice ali i dalje ćeš dobiti hrpu vratolomne akcije, uglavnom genijalne efekte (osim u par navrata) i "More Megan Fox" ( :rotfl: ). Humor je dosta forsiran i nametljiv te je za nekoliko stepenica lošiji nego u jedinici, ali jebiga, kaj je tu je... Roboti su i dalje na nivou te znaju imati koju dobru provalu ("ninja stile" :D)...
Taj mi film boguje. Mislim, jest da sam ga gledao prije deset godina, no ok je akcija, neizvjesnost, građenje radnje i napetosti. Svidjet će ti se.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Face off mi je pre genijalan film. Apsolutno svaki segment filma je na vrlo visokom nivou, nigdje ne kaska i jednostavno se mora pogledati.
e fallout nije bio prvi... ako ćemo tako fallout se fura na mad maxa= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kaj još postoji netko tko nije gledao Face off?! Strašno :o Kako mi je to dobar film, gledao sam ga valjda 5 puta al svaki put mi owna. Travolta i Cage, epic.
John Woo, nemože biti loše. :D
I iz nekog razloga, muzika tog filma mi je negdje u podsvijesti i zna se "upalit" u odredjenim situacijama.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Uglavnom, jedan od boljih filmova!
Ma sve rula, ko sto je reko WeedRun
kk,gledam danas.
Pogledao sam James Bond:Thunderball
http://images-eu.amazon.com/images/P...1.LZZZZZZZ.jpg
Sviđa mi se,From Russia With Love mi je bio nekako meh,vjerovatno zato sto sam ga gledao vise puta,Goldfinger je bio ponesto dosadan a i glavni negativac je bezveze no ovaj je taman,također,one dvije redhead bond djevojke izgledaju predobro.
7,5/10
Koji jos stariji bond filmovi valjaju?
Moonraker i On Her Majesty's Secret Service :p
The Man with the Golden Gun
najjači bond ikad
Potpis. Bio nedavno na TV-u.
Pogledo Night Watch. Jebo me svako ako sam ja ista skonto. Moram re-watch.
Evo gledam Watchmen-e i već je prvih 10 minuta awsom, moram da nabavim onu pjesmu :D
Sva tri LOTR-a, opet.
Gamer
http://1.bp.blogspot.com/_tsgqVUiYhu...amer-Movie.jpg
Ehm, ne znam što da kažem, film je izgledao zanimljiv na traileru... ali nije. Ispao je totalni shit, mislio sam da će me bar akcija zabavit, ali ne.
Jedina dobra stvar u filmu, jedina, je teabaganje na početku.
Pogledao Up. Prelijep film, oduševio me zajedno sa likovima :pray:
U čemu je problem? Ništa posebno kompliciran nije. :)= Citat =:
Izvorno postao System