Ubo sam si Fioru ali nestignem odigrat game sa njom, jel igro tko od vas sa njom, kakva je?
Printable View
Ubo sam si Fioru ali nestignem odigrat game sa njom, jel igro tko od vas sa njom, kakva je?
odlicna osim ako ti ne dode neki counter koji ce mass buildat armor, igraj solo top ili ad bot ako vidis da im bot nije nesto kvalitetan, onda mozes prozdrt kroz njih
Jel općenito korisna za tim ili je samo onak, čisti carry?
1v1 najviše, ali moze napravit dosta damagea u teamfightu
Prvu sam malo sako ali druga već 14-1-9, skinem im nafeedanu vayne bez problema, odličan heroj.
DAYYUUUUUUUM
Nadam se da ce oavko izgledat i ingame. :D
Igram Fioru kao jungle (imam rune za armor i mag res) i sasvim je oke, na početku samo da uhvati kill or so ili čak samo assist i you're good to go. Buildam Krvožednike i Frozen Mallet, ostalo po volji :D= Citat =:
Izvorno postao pat
Interesantno mi izgleda ovaj Kha'Zix, sad ne znam da li da čekam na njega ili da potrošim ovih 6300 :/
Ja bi se mogo pocastit bundleom (opet :$)
neznam, 4 francuska imbecila na mom timu koji ne razumiju engleski ni osnove jebene igre i 5 ljudi koji znaju igrat na drugim timu
neznam, eto jebeno neznam
Inače, do 20. dobiješ 2 rune pagea za cijenu jednog. Just sayin'.
majo koji si server
NA!
looky disi da me carryas :(
dize moj elo
Nordic East= Citat =:
Izvorno postao hansi
Yo vidio sam te jučer navečer online, ali sam samo isprobavao rezolucije i postavke za novi monitor. danas možemo igrat!
amo gejmat ===> Zeko123
Hansi daj nick! Tj dodaj me ti. KiwiCRO
hanzaplast je nešto tipa korplikaani!
Play of the day:
-C4f7I-v ... e=youtu.be
korpiklaan, da
al basket mi oduzme previse vremena uvecer, a rano se dizem, ajmo sad igrat ako ocete
3K ELO
Pa wtf!?
iman 4 rune page-a, da kupin jos 2 ili je dosta?
^
dobro su rekli da ce se ubrzo moc kupovat skinovi za IP
Stavio sam na prethodnu stranicu za novog champa ali me svi mrze i ignoriraju. :(
To je bila samo najava, ovdje ima više informacija.
Može link gdje si to vidio?= Citat =:
Izvorno postao hansi
Za sada će se Cro4LoL kupovi u održavati 2 puta mjesečno. Dok se ne sakupi dovoljno ekipa kako bi se bez problema mogli odvijati 64-slotni Cro4LoL kupovi svaki tjedan, odlučili smo tjedne između upotpuniti sa raznim Fun kupovima. Rotacija kupova će se vršiti s obzirom na mape, broj igrača te neke specifične izmjene u pravilima. Vrijeme je da najavimo prvi iz serije Fun kupova - Proving Grounds 2on2 Fun Cup #1! Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru pronadite na linku ispod
http://www.esl.eu/hr/lol/news/204125/