Aha. :)
Printable View
Aha. :)
Ne, ima bash cakane okice =*.*=
Znam, baš je markantan momak...
Jel zapažaš ko onaj iz Frikova možda? :D
D'AWWWWWWW.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Sjetio si se Führerovog rođendana. :)
I mojega. :?
Nešto drugo, nešto drugo.
anyway, beta sretan ti rođendan!
spoznao sam da nisam ništa postao na forum već par mjeseci. i da bi se trebo vratit na forum, a ne gledat samo ''smiješne'' slike.
i ja isto. ćao iznogude XD= Citat =:
Izvorno postao iznogud1515
A onda sam shvatio da nit' je mene briga za tuđe postove nit' je njih briga za moje postove, pa sam se vratio na smiješne slike :P= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
Pisao likovnu kulturu - dojmovi podjeljeni. Mislim da ću imati cca. 40% riješenog, mada mi za prolaz treba 20-ak%. Držite mi fige. :)
Eh,inace, spoznah da mi je danas rođendan... :friends:
20% za prolaz. :))))))))))))))))))))))))
Eh, i da.
KUKCI! SVUGDJE! PANIKA!!!!
:)))))
Ah, jebiga, kada ne treba više. :D
Also, 450kn prijamni na arhitekturi.
Nema mlijeka
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Da sutra pišem test iz automatike a neznam niš >.<
1 Croatian Kuna = 0.133797 Euros
Spoznao sam kako mješati karte u pokeru ko pro :D
Gnarls Barkley je duo, a ne jedna osoba kao što sam mislio.
Stavljanje najlonske carape na glavu je neizmjerni lulz.
Da će peti mjesec biti vrlo vesel, fizika, hrvatski, engleski, sklopovi, digitalne, informacije, itd.
Sve kontrolni :(
Opet ucio cijeli dan. Sutra cu isto tako. Te jos iducih 10 dana...
Nekako mi je taj FOI sve manje i manje privlačan:(
Ali to ti je vjerojatno kao i kod nas. Imaš studente koji se ubijaju od posla i prolaze sa prosjekom 3.5 - 4.5, i imaš zgubidane ko ja koji se vuku kroz predmete po in b4 the lock principu i uče u zadnji čas nešto malo i tako.
Kod nas za dvojku treba uciti po cijele dane. Ucenje dan prije kolokvija rezultira epic failom. Doslovno.
upisi neki drugi faks.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Isus bog. Pa i kod nas je teško, ali se da nekako izvuć, ako si donekle inteligentan, ne treba ti baš učenje po cijeli dan.
Spoznao sam za MC N! :pray:
Sada prešao 10 000. :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
A meni 13,000 8)
Majka mi je upravo priopćila da sam jutros prije škole popio pokvareno mlijeko. Zanima me kako nisam skonto :?
Ja sam jučer popio tekući sapun koji je buraz stavil u čašu, još sam živ tak da nema brige.= Citat =:
Izvorno postao MAFNi