-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Nije zbog Tarantina, kako je navedenom tek kasniji uradak Pulp Fiction donio "ime".
Moraš računati da su većina bili tek manje poznati glumci u tom trenutku, uz iznimku nekoliko jačih imena.
Tony Scott je u to vrijeme uživao daleko veću popularnost od Tarantina.
Doduše, u to je vrijeme Tarantino još uvijek radio pametna djela za publiku, dok danas servira ispodprosječne popcorne za vlastiti gušt, čisto jer može.
-
The Hangover
http://blogsadmin.livemint.com/blogs...e-hangover.jpg
Bolja komedija u zadnjih par godina, uživao sam tijekom cijelog filma. :D
9,5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Dune
Ne znam. Film djeluje nekako zbrzano, neki efekti i gluma sumnjivo, ali atmosfera je vgg. Vjerovatno ce nekome ko ne poznaje setting film bit blago gadan i nepovezan.
Nažalost, sve što se ikada snimi od Dini će izgledati plitko i zbrzano zbog same prirode zvijeri izvornog materijala. Ali iskreno, stari film nije ni pretjerano loše ostario, još uvijek je jako gledljiv premda osobno preferiram mini-serije. I ono, nadajmo se da će novi film zakazan za 2010. godinu biti najbolja ekranizacija do sada.
-
Meni se film zapravo dopao, Lynch je bog, ali komentarisao sam kako bi izgledalo nekome ko nema pojma o cemu se tu radi:D
U odnosu na ovo mini-serije su nekako ugodnije, "cistije" za gledati, no ne nuzno i bolje.
-
District 9
http://www.filmmisery.com/images/fro...ict9poster.jpg
Film je odličan, mogu cak reći da je to jedan od boljih filmova koje sam gledao, ulazi mi medu top deset filmova, žao mi je što ga nisam mogao gledat u kinu (glupi cinestar). Jednostavno je... :pray:
10/10
-
Deuce Bigalow:Male Gigolo
5.5/10
-
Outlander
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nderposter.jpg
53%
Čovjek iz napredne civilizacije sleti na Zemlju u 8. stoljeću i postane viking. Blargh.
-
@Mafioz0r
Ha jebiga, nije mogao postati knjigovođa kada je sletio u doba Vikinga :D
Meni je bio dobar film za pustiti mozak na pašu i uživati u krvi i efektima. Vidi se da je B rated po glumcima, ali je film snimljen bolje od većine današnjih visokobudžetnih uradaka (što se specijalnih efekata tiče). A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
-
Ej: techno-Viking koji razvaljuje živinu nalik zmaju i sve to smješteno u točan vremenski period? Mafiozore, sumnjam u tvoju muškost. :)
-
Inače večeras na Novoj TV u kasnom večernjem terminu imate genijalan film. Kako nisam vidio da se toliko reklamira pa da bacim samo riječ, možda neko i odgleda. Večeras u 2:45 (malo kasno) imati ćete priliku da odgledate Scorseseov klasik, Taksistu. HF =)
Da ne bi bio OT. Sinoć sam reprizirao fenomenalni Dirty Dozen. Jedan od najdražih mi filmova. 10/10 Kasnije sam odgledao i Land of the Blind. Ukratko, radi se o političkoj satiri. Malo je poteška za provarit, no upravo zato nije film za svakoga. 7/10
-
a i prije travisa bicklea je i de palmin "casualties of war"
-
2001 : A space Odyssey - genijalan film od stanley kubricka.Ipak da bi ga se razumijelo potrebno je i pročitat knjigu prije
10/10
-
Ili pogledat onaj link kojeg mi je netko dao par stranica unazad, al knjiga je nastala tek poslje filma pa sam zakljucio da je prirodni slijed prvo film pogledat :)
-
Što se tiče Outlandera, gledao sam ga i ja, dosadan film i nije mi se baš svidio.
Ali bar je bio HD i slika je bila prezakon :)
Morat ću i ja pogledat taj District 9, možda i meni bude dobar.
Ne dešava se to često, ali koliko ljudi ga je pohvalilo...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Mafioz0r
Ha jebiga, nije mogao postati knjigovođa kada je sletio u doba Vikinga :D
Meni je bio dobar film za pustiti mozak na pašu i uživati u krvi i efektima. Vidi se da je B rated po glumcima, ali je film snimljen bolje od većine današnjih visokobudžetnih uradaka (što se specijalnih efekata tiče). A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
ha gledaj danas stvarno nijeproblem ništa napravit.jednom je netko rekao sada nam više ništa nije problem snimit samo moramo imat ideju.dakle šta se tiće specijalnih efekata ne znače apsolutno ništa ako je priča glupa a od outlandera je definitivno glupa.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
mora da se šališ
-
The Dark Lurkening
Izgleda ko loša kopija Doom filma. Gluma je jako jako loša, glumci su iritantni, a dijalozi su još gori xD.
U biti film je zato dobar dok svi šute :D .
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
mora da se šališ
Nego kaj je imao nego dozu horrora :| Lurkanje iz mraka, nagle ("boo") scene i blood&gore scene... Ne kažem da je bio horror, ali imao je zdravu dozu horror elemenata koja mi je pasala u tom filmu.
-
pa neznam baš, sve to kaj si navel je za iščekivat, tak da mi to nije neki horor ako predvidim scenu ^^
-
The Orphan.
Zanimljiv horror/triler film, koji radnju stvalja u perspektivu roditelja koji su izgubli jedno dijete te su se sad odlučili na posvajanje. Pouka filma : Ne posvajajte djecu iz Rusije.
Mene zanima gdje su našli malu koja glumi Esther ( dete iz Rusije ), stvarno mala ima pogled koji ubija.
http://image.examiner.com/images/blo...han_poster.jpg
Preporuka definitivna.
-
Hot Fuzz
http://chud.com/nextraimages/hotfuzzonesheetsmall.jpg
Nema se što puno za reći, odlična komedija.
9,5/10
-
Ma kakvi odlična, savršena. 10.
-
Film "Matrix" BR Disc(prvi deo naravno)+LCD Samsung fullHD meter i kusur+Sony ps3=BEZ KONKURENCIJE!!!!
Dobro dodje i konzola ponekad...
-
Upravo pogledao PI. Bolesno.
-
Transformers 2 pogledah opet, izašal DvD pa rekoh da pogledam, da ponovim gradivo ^^
-
-
Upravo sam pogledao District 9.
Očekivao sam odličan film jer su svi to govorili, a dobio sam...ništa posebno.
Eto.Neznam zašto ga svih vale, film (meni) nije nešto.
-
= Citat =:
Izvorno postao Luka
Upravo pogledao
PI. Bolesno.
OvoSti je iduce odrediste.
-
Evo upravo sam pogledao Star Trek(2009) i sve što ću reći je,oču nastavak!Super film....
-
= Citat =:
Izvorno postao la50
Evo upravo sam pogledao Star Trek(2009) i sve što ću reći je,oču nastavak!Super film....
Baš je bio genijalan. Nadam se da će biti kakva trilogija ili barem 3 filma sa odvojenim radnjama :D Sve je u filmu bilo na visokom nivou, od glume, preko efekata pa sve do radnje. Drito jebenica.
Ja sam jučer bacao oko na Dozvolu za FockereS:D Film je odličan, onaj mali klinac je pre pre cool sa svojim facama. Ne znam kak su maloga natjerali da tak dobro odglumi svoje scene. A i Robert de Niro i Dustin Hoffman su jednostavno legende. Po meni je film za čistu desetku, zabava garantirana.