Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 15 K-On!!... Relativno meh epizoda, ali:
http://i30.tinypic.com/50kso1.png
Umro sam. :)
Also:
FUCK YEAH.= Citat =:
Mio made Sonic the Hedgehog look like shit, best spindash ever.
Printable View
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 15 K-On!!... Relativno meh epizoda, ali:
http://i30.tinypic.com/50kso1.png
Umro sam. :)
Also:
FUCK YEAH.= Citat =:
Mio made Sonic the Hedgehog look like shit, best spindash ever.
Ya know, Google is ur friend~ *hug smiley kojeg nemrem naći među bookmarksima*
može do 30 epizoda= Citat =:
Izvorno postao unknown
Onda opet Ghost in the shell 1st gig i 2nd gig, Death Note, Darker than Black, Ergo Proxy, Lucky Star, Neon Genesis Evangelion, Cowboy Bebop, Outlaw Star, Samurai Champloo, Trigun, Casshern SINS, Gundam 00 1st & 2nd season, Full Metal Panic 1st & 2nd season i Full Metal Panic Fumoffu, Planetes, Gantz, Escaflowne, Bokurano, Tengen Toppa Gurenn Laggan, Elfen Lied, Code Geass 1st & 2nd season...više mi niš ne pada na pamet, to je 1% onoga kaj bi ti još preporučio.
Od filmova pogledaj obavezno Tekkon Kinkreet, Appleseed2: Ex Machina te Aachi & Ssipak.
Rekao je čovjek "do 30 epizoda", znaći mogu i kraće. :)
Dakle, još treba spomenuti i Detroit Metal City, Ga-Rei ZERO, Chobits, Gungrave, Hellsing, Hellsing Ultimate, Kannagi, Serial Experiments Lain, Tetsuwan Birdy Decode... *nastavite niz* :)
EDIT: Znaš crnisokol, bilo bi malo lakše da nam jednostavno kažeš koji žanrovi te zanimaju. :)
Kako sam mogao Kannagi zaboravit :o
Nego inače, ne znam koliko je crnisokol dosad gledao animea, ali mislim da Lucky Star baš i nije najbolja preporuka "na prvu loptu", pošto puno referenci i šala jednostavno neće moći shvatiti~
Koga briga, gledaš ga ovak i onak :D Nego, pogledao K-On!, onaj salto od Mio owna :)
Lucky Star definitivno ne. Trebaš poznavati referense + biti slice of life fan da bi ti taj anime valjao.
U protivnom je živa dosada. :)
Pogledao epizodu 2 Occult Academy... Well, dok je Maya među najzakon likicama ikad, i obožavam njene reakcije i izraze lica, ne sviđa mi se koliko je random "poznatih"- i to zapadnjačkih- occult i SF stvari udrobljeno u ovaj anime, uslijed čega u svakoj drugoj sceni imam dojam već viđenog. Mislim, War of the Worlds elijeni+ 2012-a? [Da ne spominjem kakav je to fail uzevši u obzir samo poročanstvo]. O cijelom time traveler konceptu i onom duhu neću ni pričati.
Also, "magično svjetlo spasa" u sceni s duhom for the fail.
Pa upravo i je njegov šarm. Ne pokušava biti ozbiljan, a sve to forsanje već viđenoga i sav taj cheesiness je tu zbog tog specifičnog humora koji anime ima. Odvalio sam se kada pala cigla i magična svijetlost ubila duha... koji win. :rotfl:
Ne mogu izdržati... :)
http://i204.photobucket.com/albums/b...xpression2.gif
Meni je to bilo onak, loše? http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
I ne, ne mislim da je forsanje već viđenog tu zbog humora... Mislim da je u pitanju to što animeji u zadnje vrijeme sve više briju na zapadnjačke spike, i sada autori animea pokušavaju tu napraviti nekakav koktel zapadanjčkih okultnih priča sa japanskim humorom i likovima. I sad, japancima će to vjerojatno biti i zanimljivo, ali meni je, nakon što sam sve te priče već vidio pecto puta u pecto verzija jednostavno [već se ponavljam]- loše.
O kompletnoj ozbiljnosti animea još ne bih raspravljao.
Ne, ne, ne... namjerno iskorištavaju zapadnjačke klišeje i overdramatiziranje te ih pretvaraju u nešto sasvim neozbiljno. :)
Mislim, da. Za samu ozbiljnost animea se treba još vidjeti, ali mislim da će stalno održavati blago ozbiljnu/komičnu atmosferu iz prve dvije epizode.
Vidjet ćemo...
I dalje ne želim zapadnjačke priče u animeu, pošto sam i parodije na iste vidio već pecto puta. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Also, captain pokreta otpora u budućnosti je totalno Mayin otac.
Sad je samo pitanje kako je živ. :)
Inače, gledam Sayonara Zetsubou Sensei... rula. Vjerojatno najbolje što sam od do sad od shaft-a pogledao.
Izašla je nova epizoda Ookami-san~
... A i Heroinmana, ako netko prati.
Rasprave na forumu su me ostavile u očaju!
Ne vjerujem da je to ikad rekao, ali kad pogledaš, što ga ne baca u očaj?
Ja sam završio Seto no Hanayome
Nova epizoda Shippuuden-a je vani, ako je 168 nova, malo sam se pogubio jer nije izašao prošli tjedan!!
Jep, nova je, hvala!
@Raz, taman se ja spremam na Zoku Sayonara Zetsubou Sensei. To mi je skoro jedini gledljiv anime svoje vrste :D
Misliš, od komedija? :)
Ako ti se takav tip humora sviđa, slobodno provijeriš Kuchu Buranko, Bakemonogatari, Natsu no Arashi, Detroit Metal CitySi Arakawa Under the Bridge. ^^
Nijedna nema puno epki, zakon! Definitivno ću to čekirat, hvala :D
Yep, vani je, baš sam htio sad napisat. Idem upravo gledat ^^= Citat =:
Izvorno postao Frky
Završio Ga-Rei-Zero. :cry:
Idem čitat mangu sad.
Pogledao epizodu 3 Ookami-san! Lulz!
Čudio sam se ranije kako nema predsjednika Otogi banke na MAL-ovoj slici animeja... Da bi sad skontao da je ipak tu, ali je lik profesionalni crossdresser. xD
Other than that, izuzmemo li natprirodne, valjda najveća fizička promjena lika koju sam dosad vidio u animeu:
I, dok me Majolika lagano podsjeća na Lilith iz YtBtnT, kad se nasmije zabrinjavajuće počinje ličiti na Majora iz Hellsinga... :)
Također, mnogo lulz na cenzuriranje prostota koje su likice izgovarale u ovoj epizodi...
Narrator [Kuroko]: "Peep... Peeeep... Peeeeeep.... PEEEEEEEP!"
Ok, može li mi tko objasniti tko je onaj cameo lik iz Sayonara Zetsubou Sensei-a? Posvuda je! :)
Koji?
zahvaljujem svima na preporukama... dosad sam odgledao jako malo anime-a al ono što sam odgledao mi se dopalo pa sam zato pitao za preporuke...valjda ste mi nabrojili materijala za gledati barem pola godine ako ne i duže :D
Konačno nastavih s gledanjem Hanamaru Youchien... Umalo sam zaboravio kako zakon ED-ove ima taj anime. :)
@ crnisokol -
Mislim da nitko nije spomenuo pa bih nadodao još
Kaiba
Spice and Wolf
Nodame Cantabile
Higashi no Eden
Utawarerumono
Aoi Bungaku
Toradora
Tokyo Magnitude 8.0
House of Five Leaves
@ sonik -
Nije baš cameo, ali niti pokušaj cenzure... uglavnom, posvuda je. :)
To je autor.