Imam neku vrozu/gripu/prehladu/virus zapadnog Nila...neki shit i grlo me boli, ne mogu disat ni gutat, kljukam se pastilama i lupocetom i limunom i čajevima....eto, to radim i tak se osjećam. :hangin:
A danas bi trebala igrat.
Printable View
Imam neku vrozu/gripu/prehladu/virus zapadnog Nila...neki shit i grlo me boli, ne mogu disat ni gutat, kljukam se pastilama i lupocetom i limunom i čajevima....eto, to radim i tak se osjećam. :hangin:
A danas bi trebala igrat.
Koji kurac, pa kolko ti imaš godina? Mislio sam da si godinu dana mlađi od mene, a ne stariji.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Upiso opet prvu godinu, preodvratno izgleda kad piše da moram platit 8400 :(
Dvajst mi je godina tek.
Ja sam morao pljunut 3.8k i osjecam se prelose.
Tvoji zaradjeni novci ili su pak starci platili?
Dio moje dio njhovo.
Dobri studenti.
Ma ja sam sjebo cijelu godinu bzvz, jedva skupio uvjet za trecu. Morao sam starce zicat pare, zbog cega i jesam u kurcu
Kod mene evo upravo zadnji ispit završen, sad samo još čekam rezultate jednog od jučer da znam imam li 61 ili 67 ECTS bodova.
Ma ja prvi semestar prošo sve, drugi semestar sam ošo doslovno 3 puta na faks (uključujući ispite) i falilo mi 2 boda za uvjet. Ni preko ljeta nisam niš dao jer mi se nije dalo učit i pao. Sad mi stara mora platit 1100€, al' ću radit prvi semestar pa vratit bar deo. Svedno imam 1 predmet na fagsu :)
Zar nije max ECTSa na prvoj godini 60?!
Nope lol. Moraš imat ukupno 180 na preddiplomskom, znači proječno 60 po godini, no na FFZG možeš ić do minimalno 55 na godini (ako ćeš to kasnije nadoknadit), a preko možeš ić dosta... Studomat čini mi se gnjavi ako ti više od jednog kolegija prelazi 65 bodova, no preko molba za upis možeš teoretski skupit i preko 70 bodova po godini...
Ah, to je razlog zašto ja ne studiram više, moja stara nije imala, ja nisam imala vremena zaraditi u mjesec dana. :) Bit će bolje, budite sretni što imate kako i nadam se da će te što prije zaradit da vratite :)
Jel to ono kaj se prenosi ubodima komaraca?= Citat =:
Izvorno postao Dania
Jebeno se nadam da ne :D piše u navedenim simptomima da ih gotovo pa nema, tu i tamo neka infekcija i lagana glavobolja. Nemam ništa od tog.
edit: da, na to sam mislila
tolko para mroa dat jer je budala pa nije nsita proso. inace je studiranje besplatno ako si redovan i uspjesan student= Citat =:
Izvorno postao Dania
Kad sam ja upisivala faks nije bilo besplatno :D
ane, isti kurac, 2 šteke maramica dnevno= Citat =:
Izvorno postao Dania
ubiti me ne boli grlo vise toliko ali curi iz mene ko da imam mjesecnicu
Limunada bez šećera, tri litre dnevno. Prošlo me u dva dana.
isto viroza rokam maramice ko lud, yolo
Eto prošlo 24 sata otkad sam se zadnji put probudio. Mislio sam postat u topik al je lockan viewtopic.php?f=82&t=39841&hilit=insomnia
Uopće mi se ne spava, samo je hladno.
Igram dotu ,spava mi se , umoran sam :(
JOS MALO PA 2 DANA
Jos malo :(
Inace gotov sa ovim
Fun times.
Disi Stormcrow, javi kad dođeš do 4 i pol ili 5.
edit: it'll be fun
Idem u klub javim kako bilo
Nejdi ,ostani na forumu.
umirem
#clubbing
Klubovi su užas.
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Mrš beba sad sam to htio postat :D
Potegnuo od 4 do 7. Men' dobro.
Sad bih ti napisao "koga boli kurac" ali neću.
I bolje. Ne moraš uvijek bit partibrejker osamdesetogodišnji deda Milan.
Di si bio i šta si radio cijelo ovo ljeto.
Mogao si i ne spavat i ić u klubove.
Kao i JA, kul zar ne
Lave, ovisi s kim ideš.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Budan 30 sati. Dobar predrinking i izlazak i post izlazak heh. Moram čekat 4 popodne da odem po kevu u grad. Da nakon toga ostanem budan do mraka ili da zalegnem?
Maci ti si lud. Budan.
Čekam 21:00 i idem ća :)
Sušam Korn - Paradigm Shift , novi album, nije loš!