Resurrecting the Champ
Vrlo dobar film.Taman kad pomisliš da je radnja predvidljiva dolazi neočekivani zaokret .Snimljen po istinitoj priči .Gledati .
8/10
Printable View
Resurrecting the Champ
Vrlo dobar film.Taman kad pomisliš da je radnja predvidljiva dolazi neočekivani zaokret .Snimljen po istinitoj priči .Gledati .
8/10
[quote=Duke of Earl]= Citat =:
Izvorno postao "Anarion.Umarth":1ef6cegg
[/quote:1ef6cegg]
Hahah, to san propustija, morat ću opet gledati film.
DaaF je genijalan. Pogodio je svaki detalj savršeno, šteta kaj nema puno takvih filmova...
da ovo mi je bila najbolja scena :pray:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Death At A Funeral
Kako se ubijam od smijeha, ahahaha. Kako prejaki film xD.
Zombieland :D
Daybreakers
Po najavi bi mogao biti dobar.
Disturbia
8/10
Jako dobar film..
Pogledah 9, Corpse Bride, Big Fish <---gud staff
(Tim Burton manija, moram nadoknaditi...)
Pogledah The Boat That RockedSiopet, kako je to odlican film, stvarno za uzivat u svakoj sekundi, odma sam trazia soundtrack, jednostavno ti je zao sto nema vise takvih filmova, Rock'n'Roll.
Pogledaj Detroit Rock City :D
(i ti Great Duck)
Star Trek (2009) 8/10
http://trekmovie.com/images/st09/sto09poster_de.jpg
Star Trek po običaju organski ne podnosim, mijenjam kanal kad je na telki, i sobu kad se o njemu priča.
No, ovaj film je odličan. Korektno odglumljen, dinamičnog tempa, vrhunske animacije, film je iznimno pitak i s lakoćom prolazi.
Obožavam ideju stvaranja orginalne postave, i par većih glumačkih imena koja su ugodno iznenadila u sporednim ulogama, poput Karla Urbana ili Simona Pegga.
Dal ja to dobro vidim il je On dao visoku ocjenu :pray: Damn, sad sam sretan, i još kad se uzme u obzir da sam ST fan.
dantes inferno 8.5/10 stvarno sam zadovoljan sa filmom.
A danas idem gledati the book of eli... jel netko već gledao?
Meni je super za pogledati u kinu. Očekuj Fallout 3 u kojem Denzel mačetom skida glave.= Citat =:
Izvorno postao unknown
zakon 8)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nego, baš me intresira kak se on snašao u takvoj neznam, nekonvencionalnoj ulozi za njega...
The Book of Eli (2010) 7/10
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...eli_poster.jpg
Akcijski film u postapokaliptičnom svijetu, gdje Eli čuva posljednji primjerak Svetog Pisma, moćnog "oružja" koje ima snagu upravljanja masama. Denzel se odlično snalazi u ulozi, kao i još bolji antagonist Gary Oldman. Ukoliko ste ga vidjeli kao Zorga u Petom Elementu, i načelnika u Leonu, spojite to i znate otprilike što očekivati od maestralne prezentacije opsesivnog luđaka. Milla Kunis jedina zaostaje, jer kao i uvijek, jednostavno glumata za svojim slatkim okicama. Svakako, najbolja stvar u filma je fenomenalna post-apokaliptična atmosfera, koja iznomno podsjeća na igraći serijal Fallout, a neke lokacije će fanovima izmamiti osmijeh na lice. Vrlo dobra kino akcija, dobrog tempa u punoj dužini. Napominjem kako je film iznimno krvav, i često se vide odsječene ruke i glave kako se kotrljaju filmskim setovima.
Pola interneta pljuje taj film a ti ga hvalis
Ionako ga ode sad pogledati u kino,nemam sta raditi
Joj W3DR4Ne ako me zahebes... :D
Baš sam se malo prije dogovorio sa curom da odemo to pogledati u ovu srijedu. Izgleda mi full trešasto ali me kupila upravo atmosfera.
Svi ga pljuju jer ima biblijski motiv, a to je sad popularno pljuvati. Meni se sviđa analogija i film mi je totalno sjeo + Denzel je u filmu kuler do ibera. Pogledao sam Avatar, Sherlocka i šta ćemo ovaj tjedan, pa nam je kupila te ulaznice.
Wow, znaci Book of Eli je definitivno za mene. Ic cu pogledat u kinu sto prije :)
Film je klasično holivudski nerealan, očekujte sukobe u stilu 1vs20 bez da Denzel prolije kap krvi. Ima svijetlih točaka, i atmosfera je dobra, ali sve u svemu nije film za zapamtiti.
Ne ne ne.Mene mozes prekriziti s te liste.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kao da mi je to ikad bilo bitno.
Dosta ljudi kaze da se vise od pola filma odvija u slow-motionu sto zna biti nekima iritantno.
A to ako i malo asocira na Bibliju mi nije razlog da filmu umanjim ocjenu.
Vidjecu sve kad ga pogledam.
Nije toliko čest slow-mo, ali nije najbolje iskorišten, ne služi za prikazivanje detalja pokreta (kao u 300 i Matrixu), nego je čisto usporena snimka (da da, znam).
Nema toliko filma u slow motionu, tj slowmotiona u filmu. :D Ali da film ima pomalo usporenu radnju to je. Kao što već rekoh, da film ima bolju karakterizaciju likova bio bi puno bolji. Ovako je i dalje dobar, ali ostavlja pomalo suh dojam. A i kraj je pomalo zbrzan. Sve ostalo je :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Ja nemam problema sa nerealnim filmovima. Film gledam da me zabavi, bilo dobrom pričom, bilo dobrom akcijom, bilo dobrim humorom ili dobrim specijalnim efektima. Kadkad bi ubio za dobru priču (npr. Shawshank Redemption ili Se7en), a kadkad si željan bezumne akcije pa odeš pogledati ovakav film. Pošto je sada doba ispita, pašu mi ili komedije ili baš takve bezumne akcije :D
Samo naprijed. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sonic,imas li jos negdje onaj Bartucov quote o Transformersima :D (tvoj prijasnji sig)
Dante's Inferno
E preporučujem ovo svima, vidio sam prvo da ga ovdje netko pogledao i zapalo mi za oko.
Poprilično zanimljiv animirani film.
A zamisli koliko je lik kul kad sam lik razbija pakao.
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
i svaki drugi krug drugačiji stil crteža
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Mislim da je ovo to. :>= Citat =:
Ne ideš gledati film poput Transformera da bi očekivao kojekakve twistove ili dubokoumne dijaloge, ideš ga gledati da pustiš mozak na pašu i uživaš u svemu što muškarac voli - bezglavoj akciji, odličnim efektima i komadu iz snova.
E to je taj,da :D
Pa jel istina? Zbog čega drugog se ide gledati Transformers? :D Meni su ta 3 elementa dovoljna da mi film bude zabavan, drito za pustiti mozak na pašu i uživati u efektima i turbulentnoj akciji...
Skakutave sise spadaju pod efekte??? :shock: xD= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Isus Bog, od 2h CGI-a u Transformersima, ti si jedino uvrstio skakanje sisa pod specijalne efekte :D Ali da, i to su efekti u Transformers 2, bilo je nekoliko usporenih scena gdje sise skaću :D
Ja nisam siguran da se ono njeno i moze nazvat sisama :/
Ergo, specijalni efekti...
Jebiga, uz PushUp izgleda kao da ima nešto u dvici :D
Ja samo znam da mi je ta izjava presmiješna, jer vrišti "STEREOTIP!"= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Totalno