Samo prva u nizu, imaš dar mali, iskoristi ga kako spada >;3
Printable View
Samo prva u nizu, imaš dar mali, iskoristi ga kako spada >;3
Došao kući, upalio Garažu i ugodno me iznenadila ova grupa Mavi Kan, primjer izvrsno izvedenog etno utjecaja. Svi kojima se ne bljuje čim čuju sevdah vokal neka čekiraju :)
Šta radim? Upravo odgledao anime "Legend of the Legendary Heroes" iz 2010 u HD rezoluciji, 24 epizode, prva sezova, valjda budu napravili još. A osjećaj, hmm, ovo mi je drugi anime u životu koji sam odgledao, nije valjda da postajem anime frik?
Gotovo je, kad jednom počneš ne vrijedi se zavaravati, dolazimo da te odvučemo u otaku dungeon.
Soniče-sensei, izvuci me iz ovog mračnog svijeta prije nego li kažem oyasumi-nasai.
GG WP! :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Samo na nedovršene priče ide happy end. Sada će frendica biti s tobom, i na kraju će se potruditi da zavadi tebe i njega. Pobjednik ju nosi u krevet, nakon čega će pronaći novu žrtvu.= Citat =:
Izvorno postao Carp
C that ain't gonna happen.
Pomirili se. Zahvaljujući meni ^^
Kakav si ti papak, trebo si C-a poslušat. :D
Trebo si im predložit grupnjak.
Trebao je biti spartanac, kao prava muškarčina:
-Def with your live!
-Hold your line, regardless of the number of enemies!
-No retreat, no surrender!
-Take them everything!
teb netreba anime da bus feget c.
deal with it. nemre ti ni sonik-san pomoci
Napravio si večeru i baš mi je lijepo. :D
Tebi mogu reći samo, dabogda ti na nadgrobnom spomeniku pisalo 89 peoples like this.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
peoples. :pray:
:rotfl:
Lol. :rotfl:
: )))
zasto bas 89?
89 je opet vise neg sto bi tebi pisalo.= Citat =:
Izvorno postao C
Er, jel' nije fora da bi kao trebalo što manje ljudi pisati? Ljudi lajkaju što si umro :D
barem sam popularniji :D
:D
Idem na Hladno Pivo u Arenu. :)
Nakon dugo vremena opet na chromeu... Kolko je brži od mozille, eee. Zadovoljan surfanjem opet.
A najbrža je...
chrome?
samo si fulo rod. ovaJ chrome. ne ova crhome
Ragnarok, ti ides na TVZ, jel?
Vratio se, bilo je preawesome!= Citat =:
Izvorno postao GDra
:pray: :pray: :pray:
Ja nemam sreće s tim haldnim pivom. U brodu su 21.10, ne mogu ić jer sam u Rijeci. 28.10 su u Rijeci, ne mogu ić jer sam u Brodu. Situacija kao iz filmova.