nesto ovako sa mogucnosti dizajna (0:45)
Printable View
nesto ovako sa mogucnosti dizajna (0:45)
Dajte mi 2D platformere. Sve klasike koje bih trebao odigrati. Uhvatila me platformermanija. Prvi put igram Mega Mana, zabavno je.
Ništa mu ne dajte, treba voditi RP na forumu.
super meat boy.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Rayman Origins obavezno.
1. Kako igrati DOS igru na win7 64bit?
2. Tražim ekonomsku strategiju tipa dovođenja turista u svoj grad putem aerodroma/pomorske luke, cilj igre je dovesti što više turista u grad i zadržat ih tu građanjem hotela,motela,trgovina itd..... Najbolji opis igre bi bio igra slična dos igri Holiday Island -> PpFxCmAzOYw
DOSbox= Citat =:
Izvorno postao Haki
Tražim nešto što stvara nenormalnu ovisnostSi super se vrti na laptopu. (core i3 2.10, 4gb dd3, hd6470m 1gbdd3) Inače sam fan fantazije i rpg-ova, al to neka ne bude uvjet, igram sve. Zahvaljujem. ;)
WoW
Skyrim...= Citat =:
Izvorno postao SinCr0
buraz ima slični laptop i igra se vrti prilično dobro...
Mislio sam da budemo imali natjecanje tko će predložiti goru igru, ali vas dvojica ste već pobijedili.
Ali nije rekao da traži dobru igru.
Kak možeš proglasiti pobjednika, a da ja još nisam glasao?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ako ti treba za školu/fax, snimi si nešto poput Civilization 5, ili ako baš mora biti sa štihom fantazije i RPG-a, onda obavezno Heroes of Might & Magic ili King's Bounty. Za takve igre ti ne trebaju zvukovi, pacing je takav da ne izgledaš kao tard dok pod satom igraš, a uz njih vrijeme prolazi da se niti ne snađeš.
Ako nije za školu/fax, onda slobodno nešto od TES-a ili npr. Kingdoms of Amalur!?
Daj se pucaj heroinom ko normalna osoba.
= Citat =:
Izvorno postao Haki
Tropico
Nije mi baš napeto. Hvala.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Probao, iskreno odbija me igranje na laptopu, ekran, zvuk, nema mi one "komocije" kao na stolnom. Možda jednom.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Pun pogodak! Čak sam prije par dana malo surfao Civ i HoMM, budem krenuo s civilizacijom, čini se zanimljiva, a i dosta se ljudi žalilo da stvara ovisnost. Inače, loše funkcioniram kad imam previše vremena, zbog toga tražim nešto da mi doslovno jede vrijeme. :D Čudno, al za sada je tako. Hvala.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Averzija prema drogama.= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Šta da probam od trkalica na PS2? Gran Turismo 4 se čini prokleto impresivan.
Tražim igru da je pont and click avantura sa odličnom pričom.
Igrao sam Sanitarium i prezadovoljan sa njome, pa neka slična.
Čuo sam da Gemini Rue ima dobru priču, al nisam probao.
To može imati dobru priču samo u nekom Babichlandu.
Ma ok je, malo sapunica ide u oči.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
@The Fury: Odigraj ako nisi - Broken Sword I i II, Grim Fandango, Full Throttle, Beneath a Steel Sky, The Secret of Monkey Island, Simon the Sorcerer...
Još neki prijedlog? Pogledah i čini se dobrom igrom.
crash team racing= Citat =:
Jedina stvar koja ti treba. S tim se možeš zabavljat mjesecima.= Citat =:
Heh znajuci njega proci ce ga volja za par sati
Al da, GT je sve sto ti treba (i mozda Burnout ako ti je do neke bezumne arkade)
+ Mashed, ako ima s kime igrati.
Jel' ta igra stvarno toliko masivna? 700 auta, 50+ staza?
Neznam, čudno mi da se svaka igra u žanru ne uspoređuje s tim.
Pa ne uspoređuju se kad ih baš i nema.
Možda još ona Forza i NFS: Shit kao nešto pokušava.
Uostalom, to je PS ekskluziva, a vama PC-ašima je ispod časti priznati da je najbolja auto simulacija upravo na konzoli.
Kao što Windwalker kaže, nikad nije postojalo nešto s čime se može pošteno usporediti :) Jedino možda Forza koju nisam igrao pa neću komentirati.
što se tiče simulacije nije niti blizu iracingu,rfactoru i simbinovim naslovima ali gt je svjedno odličan serijal= Citat =:
Izvorno postao Windwalker